Şimdi Ara

Speedtest 100Mbps, indirmem 2 MB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okulun yurdunun interneti SpeedTest'te 100 megabit görünüyor.
    Fakat torrentde 1 Megabayt/sn üstüne çıkmıyor. Bir tek Steam'den oyun indirirken 10 Megabayt gördüm. Gece 4'te de 20 Megabaytları gördüm.
    Daha demin de Autodesk Maya indirirken 70 byte(!)a kadar düştü. Tamam yoğunluktan dicem de neden 70 byte? Ve neden Speedtestte o kadar fazla gözüküyor?
    Kafayı yiyeceğim neden bu kadar yavaş?
    PC'de yapmam gereken ayar falan var mı?

• benimde aynı sorunum var speedtest de 50mbps gösterirken 1mb indiriyorum yardım.
  • 100mbit hızla 20mb/sn indirme yapman pek inandırıcı gelmedi desem...Torrentte anlayamazsin durumu seed sayısı azsa normal 1mb/sn olması. 20mb/sn hızla indirmen için 160mbit internetin olması gerek..torrentte hızın artması için izleyici güncelle. Tracker listeleri var güncel onlara bak.
    EDIT: Okulun yurdu demissin pardon. MuHTemelen 100mbit ten fazla hız o yüzden yerine göre 1-10-20 görüyor. En iyi değeri steamde görürsün sanırım. Torrenti de dediğim gibi yap hızın artabilir. Ama söyledim seed eden azsa yavaş iner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 10 Ekim 2015; 22:44:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam Doğru Hız Görmek İstiyorsan Bence İnternet Download Manager'le Pardusun Sitesinden İso Dosyasını İndir
    Speed Test'e Güven Olmuyor Ben İnternete Edge İle Girerken 23 Megabit Net Hızı Gösterdi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.