BEN MODEM AYARLARINI DEİŞTİRMEK İÇİN MODEME BAĞLANAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
ilk olarak modemin hattı oturmus haldeyken modemin güc kablosunu sök tekrar tak yeniden ışıklar teker teker baglanmaya calışırken ie ac 10.0.0.138 yaz enter e tıkla oke... size verilen sifre ve kullanıcı adı ilen gir işlem tmm;)
kolay gelsin:D
tşk doğru oldu ama bu seferde şifreyi bulamıyorum :)
modeme reset nası atabilirim.. :) lütfen yardım
kitapcıgında şifre ve kullanıcı adı yazar bakarsan sevinirim... eger modemi resetler cokkk ugraşırsın...
olsun yaw resetliyim sorun deil ama bende kitapçık filan yok modemin şifresinide unuttum reset atmam lazım :(
abi resetlesende bi fabrika ayarlarında olan bi root sifresi olacaktır onu bilmen sart bence sen speedtouch modem i olan birine sor... bizim şirkette var ama kitapcık bendede yok bizim kendi koydugumuz sifre var sendede bi işe yaramas yani:(
sen resetlemeyi biliyosan söle ben şifreyi bulurum birinen :) büyük ihtimal speedtouch yada 0000 yada admin dir sorun reset atması onu bulamıyorum :)
abi şifreyi tutturup giriyosan resetlememin mantıgı yokki:) hem zaten bilmiyorum ama speed touchta resetleme yok galiba varsada ben bilmiyom modemin sagına soluna baktınm böle igne ucu kadar ufak biyer varmı?? inca ve e-con modemlerde öle;) zorla beni cumartesi cumartesi işe götüttüreceksin pazartesi ye kadar beklersen bişiler ayarlamaya calışırım ama:D
:( oyy oyyy hade öle olsun ben bikere yaptım ama unuttum nası yapıldığını..
arkadaslar ben speedtouch330 usb kullanıyorum..anlattıklarınızı anlamasamda bende kitapcıgı var..tam olarak neye bakmam gerekiyosa ben yardımcı olabilirim..
bi. sn son bişi buldum onu deniyim olmazsa tekrar dönücem buraya. tşk
bulamadım bişi dostum bakmanı istediğim bölüm modeme nasıl reset atılır yanlız benimkisi ST 510 ama sen yinede bir bakarsan sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme