Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
45
Favori
256.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Demek 2. oyun da gelecek. Bu ilk oyun gibi çok fazla monoton yapmamaları ve kanser eden aktiviteler koymamaları dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Resmiyete dökülmedi ama oyunun sonunda olan sahne ve oyunun iyiliği 2.oyunun geleceğini tahmin etmeyi pek zorlaştırmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    Son DLC idi bu gerisi 2 .oyuna kaldı
    Oyunun çıkışında duyurulan son Dlc diyelim. Belki yeni duyurular gelebilir kim bilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar resmen ana oyundaki hikayeleri çıkarıp dlcye koymuşlar. DLCdeki bütün hikayeler ana senaryo ile bağlantılı birde üstüne ikinci oyuna göndermeler var DLClerde. Ana oyunu bitirip DLCleri oynamayan biri ikinci oyunda neler olduğunu anlamaz.


    Çokmu zordu şunları ana oyuna koyup 4-5 ay ayrı bir DLC yapmak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 24 Aralık 2018; 16:55:18 >
  • Oyun güzelmiş açık dünya falan olması ama bir yerden sonra senaryo başa sarıyor gibi hep aynı adamlar var aslında ama yinede oynanırlık güzel tabi ben hiç bir zaman oynayamıcam için farketmiyor.
  • Ben bitirdim az once butun dlc leri vs..

    Ilk olarak daha oncede dedigim gibi oyun batman serisinin yanina bile yaklasamaz.

    dlc ler tam rezaletti.. Haklarinda konusulacak hicbirsey yok. Yigmislar adamlari basmislar hepsine hp birde brutelarin ellerine minigun vermisler tam komedi..

    Ana oyun fena degildi ama karambol sacmasapan kombat sistemi ve spiderin bayat esprileri yuzunden tansiyon hastasi oldum denebilir..

    Yani kombat o kadar sacmaki, sen brute a elektrikli ag atiyorsun sunu hemen indireyim kurtulayim diye brute sersemleyince gidiyor yaninda duz alakasiz adama daliyor, o sirada brute kendine geliyor icine ederim ben boyle kombat sisteminin..
  • Buradaki yorumları okuduktan sonra dlc leri almaktan vazgeçtim kimse beğenmemiş neredeyse.
  • Biraz gecikmeyle de olsa oyunu oynadım ve bitirdim. %100 bitirmek ve Platin kupa almak için uğraştığım ilk oyun oldu ve rahatlıkla söyleyebilirim ki hem platinlemek hem de %100 ile bitirmek gerçekten kolay. Şehirdeki bütün aktiviteleri yapmanız %100 bitirmeniz için yetiyor (Arkham serilerindeki Riddler bulmacalarını vs düşününce gerçekten çok kolay).

    Oyunu RDR 2, God of War, Last of Us Part 2 vs'den bile çok bekliyordum. Oynamadan önce bir posta Spider-Man: Homecoming, bitirdikten sonra da Into the Spider-Verse izledim ve oyun bir Spider-Man hikayesi olarak kesinlikle bunların arasında sırıtmıyor. Peter/Spider-Man ilişkisi/farklılığı, yan karakterlerin ağırlığı, çeşitli kötü adamlar ve kendi neredeyse bir yan karakter olan New York... Bunlar çok düzgün yapıldığı için kendinizi Spider-Man gibi hissediyorsunuz.

    Ancak oynanışa gelirsek bazı eksikler var ne yazık ki. Forumda eminim ki çokca bahsedilmiştir ama şehirdeki aktiviteler kendini çok tekrar ediyor ve azıcık hikaye kırıntısı içeren yan görev diye konulanlar da vasat (bir tanesi hariç). Sürekli tekrar etmesine rağmen aktivitelerin genel olarak kısa sürmesi ve rahat halledilebilir olması nedeniyle pek sıkmıyor yine de.

    Ağ mekanikleri harika, bu zaten uzun uzadıya yazılmıştır ama benim esas beğendiğim dövüş mekanikleri oldu. Arkham serilerinden esinlenmiş ama onlardan çok daha başarılı buldum. Duvardan sekip yumruk atma, rakiplerin altından geçme vs gibi oyunu farklılaştıran çok çeşitli hareket var. Aynı zamanda Spider-Man'in dövüş sırasında kullanabildiği alet-edevatları da Arkham serisine göre çok daha etkili buldum. Dövüş sisteminin bence Arkham serisine göre en büyük farklılığı ve artısı counter-attack'i kaldırması olmuş; rakiplerin size saldırmasını beklemek bir seçenek değil, saldıran siz olmalısınız. Bence doğrusu da bu.

