Şimdi Ara

Spell of Thunder Blast Nerden Bulunur Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk kez mage kasıyorum wer acemiyim.Lighting yaptım 35. lwl skill inde spell of thunder blast istiyo bunu nerden bulacam neden çıkar??

• haung warrior
  • antares'ten çıkar
  • haungadan cıkıyo.ama lightning yaparak cok büyük hata etmissin
  • forumlarda gezerken lighting in iyi olduğunu söylüyolardı harpy party e girip kasabilirmişsin..
  • lightning harpye deil aposa deru ya girer harpye flame glacier girer eger xıgenon daysan sana satarım thunder blast bu araada thunder blast kagıdı antreasdan haunga dan ve scolar dan cıkar bide galiba deruvish founder dan
  • teşekkürler bilgiler için ozaman flame - glacier e dönem tavsiye gibi duruyo sanırım bunu düşünücem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HİÇ VAKİT KATBETMEDEN DÖN PAPER OL FLAME + GLACİER OL BEN 55 LVL KADAR APOSTA DERUDA KASTIM LR İLE AMA ARTIK LR BİTTİ PARTİ YOK ORALARDA SEN YOL YAKINKEN FLAME +GLACİER OL
  • arkadaşım bence güzel seçim yapmışsın ben intim lightening glacierim ve mutluyum...
    haungadan cıkar ama zor antaresten cıkar ceruvish founderı ilk defa duydum ama cıkabilir dogrudur....
    bunlardan bulamazsan ben derim pazardan al ben öyle yağmıştım...
  • flame glacier oldum oyuna girebilsem kağıt sorununuda çözerimde giremyiom lanet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.