Şimdi Ara

Spider-Man 3 (2007) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
97.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Sabırsızlıkla bekliyorum

Spider-Man 3 (2007)

Spider-Man 3 (2007)

washhh super olcak kesin...satn cizgidede ooleydi venomla...

• galba burda venom örümcek adamdan daha çok sevilio he

ama venomda manyak bi karakter harbyden ayrica 3. filmde spidey nin düsmanlari olarak cin ve sandman de olcak

(insallah kristen de oynar çok tatliiii yaaa)

3. filmi çok merak ediorum

Spider-Man 3 (2007)

• bi düzeltme yapim dedim spiderman 3 vizyona 5 nisan da değil 4 mayıs da gircek
    yani sadece 266 gün kaldı sitesinden widget ini yükledim gerisayım yapıom ve heyecanla bekliom

Spider-Man 3 (2007)

Spider-Man 3 (2007)

Spider-Man 3 (2007)

• 2 resimden venomun kim olacağı anlaşılıyor eee ne anlamı kaldı ozamn gerçi çizgi filminde de görmüştük ama eddie brock muydu neydi

Orjinalden alıntı: dt.spiky

2 resimden venomun kim olacağı anlaşılıyor eee ne anlamı kaldı ozamn gerçi çizgi filminde de görmüştük ama eddie brock muydu neydi

Zaten Venom un kim olduğu saklanmıyor ki
    Venom'un Eddie Brock olacağını çizgi film hayranları bilir zaten.

Filmde Eddie Brock'u canlandıracak isim Topher Grace
     Spider-Man 3 (2007)

Onu Bunu boşverde Venom'u Vin Diesel canlandırsaydı çok daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrrrro -- 13 Ağustos 2006; 17:42:34 >

•  Spider-Man 3 (2007)

Açıkçası eddie brock vin diesel den kötü bi secim

Vin diesel for ever

Spider-Man 3 (2007)

İngilizce "yılan zehiri" anlamına gelir.

Venom (Karakter)

Sadece simbiyoz halinde yaşayabilen, organik bir kostume benzetilebilecek uzaylı bir canlıdır. Spider-man grafik romanlarında ve çizgi filmlerinde en çok Eddie Brock ile simbiyoz halinde göründüğü için bu karakterle özdeşleşleştirilse de, aslında başlı başına bir yaşam formudur.

Genç çizer Todd McFarlane tarafından yaratılmıştır.

Spider-man, "gizli savaşlar" olarak anılan, hemen tüm superhero ve supervillain karakterlerin katıldığı büyük bir savaştan dönerken, siyah bir balçığı yanında getirir. Bunun ne olduğunu anlamaz. bilinen Spider-Man kostümünün siyahı ve ortasında beyaz, büyük bir örümcek logosu olan kıyafeti, Spider-man'in yeteneklerini şiddetlendirmektedir.

Giysiye dönüşebilir, ya da bir şekilde gizlenerek, mihmandarının simbiyoza geçmeden önceki hali ile görünmesini sağlayabilir. Organik, bitmeyen ağlar atabilir. Her uyandığında yorgun olarak kalkıyordu. Uzun zaman geçmeden nedenini anladı; kıyafet onu o uyurken dışarı gezmeye çıkarıyordu. Spider-Man, Fantastic Four üyesi Reed Richards'a gider. Mr Fantastic, Spider-Man'e bu kıyafetin aslında canlı bir organizma, bir simbiyot olduğunu, hemen kurtulması gerektiğini, aksi takdirde Spider-Man'in simbiyot'un hakimiyetine gireceğini söyler. Reed, onu sonic titreşimler ile çıkartır ve bir yere kapatır. Ancak organizma oradan kaçar ve tekrar Peter Parker ile birleşir. Peter, bu kıyafetten kurtulmak için bir çan kulesine gider.

Eddie Brock, Daily Bugle'da çalışan Peter Parker'ın meslektaşıdır. Eddie, Peter'ın başarısını kıskanıyordur, ayrıca Spider-Man'le karşılaşmaları bugüne kadar hep kötü geçmesi sonucu Spider-Man'in onun hayatını mahvettiğini düşünmektedir. Bir çan kulesine, dua etmeye gider. Dileği, Spider-Man'i yok etmek için güçtür.

Eddie dua ederken, Spider-Man, simbyot'u çan kulesinin sesi ile üstünden çıkarmıştır. Simbiyot öldü sanmaktadır, fakat ölmemiştir. Eddie tam duasını ederken, kaderin cilvesi ile, simbiyotla birleşmiştir. Simbiyot'un ve Eddie'nin nefretleri birleşmiştir. Spider-Man'in yegane düşmanı oluşmuştur; Venom.

İlk olarak Amazing Spider-Man #300'de görülen Venom, çok başarı almasından ötürü bir çok kez Spider-Man ile karşılaşmıştır. Ayrıca Marvel'ın birçok kahramanı ile de karşılaşmış, sonra da kendisine özel bir mini-seri yapılmıştır. Ayrıca, bu başarıdan ötürü ikinci bir simbiot düşman oluşturulmuştur; Carnage.

Venom'un oluşumunda büyük rol oynayan simbiyotun Eddie brock'u seçme nedeni ise Eddie Brock'un kanser olmasıdır. Kanser tedavisi gördüğü sırada çok fazla adrenealin içeren hap kullanmıştır. Simbiyot'ta ancak adrenalin ile yaşayabilmektedir Bu nedenle Eddie Brock'u tercih etmiştir.

Alıntı:Vikipedi

Simbiyotun eddie brocku seçmesinin nedenini yeni öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 14 Ağustos 2006; 0:43:37 >

• neredeyse tüm çizgi filmlerini izlemiş biri olarak filmde çizgi filmden farklı olan şeyler olucak gibime geliyor bunu 1. ve 2. filmde anlamıştım zaten çizgi filmde sarışın bi kız var peter'ı seven mary jane den başka o da kedi kız oluodu ama kedi kız die bambaşka bi film yaptılar neyse bekleyip görücez

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Sabırsızlıkla bekliyorum

Spider-Man 3 (2007)

Spider-Man 3 (2007)

iyi vicut yapmış

• vin diesel mi oynuyomus

Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

yaw merak ettim
    forumda yada bu topikte
    Örümcek adamı çizgiroman olarak okumuş olan yokmu??

hala çıkıyor mu bilmem ama,birçok sayısını okumuştum(biz büyüdük ve kirlendi dünya) .üzerinden bayaaaa bir yıl geçti lakin.bu arada siyahlar içinde çok daha karizmatik görünmekte.

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • Siyahlar dehşet yakışmış zaten o kırmızı-mavi çok dandik oluyodu ama örümcek adamın hatırına seyrediyoduk

filmin fragmanı:

http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/spider-man_3/medium.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 14 Ağustos 2006; 17:38:48 >

• Bu siyahlı örümcek adamı beğenmedim ben. Kötü adam gibi gözüküyor bence böyle.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.