Şimdi Ara

Spdif çıkışı ve optik kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde Vestel televizyon var. Arkasında spdif çıkışı var. Yen'i lg soundbar aldım. İçinden optik kablo çıktı ama Vestel'in arkasındaki spdif girişine uymuyor. Kablo için aparat mı almam lazım yoksa başka bir şey mi gerek. Ya da sistemi iade mi edeyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqe11 -- 12 Kasım 2017; 19:51:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu ürün işini görecektir.

https://urun.n11.com/kablolar/mini-toslink-adaptor-siyah-P200513992

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WoXeD arkadaşın dediği aparatı al tvye onu tak, elindeki kabloyu da ona tak sorun çözülür. 5.1 surround dahil iletebilirsin. ancak 7.1 truehd formatında sesleri iletemez, zaten soundbar kullanacaksan bu da sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b¤cek

WoXeD arkadaşın dediği aparatı al tvye onu tak, elindeki kabloyu da ona tak sorun çözülür. 5.1 surround dahil iletebilirsin. ancak 7.1 truehd formatında sesleri iletemez, zaten soundbar kullanacaksan bu da sorun olmaz.

O alet benim tvnin arkasına olmuyormuş hocam. İade ettim bende ses sistemini. Dönüştürücü kutu almam gerekiyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    üzgünüm,fotoğraftaki bağlantıyı mini toslink olarak algılamıştım, ama dönüştürücü uymadığına coax çıkışmış.

ses sisteminde coax giriş yoksa, dediğiniz gibi dönüştürücü aparat gerekecektir. gerçi iade etmişsiniz ama ben yine de bir örnek koyayım:

https://www.amazon.com/dp/B01DP5N076/ref=sspa_dk_detail_6?psc=1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koaksiyel ve Ethernet
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.