Şimdi Ara

Spiderman: Across The Spiderverse (2 Haziran 2023) | Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İlk filmi çok sevmiştim ve devamı için de heyecanlıydım. Beklediğimi aldım kesinlikle. Seviyeyi düşürmeyip üstüne olabildiğince doğru tatları eklemişler. Çok iyi tutturulmuş Miles-Gwen dinamiği, hoş sürprizleri, yeni evrenlerin yeni karakterleri ve bambaşka çizimleri ile yine ekrana kilitledi.

    Filmle ilgili bir tahminim/sorum var. İzleyen varsa tartışmak isterim.


    Spot karakteri için kabaca Miles yüzünden tüm hayatı alt üst olan biri diyebiliriz. Bu sebepten Miles'a karşı epey kinli bir karakter. İsmini de -en azından filmde- söylemediler. Bunu cepte tutalım. Gelelim devamına. Miguel Miles'a "Sen Spider-Man olmamalıydın senin evreninde başkası Spider-Man olmalıydı." gibilerinden bir şeyler söylemişti. Acaba Spot karakterinin gerçek kimliği Miles'ın evreninde Spider-Man olması gereken kişi olabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayır hocam yanlış anlamışsınız.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bizim Miles'ın evrenindeki Alchemax isimli araştırmalar yapılan tesiste ilk filmde Miles'ın dövüşüp yendiği Kingpin önceden çoklu evrenlere ulaşmayı amaçlayan portal deneyleri yapıyormuş. Bu deneyler sonucunda da filmin sonunda gördüğümüz Prowler'a dönüşmüş Miles'ın evreninden yani Dünya-42'den bir tane zehirli örümcek bizim Miles'ın evrenine getirilmiş. Bu örümcek sonra bizim evrendeki Alchemax'ten kaçıyor sonra ilk filmde bildiğiniz gibi bizim Miles'ı ısırıyor. Sonra da ilk filmin sonunda bizim Miles ile Kingpin savaşırken bu Spot karakteri olmadan önce olan insan çarpıştırıcıların arasında kalıp bildiğimiz Spot'a dönüşüyor. Miguel'in dediğine gelirsek eğer o örümcek bizim evrenimize getirilmeseydi ikinci filmin sonunda gördüğümüz Prowler Miles'ın evrenindeki Miles karakteri örümcek adama dönüşecekti ve kendi evrenini koruyacaktı ama bizim evrende örümcek adam Miles Morales olmayacaktı yani. Miguel onu demek istemişti.




  • Yeni izledim mükemmel olmuş ilk filmi bir tık öteye taşımış 3. filmi merakla bekliyorum tadı damağımda kaldı

  • GSACS G kullanıcısına yanıt

    Hocam yanıt için teşekkürler öncelikle. Fakat benim sorum/tahminim daha çok Spot'ın kimliği ile alakalıydı. Çizgi romanlarda eskiye dayanan ve farklı isme sahip bir karakter. Spider-Verse film evreninde laboratuvarda çalışması bana Peter'ı hatırlatmıştı. Güzel bir twist olabilir bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoJack Horseman kullanıcısına yanıt

    Sorunuza bizim Miles'ın nası örümcek adam olduğunu anlatarak cevap verdim aslında hocam. Ama dediğiniz gibi ben oraya odaklanmadım ama filmi beğendiyseniz problem yok.

  • GSACS G kullanıcısına yanıt

    Benim Spot=Peter teorisi baştan patlamış zaten hocam, ilk filmde Peter ölüyordu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.