Şimdi Ara

Spell Vamp Singed Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitch'te SirhcEz diye bi elemanın oynadığını gördüm, çok hoşuma gitti. Gerçi sadece jungle itemıyla spell vamp yapıyor ama bence gayet güzel. Sizce nasıl bir şekilde karşısına çıkılabilir veya fazlasıyla viable mı? TR'de yapılabilir mi? Lütfen Spell Vamp Singed'ı eleştirin, oynamak istiyorum ama biraz bilgi fena olmazdı.

Bu arada izlemek isteyenler için:http://en.twitch.tv/SirhcEz

• q su spell vample olmuyor diye biliyorum oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla adam yarı canla girdiği 2v1 fightta q ile dolaşıyor. Çıktığında canı full. Demek ki oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

q su spell vample olmuyor diye biliyorum oluyor mu?

Pbede denediğimde oluyordu sanki yinede yanlış olabilir

• Oluyor benim singede aldığım ilk itemdir o item hatta abartıp bütün spellvamp itemlerini aldım hepsinde işe yarıyor
  • olum adam dikkat çekmek için izleyici çekmek için spellwamp singed yapıyor yoksa bi numarası yok
  • Sadece rünlerine kafam karıştı. Kırmızılara AD almış. Büyüklere Movement Speed almış zaten doğal. Sarı zaten Armor. Birde mavilere AP almış. Bu smurf hesabı. Kendi hesabına baktım, kırmızılara hybrid pen. almış. Geri kalanı aynı. Bilmiyorum AD neden ama. Zaten farmı Q ile yapıyor diye düşünmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Rengar Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Oluyor benim singede aldığım ilk itemdir o item hatta abartıp bütün spellvamp itemlerini aldım hepsinde işe yarıyor

1 tane spell wamp itemi yok mu ana olarak? diğerlerine ondan gidilmiyor mu? o da unique pasif değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

olum adam dikkat çekmek için izleyici çekmek için spellwamp singed yapıyor yoksa bi numarası yok

Gold V NA smurf hesabında 26 win 6 lose :P 27 olmak üzere galiba.
  • adami okadar izledim bikere bile kufur etmedi
    shit diyecegi zaman bile shoot a ceviriyor lafini

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL Misafiri

q su spell vample olmuyor diye biliyorum oluyor mu?

o kadar güzel oluyor ki hemde
  • Bu adamın değişik buildleri var firesinged pokemon catcher singed falan çok eğlenceli bi herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Bu adamın değişik buildleri var firesinged pokemon catcher singed falan çok eğlenceli bi herif

Zaten sürekli Pokemon müzikleri dinliyor
  • Aga şuan şarkı söylüyor sen bizi nereye getirdin

Edit:Sesi de güzelmiş haa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 22 Ağustos 2013; 0:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Aga şuan şarkı söylüyor sen bizi nereye getirdin

Edit:Sesi de güzelmiş haa

Aynen, subscribe yapın şarkı söylüyorum diyor :D:D

Edit: Başlığa dikkat Singed/Singer hahaha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herlighét -- 22 Ağustos 2013; 0:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSeven

Sadece rünlerine kafam karıştı. Kırmızılara AD almış. Büyüklere Movement Speed almış zaten doğal. Sarı zaten Armor. Birde mavilere AP almış. Bu smurf hesabı. Kendi hesabına baktım, kırmızılara hybrid pen. almış. Geri kalanı aynı. Bilmiyorum AD neden ama. Zaten farmı Q ile yapıyor diye düşünmüştüm.

Singed melee ap olduğu için başlarda farm yapmak biraz zor oluyor q ile yapınca çok mana gidiyor ad alması normal.
  • Kekolayzır kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • Poison 1/3 oranında etki ediyor. Useless. Wota belki alınabilir ama hextech alınmamalı.

• 10k viewer oldu diye adam I'm too sexy şarkısını açtı tişörtünü çıkararak dans ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSeven

Sadece rünlerine kafam karıştı. Kırmızılara AD almış. Büyüklere Movement Speed almış zaten doğal. Sarı zaten Armor. Birde mavilere AP almış. Bu smurf hesabı. Kendi hesabına baktım, kırmızılara hybrid pen. almış. Geri kalanı aynı. Bilmiyorum AD neden ama. Zaten farmı Q ile yapıyor diye düşünmüştüm.

2 levelda çok etkili bir sky aa kombosu yapabilirsin hybrid pen. runelarıyla singed için en iyi seçenek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.