Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
258.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Insomniac açıkladı bugün gelecek Update ile oyuna Raimi suit eklenecek. Hadi hayırlı olsun.
    MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 20 Aralık 2018; 16:11:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raimi geliyormuş sonunda bekleyen arkadaşlara duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]
  • Bu gece 00.00’da yeni DLC oynanabilir olacaktır arkadaşlar. Artık sırada yeni oyun var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk kez bir suiti bekliyorum. dlc başladığı gibi giyerim daha da çıkarmam. Şunu baştan açsanıza kardeşim .
  • Yahu kostüm için tekrar mı alacağız şimdi? 2000'leri hatırlatıyor bana yapmaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelonious -- 20 Aralık 2018; 22:55:54 >

• İngiltere'den alınmış kutulu oyun var elimde, DLC'leri TR PSN'den alsam sorun çıkar mı?
  • Silver Lining hala gelmedi normal mi?

• PsPlayer99 P kullanıcısına yanıt
    Youtube'da tüm dünya oynamış. Bizde ses yok. Oyunun icinde store'a gir diyor. Store'da oyun yok.

• Arkadaşlar dlc oynanış süresi uzun mu?

58 liraya indirime girmiş 3 paketi içermekte. Eğer değmez diyorsanız bugün horizon zero dawn complete edition alıcam 40 liraya spotçumdan.
  • Vio35 kullanıcısına yanıt
    Değmez hocam. En fazla 5 saatte bitirirsiniz hikaye kısmını. Horizon alın. Bunun dlcleri ileride 20-30 tlye düşünce alırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sp!deR

Değmez hocam. En fazla 5 saatte bitirirsiniz hikaye kısmını. Horizon alın. Bunun dlcleri ileride 20-30 tlye düşünce alırsınız.
    Hocam gaza geldim ikisini de aldım artık paraya kıyıp :)

Dayanamadım resmen yani platinledim oyunu zaten az önce bugün :) kafa dağıtmalık oynarım spiderman sever birisi olarak.
  • Oyun komple bitti. Bir tek Crime'lar kaldı azıcık bir side mission o kadar. DLC'ler hikâye olarak kısaydı. Saçma bulduğum şeyse ben ana hikayeyi bitirdikten sonra DLC'lere geçecekken DLC'lerin otomatik olarak inmemiş olması. Daha önceden Bölge Savaşları'nı indirmişim. Heist indirmemişim. Gittim önce Bölge Savaşları'nı bitirdim Heist inerken sonra Heist'i bitirdim. Heist oynarken 21 Aralık'ta bu DLC geldi onu indirdim. DLC'leri ana oyuna göre çok daha zor olmuş. Hani işten yorgun gelmişssinizdir filan öyle oynanmaz. Dinç olacaksın. Özellikle son DLC beni biraz zorladı. Yani hiç ölmeden geçemedim. Mutlaka birkaç kez ölümü tattım.

Bu arada bu son DLC idi değil mi? Daha da DLC gelmez herhalde?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Son DLC idi bu gerisi 2 .oyuna kaldı

• Harika bir kostüm ya.
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Demek 2. oyun da gelecek. Bu ilk oyun gibi çok fazla monoton yapmamaları ve kanser eden aktiviteler koymamaları dileğiyle.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Resmiyete dökülmedi ama oyunun sonunda olan sahne ve oyunun iyiliği 2.oyunun geleceğini tahmin etmeyi pek zorlaştırmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Son DLC idi bu gerisi 2 .oyuna kaldı
    Oyunun çıkışında duyurulan son Dlc diyelim. Belki yeni duyurular gelebilir kim bilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar resmen ana oyundaki hikayeleri çıkarıp dlcye koymuşlar. DLCdeki bütün hikayeler ana senaryo ile bağlantılı birde üstüne ikinci oyuna göndermeler var DLClerde. Ana oyunu bitirip DLCleri oynamayan biri ikinci oyunda neler olduğunu anlamaz.

Çokmu zordu şunları ana oyuna koyup 4-5 ay ayrı bir DLC yapmak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMute23 -- 24 Aralık 2018; 16:55:18 >
  • Oyun güzelmiş açık dünya falan olması ama bir yerden sonra senaryo başa sarıyor gibi hep aynı adamlar var aslında ama yinede oynanırlık güzel tabi ben hiç bir zaman oynayamıcam için farketmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.