    Bu kadar övmeme ve çeşitli dememe rağmen aynı 1-2 hareketle de bütün oyunu oynayabilirsiniz, o biraz can sıkıcı olmuş. Ayrıca, suit powerların da web blossom ve spider-bro hariç hepsi gereksiz ve yetersiz geldi bana.

    Oyunun en sevmediğim taraflarından biri ana görevler oldu. Bazı ana görevler var ki 5 dk sürüyor (Doktorla git konuş bitti, FEAST'e git May'i gör bitti vs), bazılarıysa sadece ara sahneden ibaret. Heyecanlı ve akılda kalıcı olan 4-5 görev var ancak onların da çoğu E3'lerde gösterildiği için beklenen etkiyi yaratamıyor.

    Ana hikaye yavaş başlayan bir hikaye olsa da genel olarak beğendim; hepimizin tanıdığı bir karakteri yeniden yaratışları ve onu anlatış biçimleri gerçekten güzeldi. Sonu da gayet duygusaldı.


    Ana hikayede de çok takıldığım ve eksik gördüğüm bir nokta var:
    Mr Negative'in kimliğinin açıklanması çok çabuk geçiştirilmiş. City Hall'da patlama oluyor ondan sonra Peter bir anda Martin Li'nin Mr Negative olduğunu öğreniyor. O kadar ki, acaba ben mi bir şey kaçırdım diye internete baktım ve orada da bu sorunun sorulduğunu gördüm. Patlamadan önce Peter'ın örümcek hissi gerçekleştiği sırada Martin Li'nin dönüştüğünü görüyor, oradan öğrendi diyen veya Miles görüyor, o söylemiştir diyenler vardı. Ne olursa olsun çok çabuk geçiştirilmişti ve bence yanlış çünkü Martin Li Peter'ın örnek aldığı insanlardan biriydi. Doc Ock kadar olmasa da yine de bir şaşırma/şok yaşamalıydı




  • DLC'leri de bitirdim, almaya değmez bence. Hem oynanış hem hikaye olarak yeni bir şey vaat etmiyor. Gelecek oyunlar için de sadece son DLC'de
    Yuri sapıtıp adam öldürmeye başlıyor, çizgi romanlarda Wraith isimli bir karatermiş, gelecek oyun ona dönüşecek muhtemelen. Bir de Miles Spider-Man'lik eğitime başlıyor, bu da zaten tahmin edilebilir bir şeydi.
  • Normalde vasat bir oyun PS exclusive diye abartılıyor hepsi bu.



    Kimse bana maval okumasın çoğunuz God Of War Xbox exclusive olsa çöp diyecek adamsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Normalde vasat bir oyun PS exclusive diye abartılıyor hepsi bu.



    Kimse bana maval okumasın çoğunuz God Of War Xbox exclusive olsa çöp diyecek adamsınız.
    Ne kadar bok atsan da bazi ps4 exclusive leri ve gelecek olan oyunlar hosuna gittigi icin seve seve ps4 pro aldirir bu exclusive ler adama. Nasil memnun musun ps4 pro dan?




  • Valla memnunum Uncharted, GOW, Detroit Become Human gibi efsaneleri oynadım ve çok beğendim ama bu oyun cidden berbat bebe oyunu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Valla memnunum Uncharted, GOW, Detroit Become Human gibi efsaneleri oynadım ve çok beğendim ama bu oyun cidden berbat bebe oyunu.
    Acik konusayim xbox one x almak icin ufacik bir sebeb ariyorum yok arkadas yok. Bir forza horizon icin de alinmaz yani.




  • Halo ve GEOW'a çöp diyen adam gözümde GOW'a çöp diyen adamla aynıdır.



    Oyundan bi nane anlamıyordur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Egri oturup dogru konusalim. Unc4 ve gow da ki gibi halo ve geow da da yeni bir deneyim sunsalardi hic dusunmeden alirdim. Xbox 360 daki leri resmen cilalamislar, cozunurluk disin da hicbir nanesi yok o iki oyunun. Tekrar diyorum bir forza var o da kurtaramaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 2 Ocak 2019; 12:59:0 >
  • Bütün bölgelerde yuzde yuze ulastim.ciplak suit de geldi plat kupasini alamadim.Acaba neyi atladim bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apartmana isteğim zaman giremiyorum belli bir zamanımı var girmek için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redunay kullanıcısına yanıt
    Sadece senaryosal diye biliyorum ben onunda dışında bende giremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Spiderman oyunun türkçe dlc çıkarma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trplayer kullanıcısına yanıt
    Hayır maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.