Şimdi Ara

Spartacus (2010 - 2013) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.596
Cevap
62
Favori
675.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen unutmuşum bugün çıktığını. 1. bölüm 720p'sini buldum indiriyorum.
  • Zeyna çok yaşlanmış be
    Akşam izleyeceğim ilk bölümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Spartacus.Blood.and.Sand.S01E01.READNFO.HDTV.XviD-2HD

Bu versiyona uygun altyazıyı kendim uygun hale getirmeye çalıştım ve bence oldu.

http://rapidshare.com/files/339851018/Spartacus_-_1x01.SUB.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 23 Ocak 2010; 16:28:10 >
  • İndivx e gelmiş altyazı ama ben dp yi bekliyecegim

http://www.indivx.net/spartacus-blood-and-sand-1-sezon-1-bolum-turkce-altyazi-2/
  • Spartacus.Blood.and.Sand.S01E01.READNFO.HDTV.XviD-2HD

Dp altyazıya daha başlamamış.
  • beyler 15 dk seyrettim şuana kadar çok abartmışlar kan sahnelerini kardeşim bile bune çizgi filmmi diyo çok animasyon tarzı olmuş kanlar neyse bakalım seyredeyim devam edicem yorumlara
  • Spartacus.Blood.and.Sand.S01E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION şimdi başladı inmeye
  • Şöyle bir göz gezdireyim dedim. Dizi erotik sahnelerden geçilmiyor Kafayı kestikten sonra akan kanlar çok abartıydı. Güzel hatunlar var, tıpkı supernatural'deki gibi.

Çok güzel bir yapıma benziyor. Film kesinlikle +18.
  • +18 sahne fazlamı epey akşam izleyim diyordum.Eger öyleyse herkes uyuduktan sonra başlıyacaz,19'' de izlemek ayıp olur
  • Biraz daha geç başlasan daha iyi olur sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

+18 sahne fazlamı epey akşam izleyim diyordum.Eger öyleyse herkes uyuduktan sonra başlıyacaz,19'' de izlemek ayıp olur

2 kere mercimeği fırına verme sahnesini gördüm sanırım.
  • Cinsellik bol bol var kanlı sahnelerin bazıları bilerek abartılmış sanki bir çizgi roman havası var bazı sahnelerde ben şahsen beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Cinsellik bol bol var kanlı sahnelerin bazıları bilerek abartılmış sanki bir çizgi roman havası var bazı sahnelerde ben şahsen beğendim

evet her sahneye bir meme koymuşlar kanlı sahneler de 300 gibi çizgi roman tarzındaydı

onun dışında adamın yakaldığı sahneden sonra hızlı sarıp hapiste gösterilmesi sahnesi de güzeldi

oyuncular da iyi bayağı bekleneni verecek gibi dizi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • "Spartacus: Blood and Sand"
    Dizi Bölümü :1x1
    Çeviren :Lostris
    Başlama Tarihi :2010.23.01
    Çeviri Miktarı : %75
    Durumu : Aktif

çeviriye başlanmış sabaha ikisini birden izlerim umarım
  • Öncelikle +18 olduğunu yazayım. Cinsellik var. Kanlı sahneler çok abartılmış, animasyon gibi olmuş. Bunların haricinde iyiydi. Kesinlikle takip edeceğim. Böyle diziler çok çıkmıyor. Olanları değerlendirmek lazım. İzlenir bu dizi...

Spartacus ve Sura'nın yakalandığı sahne güzeldi.
  • %85 olmuş,Sanırım geceye doğru biter.
    Yarın tatil nasıl olsa izleriz bu gece
  • Kanli sahneler cok abarti ve amatorce olmus. Onun disinda guzel sinyaller veriyor.
  • Bazı arkadaşlar kanlı sahneler amatörce ve abartılı demişte bence o sahneleri özellikle abartılı yapmışlar ne biliyim böyle sanatsal bir havası olsun diye heralde mesela nasıl 300 de bazı sahnelerde etraf kararıp sadece belli bir kişi üzerine yoğunlaşılıyorsa burdada onun gibi kanı ortaya çıkarıp vahşeti belirtmek istemişler geriye kalan herşeyi kanla kaplamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

Bazı arkadaşlar kanlı sahneler amatörce ve abartılı demişte bence o sahneleri özellikle abartılı yapmışlar ne biliyim böyle sanatsal bir havası olsun diye heralde mesela nasıl 300 de bazı sahnelerde etraf kararıp sadece belli bir kişi üzerine yoğunlaşılıyorsa burdada onun gibi kanı ortaya çıkarıp vahşeti belirtmek istemişler geriye kalan herşeyi kanla kaplamışlar

Ne yapmaya calistiklari zaten belli ancak yapmaya calistiklari seyi gordugum kadariyla adam gibi yapamamislar. Cok amatorce olmus kanli sahneler, cok amatorce oldugu icin de goze abarti geliyor. Ilerki bolumlerde bunu duzelteceklerine inaniyorum yine de.
  • Dizinin ilk bölümünü indirip izledim,abartıldığı kadar +18 sahneler yok bir kaç kere 5-6 saniyelik +18 sahneler var ki,Roma zamanından kalma olduğundan bu tür sahnelerin olması normal.Roma imparatorluğunun gerçek tarihini okuyan arkadaşlar var ise son zamanlarında Roma imparatorluğunun çok sapıkça işler yaptığını okuyabilirsiniz.Bununla beraber dizinin genelinde bir tek bir tema hakim o da sanatsal bir bakış açısıyla hazırlanmış sahneler.Yani ne bir abartı ne de farklı bir durum görebilirsiniz çünkü yönetmen bu tür bir anlatımı uygun görmüş dizide.Yani yönetmenin üslubu bu.

Ayrıca Zeyna ablamızı yaşlanmış görmek beni üzmedi dersem yalan söylemiş olurum .Ne var ki güzel bir dizi olacağına inanıyorum.Bir kaç bölümden sonra +18 sahneleri de görememiz olası.KAliteli bir diziye yakışmayan boş sahneler olduğundan izleyici tepkisi nedeniyle kaldırılabilri diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.