Şimdi Ara

Sparkle 8800 GTS 320 MB SORUN!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=932&model2=873&chart=423
    burada gtx ile yapılmış testler var oyun olanları bir incele
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_jackall

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=932&model2=873&chart=423
    burada gtx ile yapılmış testler var oyun olanları bir incele

Bence bir işlemcinin oyun üzerindeki etkisi bu kadar büyük olamaz bu siteye aldanıpta işlemcilere büyük paralar yatıran kişiler olduğuna eminim
  • encoding decoding vb işlemlerde oluyorda oyunlarda nie olmasın ki adamlar kasmış bi dünya test yapmış yalan yanlış olsa mutlaka bir yerlerde okurduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godzy

işlemciye o/c yapabileceğim bir program önerebilir misin? Bu arada konuyla ilgili diğer arkadaşların yorumunu bekliyorum zira bu belirsizliğin ne kadar can sıktığını ekran kartına bu kadar para veren her arkadaş yaşayacaktır

systool programı ile işlemcinin overclock limitini otomatik olarak bulabilirsin ve istediğin seviyede overclock yapabilirsin :)

http://www.techpowerup.com/systool/

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 20 Ağustos 2007; 0:32:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: girdap7

quote:

işlemciye o/c yapabileceğim bir program önerebilir misin? Bu arada konuyla ilgili diğer arkadaşların yorumunu bekliyorum zira bu belirsizliğin ne kadar can sıktığını ekran kartına bu kadar para veren her arkadaş yaşayacaktır

systool programı ile işlemcinin overclock limitini otomatik olarak bulabilirsin ve istediğin seviyede overclock yapabilirsin :)

http://www.techpowerup.com/systool/

/>

eyvallah deneyeceğim. Bu arada arkadaşlar mark daki skorların düşük olması işlemci dışında başka bir sebepten kaynaklanıyor olabilir mi?

• Ben yalan yanlış demiyorum sadece abartı olduğuna inaniyorum yeni oyunlar dahil çoğu oyun işlemciye asılmaz oyunun işi ekran kartı ile dir işlemcide önemli ama bu sitenin bahsettiği kadar değil.

Benim işlemcim p4 D920 ekran kartım 7950 gt ve oyunlardan aldığım fps Core duo 2 E6600 7950 gt nin aldığı fps ile aynı çoğu sitelerdeki değerlendirmeler bu şekilde.Sadece olay 3dmark ta değişiyor 05 ten 10000 küsür olması gerekirken 9500 alıyorum ve bence 3dmark oyun için kurulu bir sistemi test etmek bek akıl karı değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

o kartı 600-1800 den asagı kullanma bence cünkü cok rahat kaldırır ve ısınma sorunu olmaz hatta gpu yu cıkabildigi kadar cıkar benimki 630dan sonra gidemiyo kilitleniyo 06 testinde ben imzamdaki gibi kullanıyorum günlük riva tunerdan fan hızını %70 yap yeter ordaki restore fan settings after suspended yazan kutuyu tikle artık herzaman acılışta %70 te calışır ayrıca kasan gürültülü ise 80 bile yapabilirsin 8800gts lerin fan hızı 60larda oldugu için sıcak hava dısarı atılamıyo ben en az 75lerde calıştırıyom ayrıca işlemciyede biraz dokun bence mesela enaz 2.4 te kullan

600-1800 daki 1800 ü anlamadım. Memory clock mu? Riva tuner da en fazla 1170 gösteriyo da o bakımdan. Bu arada saçma bi soruysa kusura bakma

• Arkadaşlar bu arada everest programında sparkle 8800 gts 320 mb ekran kartı 513-1188 MHZ gözüküyor. normalde memory clock'un 1600 MHZ olması gerekmez mi? Windows altında 2D ayarlarıyla düşük güç tüketimi sebebiyle mi böyle, yani sormak istediğim oyun oynarken değerler yükselir mi?
  • quote:

quote:

o kartı 600-1800 den asagı kullanma bence cünkü cok rahat kaldırır ve ısınma sorunu olmaz hatta gpu yu cıkabildigi kadar cıkar benimki 630dan sonra gidemiyo kilitleniyo 06 testinde ben imzamdaki gibi kullanıyorum günlük riva tunerdan fan hızını %70 yap yeter ordaki restore fan settings after suspended yazan kutuyu tikle artık herzaman acılışta %70 te calışır ayrıca kasan gürültülü ise 80 bile yapabilirsin 8800gts lerin fan hızı 60larda oldugu için sıcak hava dısarı atılamıyo ben en az 75lerde calıştırıyom ayrıca işlemciyede biraz dokun bence mesela enaz 2.4 te kullan

600-1800 daki 1800 ü anlamadım. Memory clock mu? Riva tuner da en fazla 1170 gösteriyo da o bakımdan. Bu arada saçma bi soruysa kusura bakma

900x2 yani 1800mhz 1188 degil 1588 olmalı o bide everest ten bak bakalım everest programı varmı elinde everest ultimate suan kendi bilgisayaırmda degilim tam hatırlamıyom ama riva tuner belleklerin calışma frekansının yarısını gösteriyodur ddr1 anlamında sen son frekanslara bakma o gpu ve belleklerin tahmini sınırını gösteriyodur senin kart 513-796(1592) olmalı sen everestten bak... bu arada işlemciye biostan oc yap windows üzerinden program kullanmanı tavsiye etmem

edit: pardon everestten bakmışın... ozaman sen rivadan yanlış oc yaptın sıfırla saat hızlarını rivadan sonra restart atıp everestten bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UgurSuval -- 21 Ağustos 2007; 12:07:18 >

• quote:

quote:

quote:

900x2 yani 1800mhz 1188 degil 1588 olmalı o bide everest ten bak bakalım everest programı varmı elinde everest ultimate suan kendi bilgisayaırmda degilim tam hatırlamıyom ama riva tuner belleklerin calışma frekansının yarısını gösteriyodur ddr1 anlamında sen son frekanslara bakma o gpu ve belleklerin tahmini sınırını gösteriyodur senin kart 513-796(1592) olmalı sen everestten bak... bu arada işlemciye biostan oc yap windows üzerinden program kullanmanı tavsiye etmem

ben everestten de baktım ve benim kart 513 gerçek ve 1188 gerçek gösteriyor. %18 overclock yaptım ve everstte 1404 mHZ çıkarttım. Bu arada Riva tuner da dediğin gibi 513-796 gösteriyor. Everestte niye böyle gösteriyor anlamadım. Var mı bir öneri arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.