Şimdi Ara

speedtest sunucular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Speedtest.net'te sunucu olarak kullandığım Doping markalı internetin altyapısı olan Türk Telekom sunucularından herhangi birini seçince pingim 144 ms ama iDeal Hosting gibi başka bi sunucu seçince pingim 44 ms oluyor. Merak ettim nedir bu sunucular ? Ben iDeal Hosting'den 44 ms almama rağmen oyunlarda 120 ms almamın sebebi Türk Telekom'u kullanıyor olmamdan dolayı mı ? iDeal Hosting'e geçiş yapabilir miyim ? Bilgilendirirseniz sevinirim.



  • İdeal Hosting diye bi ISS var mı?

    Ben pek sanmıyorum da :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öle bişey varsa bende geçerim tahüt bitiyor vallahi 10 gün kaldı acımam laps diye geçerim :))

    Türkcell süperonline a geç diyolar öneriyolar :) şimdi türkcellin en son reklamı var emocanlar roketle uzaya doğru çıkıyor 24 mbps hızla akk yokmuş 90 tl miş :) falan filen
    Fakat güney korede 1 gigabit simetrik internet var 100 tl ye aylık şimdi bu türcellin emocanları 24mbps hızla 90 tl ye uzaya çıkıyorlarsa bu koreliler 1 gigabit hızla nereye gidiyolar :)
    Olay bu bence kısaca, bizlere böyle reklamlar sunarlar ise bizde bunlara prim verirsek sırtımıza semer vuran çok olur ! Türkcell süperonline için demiyorum sadece , türk telekomda aynı şekilde Ronaldo lu reklamları :) tam komedi

    Kemal sunalın bi filmi vardı halk seviyor , reklamlar da oynuyor konserve reklamında üf tadı nefis diyo halk alıyor bu konserveyi kapağını açar açmaz çöpe atıyor yemeden :) Buzdolabı reklamı var bu dolap kaçmaz diyo halk alıyor dolabı alanın elinde sapı kalıyor :) İnşaat reklamında oynuyor , halk daireleri tamamlanmadan satın alıyor , inşaat daha yapılırken çöküyor xD AHAHA

    Yani bu kemal sunal evliya mı kaç sene önceden bu günleri görüyor :)
    Böyle faiş fiyatlardan FİYASKO internet paketlerini halka satıyolar , bunu yapanlar türkler ve din kardeşlerimiz :)
    Sonra bide çıkıyolar yok Müslüman düşmanlığı var mış mış yok islam düşmanlığı varmış :) yersen ! fakat yersen sağlam yediriyolar :))
    Dünyanın neresine gidersen git kendini milletini küçük gören , herşeyin en kalitesizini sunan bi kollektif bi millet göremezsin :)

    Mesala genel olarak türk telekomun döşediği fiberler istanbulda çok yaygın rögarlardan geçiyor ama evlere vermiyorlar 10 metrede fiber var çeken yok adsl kullanmaya devam ediyo insanlar :)
    yazıkya.

    Neyse bende araştırayım sanırım bu devirde küçük internet hizmeti veren şirketlerin abonesi olmak daha mantıklı gibi geliyor!

    Egerki Türktelekomda kalmaya devam edersem veya Türkcell e geçersem kendime göre analizlerimle vatanıma ihanet etmiş , pkk lılardan farkım kalmayacagını düşünüyorum !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 27 Mayıs 2017; 15:45:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.