Şimdi Ara

Sperm meni hakkında ? ciddi bir soru dalga amaçlı değil (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
2
Favori
46.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet bende de koku var yalnız bi sorum olacak benim spermimde yumurta akı kıvamında bişelerde geliyor bu normal mi sizce
  • Arkadaşlar bu forum sağlık yada ona benzer bir site içerikli değil kulaktan doğma bu tür bilinçsiz tariflerle zamanınızı harcamayın ciddi birşeyden şüpelenen varsa bu forum yoluyla hallolmaz ürolok endokrin adndroloji dallarıyla uğraşan uzmana derdinizi anlatmanız çok daha doğru olur.

http://www.med.gazi.edu.tr/egitim/donem5/uroloji/infertilitetalkibay_dosyalar/frame.htm#slide0021.htm

quote:

Orjinalden alıntı: blackdreamss

Evet bende de koku var yalnız bi sorum olacak benim spermimde yumurta akı kıvamında bişelerde geliyor bu normal mi sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cançevik -- 26 Haziran 2009; 21:33:27 >
  • Ben çamaşırsuyu kokusuna benzetiyorum.
  • camasır suyu .. hamur .. gibi bi sey işte
  • bazaen çok ağır kokuu oluyo bazende hiç koku olmuyoo bende sanırım yeme içme ile alakalı
  • Dostum. Anladığım kadarı ile panik yapmışsın.
    Bu konuda merak etme sen.
    Okuduğum kadarı ile arkadaşlar zaten sana izah etmişler.
    Bu olay yediklerinle doğrudan etkili.
    Kokan zaten spermlerin değil, üreme kanalında spermlerin dışarı çıkışına yardımcı olan prostat bezi ve diğer kayganlaştırıcı şeffaf sıvıların kokularıdır.
    Dikkat et. Çok fazla baharatlı yediğinde yaklaşık 10 saat içerisinde terin de daha ağır kokacaktır.
    Ama her ihtimale karşıbulunduğun şehirdeki hastanelerin üroloji polikliğine veya üniversitelerin erkek endokrinoloji polikliğiniklerinde tahlil verip sonuç alman en yararlı yöntem olacaktır.
    Saygılarımla.
  • Yahu Neden anlamıyorsunuz adam defalarca yazmış Spermim kokmuyor sizinkiler kokuyormuş benim ki kokmuyor acaba neden kokmuyor sizde mi yoksa bendemi sorun var diyor.
    Bence bizde sorun var arkadaşım benim eskiden kokmazdı ama bir kaç yıldır bir anda bende de kokmaya başladı bir anda oldu durduk yerde Klorak kokusuna benzer bir koku bende de gelmeye başladı ne yaptı isem kesilmedi. Bir dönem galiba 8 aya yakın hiç bir icraata girişmedim ondan sonra başladı galiba ben ona bağladım sebebini ama bir sorun da yaşamadım sadece kokuyor o kadar.
  • sperm (semen ) kokusu hakında bilgi için buraya da bakabilirsiniz.
    http://www.spermtesti.com.tr/sperm-kokusu-nasildir.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.kvncymn

Arkadaşlar masturbasyon yaptıktan sonra gelen meninizde koku oluyormu çoğu arkadaşım bizimki kokuyor sende bir problem var diyorlar yufka kokusuna benziyomuş benimkinde hiç bir koku yok özellikle kokladım sizde durum nasıl acaba merak ettim bendemi sorun var acaba ???

Sperm meni hakkında ?  ciddi bir soru dalga amaçlı değil

benimkide kokmuyor ve rengi yesil ve beyaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki de sarı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mastürbasyon olayı dinen yasaklanmış birşeydir, sayılı olan spermlerinizi boşa kullanmanıza ve erken yaşta bitirmenize sebep olur. 45-50 yaşlarınıza geldiğinizde sertleşme sorunu yaşatsınız ve eşinizi tatmin edemezsiniz. Sonrada neden sürekli kavga ediyoruz, neden beni aldattı birbirimizi çok seviyorduk dersiniz ve hayatınız kararmış olur ve bu işi evlendikten sonrada bırakamazsınız ayrıca ruhunuzun tamamen ölmesine sebep olur.

Peki bu kadar zararlı bi olaydan özellikle bu ahir zamanda bunca çıplagın içinde ve günahlara bu kadar kolay ulaşılabiliyorken bu işten nasıl kurtulabiliriz. Bu yazıcaklarım bizzat benim yaptığım ve hayatımın tamamen değişip güzelleşmesine sebep oldu. Öncelikle Yüce Allah'ımızın dinindeki imanın 6 şartını yaşamakla başlıyor bunları araştırıp öğrenebilirsiniz ve en önemli yapmanız gerekenlerden biride günlük zikirdir ben bunu bi kere denediğimde tüm düşüncelerimin uykumun ve rüyalarımın değiştiğini gördüm ve son olarak dinimizde rüyalanma olayı vardır düzgün bir müslüman bunu ayda 1-2 kere hurilerle bunu yaşar ve günlerce unutamaz, benim yaşadıklarımın 2 tane söyliyim bi tanesinde 2 tane mısır prensesi yarı çıplak vaziyetteydiler diğerinde yaklaşık bi oda dolusu huri vardı. Arkadaslar bu şekilde yasadıklarınızda bir yadak veya günah yok o izlediğiniz videolardaki kızlardan çok daha güzel olduklarını söyleyebilirim size ve zikir olarak kerem önder hocanın dediklerini öneririm. Bu kadar

• Arkadaslar mastürbasyon olayı dinen yasaklanmış birşeydir, sayılı olan spermlerinizi boşa kullanmanıza ve erken yaşta bitirmenize sebep olur. 45-50 yaşlarınıza geldiğinizde sertleşme sorunu yaşatsınız ve eşinizi tatmin edemezsiniz. Sonrada neden sürekli kavga ediyoruz, neden beni aldattı birbirimizi çok seviyorduk dersiniz ve hayatınız kararmış olur ve bu işi evlendikten sonrada bırakamazsınız ayrıca ruhunuzun tamamen ölmesine sebep olur.

Peki bu kadar zararlı bi olaydan özellikle bu ahir zamanda bunca çıplagın içinde ve günahlara bu kadar kolay ulaşılabiliyorken bu işten nasıl kurtulabiliriz. Bu yazıcaklarım bizzat benim yaptığım ve hayatımın tamamen değişip güzelleşmesine sebep oldu. Öncelikle Yüce Allah'ımızın dinindeki imanın 6 şartını yaşamakla başlıyor bunları araştırıp öğrenebilirsiniz ve en önemli yapmanız gerekenlerden biride günlük zikirdir ben bunu bi kere denediğimde tüm düşüncelerimin uykumun ve rüyalarımın değiştiğini gördüm ve son olarak dinimizde rüyalanma olayı vardır düzgün bir müslüman bunu ayda 1-2 kere hurilerle bunu yaşar ve günlerce unutamaz, benim yaşadıklarımın 2 tane söyliyim bi tanesinde 2 tane mısır prensesi yarı çıplak vaziyetteydiler diğerinde yaklaşık bi oda dolusu huri vardı. Arkadaslar bu şekilde yasadıklarınızda bir yadak veya günah yok o izlediğiniz videolardaki kızlardan çok daha güzel olduklarını söyleyebilirim size ve zikir olarak kerem önder hocanın dediklerini öneririm. Bu kadar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.