Şimdi Ara

Spartak Moskova forumundan yorum çevirileri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
2.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.fanat1k.ru/evrokubki/7292-2012-08-21-spartak-moskva-fenerbahche-turciya.html

Birkaç yorumu çeviriyorum.

quote:

Будет тяжело, в гостях очень тяжело ! Хотелось бы, чтобы уже в 1-м матче наши все вопросы сняли...

Zor olcak, özellikle deplasmanda. Umarım ilk maçta işi garantileriz.

quote:

Да ладно вам! Если Фенер бояться не пройти, то в ЛЧ тогда вообще делать нечего.

Yapmayın siz de! Eğer Fener'den korkacaksak CL'ye hiç gitmeyelim. (Aynı bizim onlar için yaptığımız yorum )

quote:

Чушь не порите. По составу Фенер нечем не слабее нас. Надежда на Эма ну и Кима с его штрафными_). У них оборона фолит очень часто да и ошибается круто). У них есть Алекс... Это очень плохо :(

quote:

Fener'in kadrosu bizden zayıf değil. Defansları çok faul yapıyor ve kritik hatalar yapabiliyorlar. Ama Alex'in varlığı bizim için çok kötü.

Волкан Демирель, Гекхан, Калдырым, Мехмет Топал, Стох, Алекс, Красич, Джанер, Сельчюк Шахин, Мусса Соу, Дирк Кейт

А состав то у них хорош :) Но это им не поможет

Volkan Demirel, Gökhan, Kaldırım, Mehmet Topal, Stoch, Alex, Krasiç, Caner, Selçuk Şahin (???), Moussa Sow, Dirk Kuyt.

Kadroları çok iyi. Ama bu onlar için yeterli değil.

quote:

У них Алекс сильнее нашего :)

Onların Alex'i bizimkinden daha iyi :)

quote:

очень опасный соперник.

Çok tehlikeli bir rakip.

quote:

турки заметно усилились: Кяут,Красич плюс местная торсида хорошо поддерживает.
    Решать нужно дома в первом матче.

Türkler bayağı güçlendiler: Kuyt, Krasiç artı yere futbolcularını ellerinde tutuyorlar.
    İşi ilk maçta, evde halletmek lazım.

quote:

Многое покажет матч с зенитом, насколько мы готовы к играм с такими соперниками сейчас.
    По составу Фенер как минимум не слабее, тут еще важно, как вольются в команду Кейт и Красич.
    Сопреник очень трудный и тут согласен с оукб - наши шансы где-то 40 на 60 имхо.

Zenitle yapacağımız maç çok şeyi belirleyecek, bu tür rakiplere ne kadar hazır olduğumuzu vs.
    Fener'in kadrosu bizden zayıf değil ve en önemlisi Kuyt ve Krasiç'in takıma katılmaları.
    Rakip çok zor ve burda taraftarımızın desteği çok önemli - bence şanslarımız %40 biz, %60 onlar.

quote:

Нормальная жеребьевка лучше турки чем немцы или французы ,да и вобщем какая разница если хотим чего то добиться по х кто попал,удачи нашей команде.

Güzel kura, Türkler'in gelmesi Almanlardan ya da Fransızlardan iyidir.
    quote:

тяжко придется на выезде. А в Москве надо выносить, что бы там было попроще.
    ну и на трибунах надо устроить ад для чернозадых турок! Белый ад!!!

Deplasman çok zor olcak. Moskovada işi sağlama alıp işimizi kolaylaştırmalıyız.
    Tribünleri karagötlü (aynen böyle demiş) Türk'ler için cehenneme çevirmeliyiz. Beyaz cehennem! (İçimden sövdüm. Takmayın, Spartak taraftarı en iğrenç taraftarıdır Rusların. Çok ırkçı var aralarında.)

quote:

Самое главное, думаю, дома не пропустить. а лучше забить не один)

En önemlisi kendi sahamızda hiç pozisyon kaçırmamak. 1'den fazla gol atmak.

quote:

тут все решит исход первого матча, если Спартак дома не победит в Турции будет ооочень сложно.
    это будет что то похожее типа как с Селтиком играли. и игра была и сезон в самом разгаре, а в итоге незаслуженно проeбли (по пенальти). так что сезон не причем, все будет зависеть от настроя команд и индивидуального мастерсва.
    щас команде нехватает бомбардира, тренер кидает в бой то одну связку нападающих, то другую, а по ходу матча меняет. хоть и говорят, типа все сильные, все усиливают игру, конкуренция. да ну на*$*, нету основного бомбардира, как до этого был Веллитон.
    имхо конечно.

