Şimdi Ara

Space Engineers

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Az önce steamde gördüm baktım konusu yok ilginç bir oyunabenziyor varmı oynayip tavsiye edenler özellik onlnie yönünde.

Space Engineers
     Space Engineers
     Space Engineers

• Oyun minecraft'ın uzayda geçeni gibi. Genel olarak uzay gemisi ve uzay üssü yapmak üzerine kurulu. Ben de önce vidyolarına rast gelmiştim sonra torrentten indirip bakmıştım. Hayran kalıp satın almıştım hemen. Birkaç ay önceydi gerçi bu. O zamanlar optimizasyon rezaletti, büyük gemiler falan fena kastırıyordu benim PC'yi ama sürekli steam oyuna güncelleme indiriyor, heralde düzelmiştir. Girip bakmadım uzun süredir. Kendi gemilerimi yapıp sağa sola ateş etmek çok zevkliydi ama.

Uzay gemileriydi, yerçekimsiz ortamdı falan ilgini çekerse, minecraft oynayıp beğendiysen kesinlikle tavsiye ederim. Şu an oyun alpha aşamasında, yani yapımcılar hala geliştiriyor oyunu. Ama oyun bitip de pazara tam anlamıyla salındığı zaman çok başarılı olacak eminim ondan.
  • denemek için fiyatının düşmesini beklerken 15 dolardan 20 dolara fırlayıp bir de indirim yapmış gösteren adamlara inat olarak aylar/yıllar sonra $5'a düşene kadar almayacağım. Torrent kayar geçerim şark kurnazı slak herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 5 Nisan 2014; 21:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

denemek için fiyatının düşmesini beklerken 15 dolardan 20 dolara fırlayıp bir de indirim yapmış gösteren adamlara inat olarak aylar/yıllar sonra $5'a düşene kadar almayacağım. Torrent kayar geçerim şark kurnazı slak herifler.

13.39 dolar suan
  • evet, gayet ucuz bir numarayla aslında %10 olan indirimi %33 gösterip göz boyadılar. Sahte indirim bitince yüksek fiyattan devam edecekler. Toprak doyursun ne diyeyim.
  • Demosunu oynamıştım aylar önce sıkıcı gelmişti. şimdi nasil bilmiyorum. satın alan yorum bırakırsa güzel olur.
  • Oyunda serverlarmi var yoksa arkadaşlarla 3-5 kişi mi oynaniyo. Eğer serverlar varsa kaç kişi kapasite. Ayrıca gezegenler varmi yoksa sadece goktaslarinin arasındami geciyo oyun. Youtubedanda bakamadim yasaklı çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Korsan indirip denedim gezegen yok bişey yok. Sadece goktaslari var. Bayar insanı bu böyle. Ama geminin içinde dolanmak modifiye etmek gayet güzeldi. Fizik lerde güzeldi. Valla bu haliyle oynamamda satin da almam. No man sky gibi bişey olsa daha iyi olurdu. Ufak tefek gezegenler olsa inip arastirsak sonra geri çıksak vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu alalı 2 gün oldu.Oyunla ilgili bir bilginiz olmaz ise oyun sizin için cok sıkıcı gelebilir.arkadaşlarında dediği gibi oyun minecraft'a bir hayli benzemekte.Benim kendi düşüncem olarak simulasyon türü oyunları seven arkadaşlar birazda yaratıcılık katarak oyundan cok fazla zevk alabilirler.Oyun daha Beta aşamasında olduğu için eksiklikler var elbetteki.Fakat eksiklikler düzenli updateler ile düzeltilmekte.Oyunun türkçe dili mevcut o yüzden oyuna daha da bir saygım arttı benim.Hepimizin bildiği gibi türkçe oyun bulmak cok kolay bir iş değil.Oyuna başlamak isteyen arkadaşlara tavsiyem oyuna girmeden en azından 1-2 saatinizi oyunun videolarını inceleyerek gecirebilirsiniz.link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama
    bu linkten başlayarak izlemelerini tavsiye ederim.Video basında oyundan cok bilgi vermiyor fekatizledikce anlıyorsunuz isterseniz rehber videolarda var sanırım.Oyun hakkında fikirsahibi oldukca oyun daha cok keyif verir hale geliyor.

• TR altyapısında şu anda sunucu bulunmadığını farkettim. Elimdeki imkanlar ile bir sunucu açtım dedicated İstanbul'da bir verimerkezinde barınan sunucumda. Yurtdışı sunuculara göre çok rahat oynanıyor şu anda oyun problemsiz. Oyun alpha aşamasında olduğu için bazı problemler çıkabilir, bunun dışında performansı üst seviyede tutmak icin temizlik yapılırken veya updateler için ara ara bakıma alınabilir.

En önemli kural sunucuda temizlik yapılırken herhangi bir istasyon veya gemiye beacon eklenmemişse o silinecektir. Beacon illa çalışır durumda olmasına gerek yok kapalıda tutabilirsiniz ama mutlaka yaptığını her istasyona, büyük ve ufak gemiye beacon ekleyin.

Sunucu Adı: [TR] SETR Survival PvP 10-1-1-1

Oyun Modu: Survival
    Asteroid Sayısı: 16 ( İhtiyaç duyuldukça eklenebilir )
    Envanter Boyutu: 10x
    Montajcı Verimliliği: 1x
    Rafineri verimliliği: 1x
    Montajcı Hızı: 1x
    Max Oyuncu: 24
    Auto Healing: Açık
    Silahlar: Açık
    İtici Hasarı: Açık
    NPC Gemileri: Açık
    Dünya Boyutu: 100KM
    Harita: Asteroid senaryosu ile 16 asteroid, asteroid ayları temizlenmiş durumda performans için.
    SpawnShip: Custom Spawn shipler son update ile devre dışı kaldı. Elle dosya değiştirildiğinde hata veriyor oyun. Bu steam workshopa eklenecek modlar ile ayarlanacaktır.

İyi oyunlar

• oyun betaya gecti betadan cikiyor hic oyniyan yokmu yav? tek basima birseyler insa etmekten bunaldim...
    multide kimse yanasmiyor herkesin kendi gurubu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.