Şimdi Ara

Spartacus: Gods of the Arena (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.821
Cevap
2
Favori
113.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blue Fox

1 soruna hayır oynamayacak başka bir oyuncu aranıyor

2 soruyada hayır adam hasta malesef.

Öteki konuya takıldıysan görebilirdin, Andy çok hızlı bir şekilde iyileşiyormuş 1. sorunun cevabı evet oynayacak 2. sorunun cevabı 2 bölümmü ne konuk oyuncu olacakmış. Dur haberi bulayım.

Edit : Buldum

Spartacus 2. Sezon Ocak 2011′de Başlıyor !
    Başrol oyuncusu Andy Whitfield lenf kanseri ile mücadele ettiği için 2. sezonun başlama tarihi muallakta kalan ve merak konusu olan, severek izlenilen dizi Spa...rtacus Blood and Sand Ocak 2011 de bizlerle buluşacak. Dizi 6 bölümlük Prequel serisi olarak çekilecek. Prequel kelimesinin Türkçe’de tam bir karşılığı yok ama açıklamaya çalışırsak, önceden başarıyla çekilmiş bir filmdeki ya da dizideki bir karakterin hayatının daha önceki dönemini veya filmdeki ya da dizideki hikayenin geçmiş zamanını konu alan film ya da dizi olarak tarif edebiliriz.

Yani dedikoduların aksine Andy Whitfield’in yerine başkası Spartacus’ ü canlandırmayacak. Ancak bu planlanan 6 bölümün başrol oyuncuları, Lucy Lawless ve John Hannah olacak, yani Spartacus ve arkadaşlarının gladyatör olarak bulunduğu Ludusun sahipleri olarak tanıdığımız, Batiatus ve Lucretia.

Starz kanalından yapılan açıklamaya göre Andy Whitfield çok hızlı bir iyileşme gösteriyor, ve bu 6 bölümün 2 tanesinde Spartacus rolünde yerini alacak. Çekilecek 6 bölümlük prequel serisi daha çok Batiatus’un evinin yükselişine ve Lucretia ile Batiatus arasındaki ilişkiye odaklanacak.
    Konu ile ilgili olarak Starz’ın başkanı ve ceo’su Chris Albrecht, 11 Mayısta şunları söyledi : ” Spartacus dizisinin prequel serisi aynı heyecan verici ve eğlendirici özelliğini devam ettirecek ve izleyicileri sabırsızlıkla bekledikleri benzersiz deneyimleri yaşatacak. Ancak maalesef Andy, tedavisine devam ettiği için bu seride kısıtlı bir şekilde yer alabilecek.”

Ayrıca Andy Whitfield’in tamamen iyileşmesinden sonra Spartacus Blood and Sand dizisine kaldığı yerden devam edileceği hatta Spartacus’un önderlik ettiği Gladyatörler arasına yeni bir karakterin de ekleneceği belirtildi. Hannah ve Lawless’ın dışında seride, yakından tanıdığınız oyuncular yer alacak. Peter Mensah (Doctore), Manu Bennett (Crixus), Antonio Te Maioha (Barca), Nick E. Tarabay (Ashur), Lesley-Ann Brandt (Naevia) , rollerine prequel serisinde devam edecekler.

Çekimler bu yaz Yeni Zelanda’da başlıyor. Yeni haberler aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kaynak
    http://spartacus.bloodandsand.net/Spartacus-2-Sezon-Ocak-2011%E2%80%B2de-Basliyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 19 Aralık 2010; 12:25:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Spartacus: Gods of the Arena

Doktorede bu yaranın nasıl olduğunu da gösterirler belki çok geriye giderlerse.

Gösterdiler zaten,hatırlayamadın sanırım.
  •  Spartacus: Gods of the Arena

Bu adam nasıl olmaz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: B.C.G

lila bol bol make love yapmak bu sezon , biz görmek

İstemek biz onu çok görmek bu sezon.

Çinli bir bot vardı geçen gün sıcak fırsatlarda onun gibi olmuş aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Bu adam nasıl olmaz ya

Yazdığım hiçbirşeyimi okumadın. Şu sayfaya yukarı doğru biraz göz gezdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Bu adam nasıl olmaz ya

Yazdığım hiçbirşeyimi okumadın. Şu sayfaya yukarı doğru biraz göz gezdir.

Dikkat etmemişim. 2 bölüm iyidir en azından ama 6 bölüm yerine en azından 13 bölüm olsaydı yine
  • Eee ne zaman başlıyor ocakta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Eee ne zaman başlıyor ocakta?

21 ocak
  • quote:

quote:

Koca ayak mıydı neydi bir dev vardı kimsenin yenemediği, sonradan bizim esas oğlanın öldürdüğü adam ile kapışmıştı zamanında. Ondan olmuştu galiba bu yara. Ben böyle hatırlıyorum.

Ayrıca spoiler butonu kullanmayı unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

quote:

quote:

Yok olayı biliyorum da yani anlatmak istediğim Doctorenin o hayvanın karşısına nasıl çıkarıldığı falandı yani. Dizide daha önce sadece o olayı anlatıp geçirmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyavuzz61

Neden böyle bir şey yapılıyorki...?2.sezon değilde ondan öncesi neden yani...:)?

spartacus gerçek hayatta kanserle mucadele ettiği için.adamlarda spartacusu satmayıp onu beklıcekler.yada bu riske girmek istemedikleri için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

quote:

Koca ayak mıydı neydi bir dev vardı kimsenin yenemediği, sonradan bizim esas oğlanın öldürdüğü adam ile kapışmıştı zamanında. Ondan olmuştu galiba bu yara. Ben böyle hatırlıyorum.

@Caner doğru hatırlıyorsun ama adamın adı koca ayak değil Theokoles'di.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

quote:

neden spoiler butonu acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugr7

quote:

quote:

Yok olayı biliyorum da yani anlatmak istediğim Doctorenin o hayvanın karşısına nasıl çıkarıldığı falandı yani. Dizide daha önce sadece o olayı anlatıp geçirmişlerdi.

Anladım demek istediğini. Anlatırlar büyük ihtimalle.
  • Arkadaşlar kesinleşmiş yayın tarihi var mı?
    Şubat diyorlardı
    Teşekkürler
  • 22 ocak cumartesi günü başlıyor arkadaşlar amerikada tabiki bizde internettten indıragandi pazar günü aynen cızzz :)
  • diziye yeni başladım bende 3 bölüm ard arda izledim gerisini daha sonra.Ayrıca bu kadar çok açık sahnenin olucağınıda tahmin etmiyordum
    sansürsüz halide dizinin özet hali gibi birşey olur herhalde
  • En sonunda Ocak ayındayız. Kopmaya az kaldı.
  • Bu ay mı başlıyordu Gods of the Arena
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Bu ay mı başlıyordu Gods of the Arena

21ocak
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.