Şimdi Ara

'Spartacus' Steven S. DeKnight Önderliğinde Geri Dönüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Spartacus" Steven S. DeKnight Önderliğinde Geri Dönüyor!


    Starz platformunun popüler tarihi draması Spartacus'ün finali üzerinden 10 yıl geçti, şimdi dizi orijinal showrunnerı Steven S. DeKnight ile geri dönmeye hazırlanıyor. Bir köle ayaklanmasına önderlik eden Trakyalı gladyatörün tarihi hikayesinden esinlenen dizinin ilk sezonu Spartacus: Blood and Sand'de ünlü savaşçıyı merhum Andy Whitfield canlandırmıştı. İlk sezonun ardından Whitfield'a lenfoma teşhisi koyuldu. Yapımcılar 2. sezon planlarını Spartacus: Gods of the Arena adıyla bir prequel mini dizi olarak planladılar ve dizinin yeni başrolü Liam McIntyre oldu.



    Spartacus: War of the Damned'in 2013 yılındaki finali sonunda McIntyre'nin karakterinin kaderiyle karşılaştığını görse de, görünüşe göre Starz seriyi henüz bitirmedi. Starz'ın yakın zamanda yaptığı duyuruya göre; DeKnight'ın popüler tarihi drama için geri döneceği ortaya çıktı. Yeni sezon; Spartacus ve asi ordusunun yenilginin ardından toparlanacağını öne sürüyor.



    Spartacus: War of the Damned'in son bölümü, karakterinin hayatta kalabileceği umutlarını, Spartacus'un bir asker tarafından arkadan mızraklanması sona erdirdi. Bu sonu göz önünde bulundurduğumuzda; DeKnight'ın Spartacus'u ölümden döndürüp döndürmeyeceği merak konusu.


    kaymak:

    "Spartacus" Steven S. DeKnight Önderliğinde Geri Dönüyor!
    "Spartacus" Steven S. DeKnight Önderliğinde Geri Dönüyor!beyazperde
    "Spartacus" Steven S. DeKnight Önderliğinde Geri Dönüyor!
    https://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-1000012357/







  • Güzel diziydi fakat kaldığı yerden değilde baştan çekilmesi daha iyi olur gibi. Özellikle bu sefer spartacusun köle olduğu zaman daha fazla sezona yayılabilir vs.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • spartacus olayını işlediniz, adamı öldürdünüz, isyanı bastırdınız bitti ne güzel. ne saçma işler. tarih bu tarz olaylarla dolu. konu yok sanki işleyecek.

  • bunlar için varsa toksa roma imparatorluğu hikayeleri..Yapsalarya bir Mete han veya Attila karekterlerini..Hele Attilla'nın hikayesini dizi yapsalar ne malzeme çıkar ama işlerine gelmez.

  • Yeni bir dizi çekilebilir sıfırdan, daha detaylıca tabi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.