İlk maçta elimizden geleni yapmalıyız, eğer Spartak evde kazanamazsa Türkiye'de işler çoook zor olacak. (Daha sonra önceki sezonlardaki hatalardan ve nasıl oynamaları gerektiğinden bahsetmiş)
    quote:

Ох доставят они нам неприятностей как пить дать, Стох против Макеева или Комбарика Кирилла большой вопрос как сдержать, Соу почему то у них сейчас на замену выходит.Алекс и в 34 способен со штрафных парочку положить,Красич в невнятном виде тоже способен Диму потревожить.не все так просто с ними

Stoch Makeyev'e yada Kombarov'a karşı oynayacak ve onu nasıl tutacakları büyük bir soru işareti. Sanırım Sow onlarda şuan yedek. Alex 2. forvet olarak oynuyor, Dima'ın Krasiç'i nasıl tutacağı da büyük bir soru işareti. Bizim için o kadar da kolay olmayacak.

quote:

Volkan Demirel
    Gökhan Gönül-Joseph Yobo-Reto Ziegler
    Mehmet Topuz-Cristian-Emre Belözoglu-Caner Erkin
    Moussa Sow-Alex-Miroslav Stoch

таков основной состав Фенербахче был в прошедшем сезоне, имхо вполне проходимы, Эмре и Циглер покинули команду, но есть Алекс и стандарты в его исполнении грозное оружие, также Дирк Кюйт присоединившийся недавно хорош в атаке, центральный защитник Йобо обладает хорошей скоростью да и вообще за последние годы это один из лучших защитников Африки... у нас новый тренер и хорошие перспективы в предстоящем сезоне, новички Челльстрем, Ромуло, Инсаурральде ничем не уступают, а скорее даже превосходят футболистов Фенера на тех же позициях... дальше пройдёт тот кто больше этого хочет и кто лучше готов. Шансы у нас не плохие.

Geçen sene as kadroları böyleydi, Emre ve Ziegler takımdan ayrıldılar, ama Alex gibi standartları çok yüksek bir oyuncuları var, aynı şekilde Kuyt takıma katıldı ancak çoktandır forvette iyi oynayamıyor(Liverpool döneminden bahsediyor), defansın ortasında Yobo var ve çok iyi bir oyuncu ve son dönemlerde yetişen en iyi Afrikalı defanslardan.. Bizim antrenörümüz yeni ve sezona başarılı bir şekilde katıldık, Kallström,Insaurralde ve Romulo takıma katıldılar, ve hatta Fenerin aynı bölgedeki oyuncularından daha üstünler. Aslına bakılırsa turu kim daha çok isterse ve kim daha hazırsa o kazanır. Tur şansımız hiç de az değil.

Çevirilerin tamamı bana aittir. Genel olarak çevirilerde hatalar var ancak ana mantık hemen hemen aynı. Çoğu yorumu çevirmeye çalıştım, aralarından seçme yapmadım. Bizim yaptığımız yorumlara benzer yorumlar yapıyorlar onlar da.

• Bazı yerlerde kaymalar olmuş, editleyemiyorum. Anlamışsınızdır ama.
  • Şanslar %50

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenikeyle bir adım öndeler
  • cok keyif aliyorum ben bu mesajlari okurken :)

hemde hepsini feneri ezicez yazsin ondan bile fener bizi yener diyen den de bize baska bir perspektif sunuyor :) ekleme yaparsan cok sevinirim + ceviri ve arastirman icin tesekkur ederim :)
  • Çok büyüttük Spartak'ı. Ortasaha olsa kesin geçerdik de şimdi de favori sayılırız
  • Stadları çok iyi ama taraftarları 5 para etmez !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu ilgi çekerse çevirilere devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Emenikeyle bir adım öndeler

herkes emenike diyip duruyor ama adam yedek bu sene
  • quote:

Sowda Eminönü saatçisi ya.
  • Çevirirsen iyi olur zevkli oluyor ne düşünüyorlar bizim hakkımızda.
  • бомба Девушки здесь странного партия пришла к остановке Никаких шансов на Фенербахче ne demiş ? birde hocam çevirmeye devam et
  • Beyler yanlız fifa yada fm oynamıyoruz . orta saha aldık diyelim o adam %50 performansla bile çıkamaz o maça . işimiz yaş

Bu takım un bile eleyemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beyler yanlız fifa yada fm oynamıyoruz . orta saha aldık diyelim o adam %50 performansla bile çıkamaz o maça . işimiz yaş

niye cikamasin aldigimiz adam (ALIRSAK!) %90 antremanli olacak en kotu 2. mac iyi oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

quote:

3 maçın 2'sinde 11 başladı. yedek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

бомба Девушки здесь странного партия пришла к остановке Никаких шансов на Фенербахче ne demiş ? birde hocam çevirmeye devam et

Tam anlamadım aslında. Noktalama kullanmamış hiç, o zaman zorluyor beni. Ama şu tarz birşey "Durağın orada (havaalanından bahsediyor da olabilir) çok bomba kızlar parti yapıyor. Fenerbahçe'nin hiç şansı yok." Acaba abazalığımız yüzünden mi bu tarz birşey yazdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter 54

quote:

Orijinalden alıntı: Last Selection

quote:

3 maçın 2'sinde 11 başladı. yedek değil.

evet öyleymiş oyundan çıkmasına bakmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Beyler yanlız fifa yada fm oynamıyoruz . orta saha aldık diyelim o adam %50 performansla bile çıkamaz o maça . işimiz yaş

Hazır olmasa bile den iyi oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler çeviriler için
  • Bir de yeni çeviriler yaparsam yarın yaparım. Hem Rus forumunda yorum sayısı artmış olur, hem de bu saatte zor oluyor çevirmek. Bayağı hamlaşmışım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.