Tiberium wars ın demosu çıkacak 3 oy onla oyalanırsınız..
quote:
Orjinalden alıntı: warriorsiwit
az kaldı dayanın(üç ay:S)
az kalmış...
ben filmden biraz daha sonra çıkması taraftarıyımfilme yetiştirmeye çalışıyorlar hhep sonra batırıyorlarallahtan EA yapmıyoro yapsa bütün film oyunları batırılıyor
ewt filimden biraz daha sonra çıkarsa daha güzel olur ilk filimini izleriz ona görede oyunu oynar oyunda tekbirimizi alırız
marvel oyunlarını güzel yapıyorlar her zamanki gibi..
quote:
Orjinalden alıntı: lordvader_cagri
ben filmden biraz daha sonra çıkması taraftarıyımfilme yetiştirmeye çalışıyorlar hhep sonra batırıyorlarallahtan EA yapmıyoro yapsa bütün film oyunları batırılıyor
film 4 mayıs oyunu 9 mayısta çıkacak yani böyle birşey biraz daha sonra çıkacak
o 5 gün içerisinde filimi izleriz..
Umarım balon olmaz (olmayacaktır. Spidey) EA Tiburon Superman Returns ü geliştirdi, Muhteşem videolar gözönüne serildi ama oyun piyasaya filmden 5 ay sonra çıkmasına rağmen elde patladı. Filmle uzaktan yakından alakası olmayan sahneleri vardı, açıkçası o kadar heveslenip aldığım superman returns oyunu, 5 ay sonra çıkmasına rağmen Filmden bile rezildi EA ye Activision a
kötü olabilir ama bu spider 3 süper olacak..
bu tikozki varya tikozkimalosz herşeyi indirir internetten hergün yatmadan önce bi oyun indirir bu artı bilgisayar hastasıdır ama iyidir iyi ben pek fazla beklemiyorum açıkçası beğenmiyorum
yav bu oyunla ilgili başka resim veya video yoqmu?
bi tane 83 mb lık video gelmişti gerisini bilemicem..
Resimler için saolasın dostum.. Ya oyun hakikaten süper olacak şimdi iyice meraklandım. (ah bide dersler olmasa:S)
güzek olacak gibi.
depth of field, blur belki HDR yeni nesil grafik efektleri ne varsa kullanılıyor gözüküyor, bu oyunu maksimum detayları için iyi sistem lazım söyliyim.
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
depth of field, blur belki HDR yeni nesil grafik efektleri ne varsa kullanılıyor gözüküyor, bu oyunu maksimum detayları için iyi sistem lazım söyliyim.
Blur özelliği oyunda hafif bi bulanıklık yaratarak,keskin hatların düzelmesini,oyunun daha gerçekçi olmasını sağladığı gibi minimum sistem gereksinimlerini de epey bir arttırır.Dediğin gibi,kaliteli bi sistem şart...
Spiderman serisinin diğer oyunları pek hoşuma gitmemişti.Özellikle ilk oyun berbattı.Sadece 3 kere ardarda ağ atılabildiği gibi ağların nereye yapıştığıda meçhuldü.Ayrıca çok basit bi senaryo üzerine hazırlanmış,saçma bi oyundu.Her ne kadar bunu ortadan kaldırmaya çalışsalarda 2. oyununda pek bi farkı yoktu.Umarım spiderman hayranları bu oyunda aradığını bulur
yav o uçan şey ne öyle ?
Güzel oyun ,bunun dördünü de çıkarırlar demi hocam