Şimdi Ara

Spec Ops The Line Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araştırmama rağmen hiçbir sitede bulamadım elinde olan biri upload yapabilirmi oyunçeviri yede yazdım ama hiç bir dönüş olmadı sanki biraz işi gevşettiler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Spec Ops: The Line Türkçe Yama Hakkında Bilgi

Spec Ops: The Line Türkçe Yama ile oyunun tamamını Türkçe olarak oynayabilirsin. Böylece oyunun hikâyesini, diyaloglarını ve arayüzünü rahatlıkla anlayabilirsin.

Yamayı indirmek için "Spec Ops: The Line Türkçe Yama İndir" aramasını yapabilirsin. Yamayı indirdikten sonra kurulum talimatlarını takip ederek oyunu Türkçe olarak oynamaya başlayabilirsin.

Spec Ops Türkçe Yama sayesinde oyunu daha keyifli bir şekilde oynayabilirsin. Oyunun etkileyici hikâyesini ve çarpıcı görsellerini Türkçe olarak deneyimlemek, oyunun etkisini daha da artıracaktır.

Yamayı indirmeden önce "Spec Ops The Line TR Yama" araması yaparak çeşitli yama seçeneklerini inceleyebilir ve en uygun olanı seçebilirsin. Ayrıca "Spec Ops The Line Türkçe Yama Steam" araması yaparak Steam üzerinden yama indirme işlemini gerçekleştirebilirsin.

Spec Ops The Line Türkçe Yama ile oyunun tüm içeriğini Türkçe olarak oynayarak oyun deneyimini en üst seviyeye çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar hiç kimsede yokmu gerçekten o kadar yere baktım yok Çevirenler o kadar emek veriyo ama ürün yok ortada
  • Bende yama var diye geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000li kullanıcısına yanıt
    her yeri aradım bir tane bile sağlam link yok 3 kere mesaj attım oyunceviri..com a hiçbir dönüş yapmadılar
  • 2000li kullanıcısına yanıt
    bir yerde bulursan link atsana
  • SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    Arşiv olsun diye atıyorum, bak burada hepsi var
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=464077817
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ekledim yer imlerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.