Şimdi Ara

SPARKLE P888+ CALIBRE 8800GT İNCELEME (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
19.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bendende +1905

.

ARKADAŞLAR BU CALİBRE FANLARI BAŞKA MODEL 8800DE KULLANILIYORMUYDU MESELA CALİBRE 8800 ULTRA DA???
  • o.c yapsanda fps ler çok az artacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: pkart

quote:

Orjinalden alıntı: vanted

YENİ OYUN TESLERİNİDE BEKLİYORUZ AMA ŞU İŞLEMCİYİ 3 GHZ YAP BEA ( BİRİ ARKADAŞA YOL GOSTERSİN YAKININ DA OLAN KİMVARSAA YOKSA KART A YAZIK OLACAK )

sen yapsana kardesım ne mılletı beklıyorsun

+1905

ULEN MİLETE BAK YA PROFESİONAL ÜYEYİ HEMENDE NASIL BİLİYOR TM TMM YAPACAM TEST NEYİN SİZE YARIN SELçük TEN OYUNLARI ALAYIM BİDE TEMİZ XP ATAYIM

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

quote:

YENİ OYUN TESLERİNİDE BEKLİYORUZ AMA ŞU İŞLEMCİYİ 3 GHZ YAP BEA ( BİRİ ARKADAŞA YOL GOSTERSİN YAKININ DA OLAN KİMVARSAA YOKSA KART A YAZIK OLACAK )

sen yapsana kardesım ne mılletı beklıyorsun

+1905

ahuhuhuhuu. hayır işlemci benim işlemcim oldugundan bi sorun yok

• quote:

Orjinalden alıntı: commando_xr

arkadaşlar bende şimdi ona uğraşıyodum allpello kardeş senin dediğn yere giriyorum manual var onu seçiyorum auto felan bişeler çıkıyo birisini seçiyorum bilgisayar reset atıyo deli etti ya alpello kardeş biraz ayrıntılı anlatsan çok makbule geçersin

arkadaşım asusun biosunda overclock yapılan bölümü autodan overclocking profile kısmına getir burada % olarak seçenekler görürsün % 30 u seç daha sonra aynı kısımdan manuale geç buradada cpu voltage kısmına gel voltajı 1,41 yap ramleri kendisi otomatik ayarlıyor kolay gelsin
  • vanted kardeş senin test sonuçlarını bekliyoz ben pek beceremedim arkadaşlar kusura bakmayın acemilik işte
  • quote:

vanted kardeş senin test sonuçlarını bekliyoz ben pek beceremedim arkadaşlar kusura bakmayın acemilik işte

yahu kardes kendını böle üzdükçe üzdün.yüreğin yeter seninzamanla öğrenırsın ama bencede ılk etapta yanında bırısı bulunsun bu overclock ısı ıcınerhana gelınce ben sana ne olacagını solıyeyım ya 14,000 falan alır yada kartı yakar

• quote:

quote:

vanted kardeş senin test sonuçlarını bekliyoz ben pek beceremedim arkadaşlar kusura bakmayın acemilik işte

yahu kardes kendını böle üzdükçe üzdün.yüreğin yeter seninzamanla öğrenırsın ama bencede ılk etapta yanında bırısı bulunsun bu overclock ısı ıcınerhana gelınce ben sana ne olacagını solıyeyım ya 14,000 falan alır yada kartı yakar

commando_xr @ kardeşim bekle yapcam test leri aksama burda pkart@( selÇÜK) abi 14300 puan alacam gorecen

• quote:

quote:

quote:

commando_xr @ kardeşim bekle yapcam test leri aksama burda pkart@( selÇÜK) abi 14300 puan alacam gorecen

kardesım bana bak bu ınat ugruna en sonunda ya senın yada benım kart yanacak

ı love sparkle( mecidiyeköy diliyle siparkle)ahuhuhu

• HAVA GİBİN OLMASIN SU SOGTUMAMI DA MONTE EDİCEM ÖLE Bİ HIZ AŞIRTMA İLE DE S S VERİCEM OZMN ( selÇÜK) ABİ GÖRECEN SEN
  • hadi hayırlısı arkadaşlar
  • quote:

HAVA GİBİN OLMASIN SU SOGTUMAMI DA MONTE EDİCEM ÖLE Bİ HIZ AŞIRTMA İLE DE S S VERİCEM OZMN ( selÇÜK) ABİ GÖRECEN SEN

olm içime doğuyo akşam kasa kolunun altında dukkana geleceksın sen benım bak sölim

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardesım bana bak bu ınat ugruna en sonunda ya senın yada benım kart yanacak

ı love sparkle( mecidiyeköy diliyle siparkle)ahuhuhu

ı love sparkle( mecidiyeköy diliyle siparkle)ahuhuhu ' ismini söyleyemesekte KULLANMASINI BİLİRİZ

• ah be acıların overclock'cusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pkart -- 12 Mart 2008; 12:50:04 >
  • quote:

ah be acıların overclock'cusu

ea abi biz senin gibi oc yapmayı e8400 ile ögren medik pentuım 2 350 mzh i 355 mhz yaparak ögrendik öle elinde ki bord la outo oc yapmıyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 12 Mart 2008; 12:59:47 >
  • quote:

quote:

ea abi biz senin gibi oc yapmayı e8400 ile ögren medik pentuım 2 350 mzh i 355 mhz yaparak ögrendik öle elinde ki bord la outo oc yapmıyorduk

nerden geliyo bu ses ya şu camı açında sinek dışarı çıksın

• quote:

quote:

quote:

aksam sinek cıkıcak rahat OL hem cam dan hemn forumdan

neyse SELCÜK ABİ uzatmaya gerek yok ya sen benden ögrendin bende senden ögrendim kavrulduk gidiyoruz uzatmanın anlamı yok büyüyüm sün öperim elini

• quote:

quote:

quote:

quote:

aksam sinek cıkıcak rahat OL hem cam dan hemn forumdan

neyse SELCÜK ABİ uzatmaya gerek yok ya sen benden ögrendin bende senden ögrendim kavrulduk gidiyoruz uzatmanın anlamı yok büyüyüm sün öperim elini

seni bu yuzden sevıyorum yiğidim.

• Konu baya sahbete dönmüş Güzel kart ama Oc olmadan full performansını göremezsin Oc li calibre değerlerini beklioruz
  • Evet beyler, muhabbete sarmış iyice.

Bence başlığın ve ekran kartının hakkını verin,

İşlemciyi ve ekran kartını sonuna kadar zorlayın bakalım , nasıl değerler çıkıcak ortaya.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.