Şimdi Ara

spiderman 3 için hangi kart daha iyi uygun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• walla yeni modeller oldu sürece sorun yok ama, bence

geforce.
  • hocam kart alıcaksan bütçeni ve sistemini söylede ona göre tavsiyede bulunalım
  • x1950 pro da fullde açmıştım ben..
  • Bence oyunu hiç oynama. Oynayıp da beğenen kimseyi görmedim.
  • Ben çok gördüm beğenen ben oynamadım ama bence Geforce daha iidir
  • ben beğendim oyunu hatta oyunu bitirdikten sonra bile bir süre oynamıştım serinin öteki oyunlarından daha cok beğendim oyunu hele şehirde ağ atıp özürce dolaşmak çok hoşuma gitmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Bence oyunu hiç oynama. Oynayıp da beğenen kimseyi görmedim.

arkadaşım zevkler ve renkler tartışılmaz. ama senin her oyuna yorumun olumsuz

bende oynarken kendimi kaybettim zamanlar oldu ama. gel görki ağız tadı ile oynuyamadık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 11 Ekim 2007; 2:41:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Bence oyunu hiç oynama. Oynayıp da beğenen kimseyi görmedim.

usta sen demekki topic'ine pek bakmadın bu oyunun... Beğenilmezmi ya bence bu zamana kadar çıkan en iyi spider oyunlarından biri.. Alıştıktan sonra ne kontrol nede oynanış sorun oluyor. Ayrıca tuş kombinasyon sistemi de oyuna ayrı bir zevk katıyor. Filmi yaşıyormuşsun hissi veriyor. Konuya gelecek olursak ben x1800 gto ile orta ayarda rahat oynadım oyunu ama bence oyunun asıl istediği ram çünkü şehri tamamen yüklediği için rami daha çok zorluyor. Bir seferinde elime geçen 2*1 gb ram ile açtım oyunu yanda yazan sistemimle baya rahatlamıştı oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.