Şimdi Ara

Speeder Xp Bu Nasıl Bir Program ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar İnernette gezinirken bu programa rastladım. İnanılmaz bir sekide xp'yi hızandıracagını vaad ediyor. Vu bunla hizlandırınca felan winampta muzikler hızlı oyuna girince oyun normalden daha hızlı oluyomus. Bir siteden alıntı

quote:

PROGRAM İŞLETİM SİSTEMİNİZİ,İNTERNET HIZINIZI DELİ Bİ ŞEKİLDE HIZLANDIRIR VE KONTROLÜ KAYBEDEBİLİRSİNİZ. EN DÜŞÜK SİSTEM PERFORMANSINDA BİLE XP Yİ UÇURUR.PROGRAMDAKİ ÇUBUKTAN BUNU YAPABİLİRSİNİZ.

1-DOWNLOAD ESNASINDA DELİ GİBİ İNDİRİR.NE OLDUĞUNUDA ANLAMAZSINIZ.
    2-SMİLELER,İCONLAR,HAREKETLİ AVATARLAR O KADAR HIZLANIR Kİ AFALLARSINIZ.
    3-HIZDAN DOLAYI MSN E GİRENİ ÇIKANI GÖREMEZSİNİZ.
    4-PC OYUNLARINI OYNARKEN BİLE OYUN İÇİNDEKİ SÜRATE ŞAŞIRACAKSINIZ.
    5-MSNDEN DOSYA TRANSFERİ YAPARKEN JET HIZIYLA KARŞI TARAFA GİDER.HEPTEN ŞOK OLURSUNUZ
    6-İNTERNET SAYFALARI ÇOK HIZLI AÇILIP KAPANIR ÖYLE Kİ BUTONA BASTIĞINIZ SALİSE, WEB SAYFALARI AÇILIR.
    7-PC Yİ HIZLA KAPATIR,HIZLA AÇAR
    8-PC DEKİ HAREKETLİ HERŞEY ÇOK HIZLANIR.MESELA SİTELERDEKİ HAREKETLİ REKLAMLAR.
    9-HERŞEY ÇILDIRIR VE EN SON SİZDE ÇILDIRMAYA BAŞLARSINIZ.KALP ATIŞLARINIZ HIZLANMAYA BAŞLAR.

HIZDAN MSN E KİMİN GİRİP ÇIKTIĞINI GÖREMİYECEKSİNİZ.

NOT:DİKKAT EDİN PC NİZİ KAPATTIKTAN SONRA BAĞLAYINKİ UÇUP GİTMESİN.SABAH PC NİZİ YERİNDE BULAMAYABİLİRSİNİZ.ÇOK CİDDİYİM

İşletim Sistemi:Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

Dosya Boyutu:803 Kb

Lisans: SHAREWARE

KULLANIM BİLGİSİ:
    SLOW:YAVAŞTIR
    FAST :HIZLIDIR
    ÇUBUKTAN AYARI YAPTIKTAN SONRA APLLY E BASIN VE UÇUN.AMAN HA KEMERLERİDE SIKI BAĞLAYIN
    LÜTFEN YORUM VE REPLERİ ESİRGEMEYELİM

Evet arkadaslar bu programı bilen kullanan yada goren arkadas varsa lutfen bu programın calısma mantıgıya ilgili bir bilgi versin.

• arkadaşım ben bu programı kullandım gerçekten hızlandırıyor ama winamp ta etki etmiyor oyun gerçekten hızlı tabi bilgisayarına göre

ama internetten bişey indirirken ve yükleme yaparken kullanmanı tavsiye etmem yükleme yaparken,yükledikten sonra hata veriyo hızlı olduğu için kurulmuyo
    bişey indirirkende örn: rapid süre çok hızlı geçiyo ve takrar süre çıkıyo yani inmiyo bunları yapma iyi programram
    (not:nette gezerken smileyler ucuyo ama)
    bana sorarsan pc hızlıysa hiç gerek yok cok sıkılırsın yoksa

Mustafa Kemal Atatürk
  • ewet benimde silmemin sebebi viruslu çıkmasıydı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.