Şimdi Ara

Special Application Port List ;-) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nasil kopya imis? ule ne girip okuyorsun o zaman? kopya ceken bush derim, madem kopya dedin.

ya bir zaman, bu forumda baska bir hacker varmis. uzman arkadas'i emekli etmisler sonra. adi neydi bilenler..
  • selamlar abi
    Netmeeting 2.0,3.0 Intel Video Phone
    1024-1502,1504-1730,1732-65534,1503,1731 TCP \ 1024-65534 UDP

Benim sorunum şöyle
    netmeetingde dışarıdan aranamıyorum(arama yapabiliyorum)
    acaba yukarda belirtilen tüm portları açmammı gerekiyor?
    modemim pikatel oldugudnan portları teker teker açıyor bu iş biraz uzun sürebiliyor ayrıca çokcada sorun cıkarıyor:(
    dışardana ranabilmek icin bir veya iki port acsam yetmezmi?ve dısardan aranabilmek icin tcp portmu acmak gerek yoksa udp portmu
    ilginize tessekkur ederim arkadaslarim
  • http://www.practicallynetworked.com/sharing/app_port_list.htm

H.323 compliant video player,
    NetMeeting 2.0, 3.0, Intel Video Phone
    (Watch Out! Opens a wide port range!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    (Incoming calls are not possible
    due to NetMeeting assigning ports dynamically.)

OUT TCP 1720
    IN UDP 1024 65534 [use H.323 protocol if available]
    OUT UDP 1024 65534 [use H.323 protocol if available]
    IN TCP 1024 1502 [use H.323 protocol if available]
    OUT TCP 1024 1502 [use H.323 protocol if available]
    IN TCP 1504 1730 [use H.323 protocol if available]
    OUT TCP 1504 1730 [use H.323 protocol if available]
    IN TCP 1732 65534 [use H.323 protocol if available]
    OUT TCP 1732 65534 [use H.323 protocol if available]
    OUT TCP 1503 1503
    OUT TCP 1731 1731
    IN TCP 1503 1503
    IN TCP 1731 1731

walla dedigin portlari, modem default olarak gostermis. bence degisiklik yok ise yeterli olmali. yetersiz kaliyor ise yukaridakiler ile kiyasla degisken diyor bak gelenler icin..

• tesekkur ederim sahraa2002
    şöylede bir sorunum var
    mesela dial up baglantiyla bir siteye girebiliyoken bunu adsl modemimle yapamiyorum
    bahsettigim sifreli bir site ve adsl baglantısıyla girmeye calisirken access denied diyor ve kabul etmiyor beni dial up la baglandigimda girebiliyorum ama..80 ve 8080 nolu portlarim acik
    sormak istedigim su
    herhangi bir programin veya herhangi bir websitenin kullandigi portlari nasil ogrenebilirim?
    ms-dos komut istemcisinden netstat falan işe yararmı acaba..yada basit bir firewall uygulamasi yada baska herhangi bir program

bide bu H.323 protokolüde neyin nesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omorfi -- 17 Kasım 2004, 0:37:14 >
  • http://support.microsoft.com/kb/q158623/

Port Purpose
    -------------------------------------
    389 Internet Locator Server [Transmission Control Protocol (TCP)]
    522 User Location Server (TCP)
    1503 T.120 (TCP)
    1720 H.323 call setup (TCP)
    1731 Audio call control (TCP)
    Dynamic H.323 call control (TCP)
    Dynamic H.323 streaming [Realtime Transport Protocol (RTP) over User Datagram Protocol (UDP)]

yukardaki adresten bunları buldum.

ayrıca 49152 den sonraki portların gizli yada dinamik portlar oldugunu ogrendim
    şimdi sorum şu yukarda yazan 389,522,1503,1720,1731 numarali portları modemin nat ayarlarından açabilirim.Ama bu netmeetingde dışardan beni aramalarına yetermi yetmezmi?Bu dynamic dedigi (H.323 protokollü) portlar üzerinde firewall un hakimiyeti söz konusu olabilirmi?yani 49.152 den 65535 e kadar olan portları elle açıcak deyiliz heralde diye düşündüm..

• norton kullaniyorsan eger, programlara yonelik norton monitorlerini enable yaptiginda, nat/napt enable pozisyonunda herkes sana ulasir. olay sadece > permit demene bakar
  • Arkadaşlar bu Port açma kapama olayı nedir ya birileri de bana izah etse şu olayı,zoom x5 kullanıyorum birde norton internet security 2005 yüklü.Ben hiçbir yeri kapamadım ama tabi norton kapattı.Şimdi onu kaldırsam da x5 in firewall unu mu kullansam yoksa anakartımda nvidia Gigabit mcp nin Firewall u var ki dehşet bişey onu mu kullansam naaapsam bilemedim
  • bir tane port acik mi? yine girer norton vs. kullanmak sart
  • mereba arkadaşlar ben i.cafemde zoomx5 adsl 1024 kullanıyorum ve diğer iş yerimde de zoomx5 modem ve 256 adsl kullanıyoum i.cafemdeki ve diğer iş yerimdeki pclerde Remote Administrator 2.1 kullanıyorum şimdi sormak istediğim şu şimdi her 2 işyerimde de statik ip kullanıyorum mevcut ağ geçidim 10.0.0.2 diğer iş yerimden i.cafeme bağlanıyorum fakat sadece i.cafemdeki pc 14 e ve bazende pc 10 a bağlanıyorum ama genelde her defasında pc 14 e bağlanıyorum zannedersem modemde bazı ayarlarmı yapmam gerekiyor eğer bu ayarlardan anlayan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsinler 10 gündür bir türlü i.cafemdeki istediğim pc ye bağlanamıyorum yardılarınızı bekliyorum eyvallahh...
  • Us Robotics 9105 modem için shareaza port ayarları nasıl olmalıdır?
  • U.S. ROBOTICS 9105 için emule, kazaa, dc++ gibi programların portlarını nasıl kapatabilirim. Ağımızdaki bilgisayarların sadece surf e açık olmasını istiyorum. Bu konuda başka arkadaşlarda bilgi istemiş cevaplarsanız memnun olurum. Bu arada modemi upgrade yaptım, yukarıdaki port listesinde yazan portlar ve uygulamaları görünüyor ancak kapatamadım.
  • imesh ve ares için hangi portlar kullanılınıyo
  • thanx
  • arkadaslar en babası modemi bridge mod'a cekin, işletim sisteminiz de xp ise zaten hemen bi PPPoE dialer yaratın, alın IPnizi makinanıza dialup misalı istediginiz gibi takılın o port kapalı bu port bilmem ne diye ugrasmadan
    xp'den farklı isletim sistemleri icin de winpoet isimli programı indirin kurun,girin adsl kullanıcı adınızı ve şifrenizi, alın REAL IPnizi bakın keyfinize

• eucalyptus arkadaşımızın yazdıkları ne demek ben bir anlam veremedim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.