Şimdi Ara

SPARTACUS GİBİ DİZİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben normalde yabancı dizi izlemezdim ama arkadaşlarımın şiddetle tavsiye ettiği Spartacus'ü izlediğimde neden daha önce zamanında izlememişim dedim. Ama ben Tarihi filmlerinden aşırı hoşlanıyorum. Spartacus gibi yabancı dizi önerebilir misiniz? Ona benzer çok popüler olmuş dizi yoktur belki ama yine de güzel olan vardır. Eğer varsa bu türde bi dizi bilgilenmek isterim.

• rome

2 sezon toplam 13 bölümdü galiba 1.sezon 7 2.sezon 6 bölümdü

spartacusten daha başarılı bence tarihi olarak..nerdeyse birebir almışlar tarihi..

spartacusde aksiyon var rome da entrika var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

rome

spartacusten daha başarılı bence tarihi olarak..nerdeyse birebir almışlar tarihi..

Tarihi dizileri araştırırken rome dizisini duymuştum bakacağım diziye. Ama Spartacus baştan aşağı efsanevi bir başyapıt. Hem hikayesiyle hem oyuncularıyla herşeyleriyle.
  • Pek tarihi yansıtmasa da spartacus Game of Thrones un yanından geçemez

Not:Benimde ilk izlediğim yabancı dizilerdendi spartacus ve hiç bir dizi bunun gibi olamaz diyordum taki game of thrones a kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vikings
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurHanli

quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

rome

Tarihi dizileri araştırırken rome dizisini duymuştum bakacağım diziye. Ama Spartacus baştan aşağı efsanevi bir başyapıt. Hem hikayesiyle hem oyuncularıyla herşeyleriyle.

mutlaka seyret şimdi başla hatta...

titus pullo reyiz ccc 13 ccc

• quote:

Orijinalden alıntı: TBTBT

Pek tarihi yansıtmasa da spartacus Game of Thrones un yanından geçemez

Not:Benimde ilk izlediğim yabancı dizilerdendi spartacus ve hiç bir dizi bunun gibi olamaz diyordum taki game of thrones a kadar

Ben de tam tersini düşünüyorum . rome güzeldir ayrica kesinlikle izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemiyorum arkadaşlar hem animasyonları olsun hem oyunculukları olsun hepsi taktire şayan. Hem Andy Whitfield'ın yerine gelen Liam McIntyre'ı Herkül filminde görüyoruz. Orada da kusursuz bir oyunculuğu söz konusu. Dediğiniz filmleri tek tek izleyeceğim :)
  • Vikings mi Rome mu daha gerçekçi,akıcı?
  • LeeOrAfk L kullanıcısına yanıt
    Set olarak game of Thrones dünyanın en büyük setine sahiptir oyunculuklar hakkında bahsetmek bile istemiyorum bir kitaptan alıntı olduğundanmıdır bilmem daha ilk sezonda başrol oyuncularından birinin kellesi gidebiliyor senaryosu inanılmaz diyebilirim hiç beklemediğim anda her şey olabiliyor,spartacuse bakarsak beni şaşırtan sersemleten bir sahne anca hatırlayabiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBTBT

Set olarak game of Thrones dünyanın en büyük setine sahiptir oyunculuklar hakkında bahsetmek bile istemiyorum bir kitaptan alıntı olduğundanmıdır bilmem daha ilk sezonda başrol oyuncularından birinin kellesi gidebiliyor senaryosu inanılmaz diyebilirim hiç beklemediğim anda her şey olabiliyor,spartacuse bakarsak beni şaşırtan sersemleten bir sahne anca hatırlayabiliyorum.

Doğru senaryo acisindan cok iyiler nedin öldüğüne Bikac bölüm inanamamıştım ama spartacus kadar seyir zevki vermiyor bana tercih meselesi tabiki ben istiyorum her dakka birinin kafasını koparsınlar

• vikings
  • Game of Thrones'i izlemeye baslicam arkadaslar izleyince haber verecegim :)

• Game of thrones spartacusun yanından gecemez. Güzel dizi ama biraz overrated. Spartacus efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Out_of_Time

vikings

+1
  • spartacus başkaydı be
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLemore

Game of thrones spartacusun yanından gecemez. Güzel dizi ama biraz overrated. Spartacus efsanedir.

quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

spartacus başkaydı be

Kesinlikle sözlerinize katılıyorum. Spartacusu tekrar izlesem aynı heyecanı yaşar mıyım diye düşünüyorum

• Spartacus gibi bir diziyi neden bu kadar çabuk bitirdiler hayret ya hangi diziye baksam bulamadım Ama vikings'e başlamanı öneririm ragnar karakteri diziye çekiyor 1.sezonu 1 gecede izledim spartacus gibi bir dizi arayışındaydım Rome ye başladım sarmadı spartacusta roma ile savaşıyorlar rome de tam tersi ısınamadım bıraktım.Game of thrones a başladım tamamen politik dizi çok yavaş ilerliyor 2.sezonu bitirdim yeni ama hiç sarmıyor dizi beni Şuan için devam ettiğim vikings var savaş tarzında
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Spartacus gibi bir diziyi neden bu kadar çabuk bitirdiler hayret ya hangi diziye baksam bulamadım Ama vikings'e başlamanı öneririm ragnar karakteri diziye çekiyor 1.sezonu 1 gecede izledim spartacus gibi bir dizi arayışındaydım Rome ye başladım sarmadı spartacusta roma ile savaşıyorlar rome de tam tersi ısınamadım bıraktım.Game of thrones a başladım tamamen politik dizi çok yavaş ilerliyor 2.sezonu bitirdim yeni ama hiç sarmıyor dizi beni Şuan için devam ettiğim vikings var savaş tarzında

hocam tarih okudugumdan vikings i biliyorum efsane olacak yeni efsane diyebiliriz.

game of thrones 3. sezondan sonra kopuyor ejderhalar falan anlatmıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Spartacus gibi bir diziyi neden bu kadar çabuk bitirdiler hayret ya hangi diziye baksam bulamadım Ama vikings'e başlamanı öneririm ragnar karakteri diziye çekiyor 1.sezonu 1 gecede izledim spartacus gibi bir dizi arayışındaydım Rome ye başladım sarmadı spartacusta roma ile savaşıyorlar rome de tam tersi ısınamadım bıraktım.Game of thrones a başladım tamamen politik dizi çok yavaş ilerliyor 2.sezonu bitirdim yeni ama hiç sarmıyor dizi beni Şuan için devam ettiğim vikings var savaş tarzında

hocam tarih okudugumdan vikings i biliyorum efsane olacak yeni efsane diyebiliriz.

game of thrones 3. sezondan sonra kopuyor ejderhalar falan anlatmıyım.

Sevdiğim iki karakter öldü game of thronesta khaal drogo ve starkların lordu zaten zor ısınmıştım diziye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.