Şimdi Ara

space platınum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm dostlarım ben buraların yabancısıyım konuyu nereye acacagimi bilmedigim icin buraya actım ksura bakmayın

sizler bir sorum olacak

ben pek bu uydulardan felan anlamam bi arakdasin su space platınummu ve xxl/zık i bana tavsiye etti ama bende acılmıyo

bana kısaca anlata bilir misiniz

artık frekans mı ne varsa onları bana söleme sansınız varmı ?

simdden herkes tşk ederim

mod ve admın arkadalsarım bu konuya cvp almadan lütfen ama lütfen silmemenizi rica ediyorum tşkler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Space Platinum: Lüks ve Uzayın Buluşması

Space Platinum, dünyaca ünlü mücevher markası De Beers tarafından sunulan en yüksek kalitede bir elmas türüdür. Bu olağanüstü elmaslar, uzaydan gelen meteoritlerden elde edilir ve benzersiz özellikleriyle mücevher dünyasında ayrı bir yere sahiptir.

Space Platinum elmasları, olağanüstü sertlikleri ve dayanıklılıklarıyla bilinirler. Uzayın derinliklerindeki aşırı koşullara maruz kalmaları sonucu, gezegenimizdeki geleneksel elmaslardan çok daha güçlüdürler. Bu özellik, onları çizilmelere ve hasarlara karşı son derece dirençli kılar.

Space Platinum elmasları ayrıca güzellikleriyle de ünlüdür. Şeffaflıkları ve parlaklıkları, onları en seçkin mücevherler için ideal bir seçim haline getirir. Uzayın derinliklerindeki koşulların bir sonucu olarak, bu elmaslar doğal olarak mavi veya yeşil gibi nadir renk tonlarında bulunabilirler.

Space Platinum elmaslarından yapılan mücevherler, lüks, kalite ve zarafeti simgeler. Özel tasarımları ve benzersiz özellikleriyle, bu mücevherler, özel günler için mükemmel bir hediye veya zamansız bir yatırım haline gelir.

Uzayın gizemini ve yerkürenin zenginliklerini birleştiren Space Platinum elmasları, mücevher dünyasında benzersiz bir yere sahiptir. Lüksü ve zarafetiyle, bu elmaslar, değerli koleksiyonların vazgeçilmez parçaları olmaya devam edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • belgesel kanalı mı onlar???...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 9 Aralık 2006; 15:49:23 >
  • yöresel kanal

izleme şansın yok denecek kadar az kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos4ever -- 9 Aralık 2006; 15:52:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: carlos4ever

yöresel kanal

halk oyunları falan mı var???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

quote:

yöresel kanal

biraz önce izliyordum bu kanalı komedi flimi vardı almanca konuşuyorlardı artık ne dediyse kadın adama adam oylebi cezalandırdıki.. anlatamam..

• quote:

Orjinalden alıntı: ALİ_41

quote:

quote:

yöresel kanal

biraz önce izliyordum bu kanalı komedi flimi vardı almanca konuşuyorlardı artık ne dediyse kadın adama adam oylebi cezalandırdıki.. anlatamam..

demek film drama/komediymiş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

yöresel kanal

bu akşamda hem pozisyon hemde aksiyon dolu flim var izlemenizi tavsiye ederim bende bu kanalın yayınını güncelliyecegim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD BLACK OPS 4 DIGITAL DELUXE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar bilen yok mu bi söleyi verin yahu ne olacak
  • ugurcum geri sar göremedik pozisyonu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yöresel kanal

bu akşamda hem pozisyon hemde aksiyon dolu flim var izlemenizi tavsiye ederim bende bu kanalın yayınını güncelliyecegim...

• neden geri sardık sindi onu anlamadim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMİR_26

neden geri sardık sindi onu anlamadim

arkadaş anlayamamiş alfatur niye geri sardı diyor bi anlatı verbe..
  • Arkadasım ben de birkere 10 ytl verip şifre kırdırmıştım ve bir de ne göreyim space platinium ile xxl falan gelmiş.Evet bunları bir şekilde izleme imkanın var ama nasıl bilmiyorum.Kesin yöntem şifre kırdırmak.
  • dedigin gibi olacak en ii si ama onuda 1 ay izleyebiliyorsun galiba

yani kesin çözüm yok

genede saol tşkler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yöresel kanal

• dostum geçici süreler için seyredebiliyorsun.normal bir uydu alıcın varsa hiç uğraşma değmez
  • Şuan içi TPS paketindeki spice,AB sat paketindeki XXL kısa süreliğine olsa bile yazılım la izlenememekte ..
  • ama sen competanların lafını dinle unut o kanalları normal receiverların sultanlığı bitti yane anlyacağın
  • şifreli bir kanal. bilmeyebilir neden dalga geçiyorsunuz
  • kronos dostum tşkler

bizim digitürk paketi vardi onu iptal ettirdim

baya bi oluyo 3 4 ay kadar

suan 2 tane uydum var markası goldmaster

yani normal bi uydumu pek anlamamda eger dediginiz gibiyse umudu kesmem gerekiyo

xxl leride multıvısıonlar içinde aynı şeyler mi gerekli

her yere bakıyorum bi türlü bulamadim yahu !!!!

• Yaw dostum sen nerde oturuyon yaw .bi nette search yapsana bu kanallarla ilgili aradığın herşeyi bulursun.
    Sana bi çözüm söyleyeyim. Git şifre kırdır 1 ay içinde cdye kopyala programları . sonra şifre başlayınca vcd den izlersin tekrar muahahaha.
    Zaten onlarda tekrar yayın yapıp duruyolar yaw.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.