Şimdi Ara

speardan sworda dönmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler merak ediyorum ben lvl 38 spearım artıyo ama merak ediyorum benimde bi arkadaşım var oda sword kulanıyo ben acaba sworda dönsemmi böyle bi şansım var çok bi büyü açmadım zamanlada sadece lvl 60 yaparım ama sonra pişman olmakta istemiyorum çünkü oyunun en yüksek vuran buildlerinden biri spear intler siz ne dersiniz pvp için sword mu ? spear mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurBlood -- 1 Şubat 2007; 18:01:46 >

Kılıcın Keskinleşmesi İçin Çok Çekiç Yemesi Gerekir .
  • pvp için tabiki sword shield yanında nukeler ve yere düşürüp sword batırma skilleri
  • kasarken spear pvpde shield yapıcan

Orjinalden alıntı: mert_m2

kasarken spear pvpde shield yapıcan

Katılıyorum.

PVP'de yatırma,batırma,çift batırma ve block için elbette sword . Yalnız bicheon ağacı oldukça fazla sp ister. Güzeldir zevklidir skillerini kullanması intçi için PVP'de.(bilhassada nukeden atmaktan sıkılanlar için) Ama PVP ağırlıklı oynanmıyacaksa charla kesinlikle bicheona bulaşılmamalıdır yüksek sp gerektirdiğinden dolayı. Onun yerine cold pasifleri ve bufları alınmalıdır(fiziksel defans verenler). Heuksal pasif hp'de her halükarda alınmalıdır. Aslında bicheon full farmlı bir pure intçi iyi bir swordla (+5 yukarısı) 64 'den sonra oynaması oldukça zevkli bir chardır. Ama oldukça fazla emek ve sabır ister ya da kolaycıların kullandığı bot denilen şeyden ister :)
    warrior ve dex
    20 yıl önce açıldı
    +7 rogue shell dex basma yardım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_Akhanzi

quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

kasarken spear pvpde shield yapıcan

Katılıyorum.

+1
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.