Şimdi Ara

Spider IV 15 vs. Micro Cube

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tecrübeli elektro kullanıcıları yorum yazarsa sevinirim. grg 170 dx gitarım var. hangi amfiyi tercih etmeliyim?

• çok farklı yorum yok sanırım iki amfi birbirine yakın özellikte. Spider IV 15, Micro Cube arasında tercih yapmaya çalışıyorum.
  • ikisinin arasındaki en büyük fark :

micro cube 2 watt

spider IV 15 watt

micro cube pille calısabilen bi amfidir

micro cubeyi denedim gayet güzel bi amfi marka olarakda japon markasıdır roland

kendin karar vermelisin ikiside iyi amfilerdir
  • line 6 yı 260 liraya aldım ikinci el. bakalım evde deneyince görücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem3535 -- 17 Şubat 2013; 13:25:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agrega01

line 6 yı 260 liraya aldım ikinci el. bakalım evde deneyince görücem.

line 6 güzel amfidir memnun musun ?
  • Bende sendeki gitardan almayı düşünüyorum ve amfi olarakta micro cube ve line 6 arasında kalmıştım. Line6 dan memnun musun?
  • Micro cube kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum. Line 6 için genel olarak iyi diyebilirim. Özellikle Metal tonları ağırlıklı çalıcak arkadaşlar için gayet yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laney LG20R veya LX20R'ye de bir göz atın. Roland Cube 15XL derdim her türlü ama üretimi durdu. Rock, Blues tarzı yapacaksanız ucuz yollu bir distortion pedalıyla Laney LG20R işinizi çok rahat görür, evde pratik yaparsınız ufak çaplı konser ve bar etkinlikleri tarzı şeyleri çok rahat kaldırır. Zaten bu fiyat çevresindeki amfilerde çok fark yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agrega01

Micro cube kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum. Line 6 için genel olarak iyi diyebilirim. Özellikle Metal tonları ağırlıklı çalıcak arkadaşlar için gayet yeterli.

+1

Line 6 15W'in daha sert karakterli olduğunu duymuştum, tabii benimki kulaktan dolma bilgiler.
  • Tonları merak eden arkadaşlar için:
    http://www.youtube.com/watch?v=1UZO7sNppnM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.