Şimdi Ara

Spider-Man 3 (2007) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
97.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

serinin en kötü filmi bence.berbat ötesi bile diyebilirim.filmde çok sıkıldım.

sen beğenmeye bilirsin ama bence mükemmel ötesi bir filmdi görsel efek bakımından mükemmeldi ( zaten onun için gittim )

evet ben beğenmedim.tıpkı senin çok beğenmen gibi birşey yani bu.zevk ve tercih meselesi bu.

quote:

Orjinalden alıntı: leanback

quote:

serinin en kötü filmi bence.berbat ötesi bile diyebilirim.filmde çok sıkıldım.

sen beğenmeye bilirsin ama bence mükemmel ötesi bir filmdi görsel efek bakımından mükemmeldi ( zaten onun için gittim )

evet ben beğenmedim.tıpkı senin çok beğenmen gibi birşey yani bu.zevk ve tercih meselesi bu.

+1 bir kere senaryo berbat örneğin o sarışın kız binada düşecekken erkek arkadaşı brock endişelenir birşey yapar direk babasının yanında kızın orada ne işi var? ben kızınızla çıkıorum diyor sinemadaki çocuklar gülme krizinegiriyor ani çok çocuksu olmuş

• filmi pek beğenmedim. . film gorsel efekt bakımından yetersizdi. genel olarak örümcek adamın macralarına ters düşen durumlar vardı. Birincisi ortak yaşar uzaydan kendisi gelmiyor onu örümcek adam getiriyor ve ister 10 unucu kitap ister 100 üncü çizgi romanı olsun bu hatası yüzünden kendinle iç hesaplaşmalar yaşıyan anlar oluyor. İkincisi örümcek hislerinin bu bölümde olmadığını görüyoruz. Bu uzaydan gelen yaratığın öremcek adamdaki bu hisleri köreltmesine bağlı. ancak bu hiç vurgulanmamış. Venom'un ölmemesi gerekirdi laboratuvarda bir fanusun içinde saklıyorlardı. edi de hapse gidiyordu. hary osborn un da ölmesi olmamış.. çi,zgi romanlarına göre bu adam evleniyor çoluk çocuk sahibi oluyor ve tekrar yeşil çin olarak örümceğin karşısına çıkıyordu.. çok uyduruk bir film olmuş. gwen stacy ni filmde olmasi iyi olmuş ancak onu da üstün körü geçiştirmişler. m.j den önecki sevgilisi olan bu kadın'nın ölmesi de örümcek adamaın yüzünden olmuştur. belki ilerki bölümlerine bahsederler. Ancak örümcegin asıl sevdiği kişi gwen'dir ve bu kadın yüzünden M.j yi her an satabilir.. önemli ve sonraki hikayelerde tekrar ekrar çıkan karakteler harcanmış. ayrıca örüncek adamın espirili ve düşmanının sinirini bozan gevezelikleri de yoktu. Sonuç olarak çizgi romınında ve çizgi filmindeki tadı bulamadım...

• şanlıydım sinemada tek başıma izledim çok güzel oluyor film araları çok kısaydı tek başıma olduğum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 30 Mayıs 2007; 16:42:14 >
    DELIGHT
  • spider-man wenomun,wenom hary'nin(yani hobloglinin),kum adam ise birşey yapmıyor...

Orjinalden alıntı: erozbey90

spider-man wenomun,wenom hary'nin(yani hobloglinin),kum adam ise birşey yapmıyor...

bu cümleden hiç bişey anlamadım?
    anlatım bozukluğunun alasının babası var burda
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.