Şimdi Ara

SPACE COWBOY oynayan ve oyun hakkında bilgisi olanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlardaki, daha önce açılmış konuları okudum. Fakat hepsi amatör bilgisi ile dolu (gerçi bilgi diye bişey yok. Oyun nerden indirilir SS varmı . vs. başka bişey yok. )

Oyunu şuan indiriyorum (%57) bir iki saat içinde biter. Hesabımı aldım herşeyi hazırladım.

Sormak istediğim şeylere gelirsek.

Hangi serverda başlamalıyım? (türklerin fazlaca olduğu bir server? , yada kalabalık olan bir server.. Kısacası neresi olmalı?)

Karakterler (gemiler, herneyse artık ) in özellikleri neler. Lütfen birisi hızlı gider, birisi yavaş uçar. Birisi çok pis kaçar gibi KURU bilgiler vermeyin. Özellikleri nelerdir yazabilirseniz sevinirim. Bir kaç satır fazla yazmak zor olabilir ama, verdiğiniz bilgi ben ve benden sonra başlayacaklarında işine yarayacak. Bunu unuymayalım.

Oyundaki, QUEST lerin anlatımları türkçe olarak yazılabilinirmi? (kısabişeyse tabi)

Oyun ile ilgili. Söyleyebileceğiniz PRATIK BILGI dediğimiz türden. Önerileriniz yada şöyle şöyle yaparsan şöyle şöyle olur. Daha hızlı şöyle şöyle yaparsın.. gibi bir şeylerde demek isterseniz, kendinizi tutmayın SÖYLEYİN

Son olarak. Bu tarz DAHA POPÜLER başka oyun varmı acaba?
    Sıkıldım, MMPROG lardan. Değişik bir şeyler arıyorum.
    Uo,Ro,Ko,WoW hep aynı şeyler.. Sıkıldım artık.

Oyun hakkında bilgi sahibi olanlar, bilgilerini bizlerle paylaşırsa sevinirim.

• ben oyunu önceden oynuyordum ve lvl 45 tim artık oynamıyorum elimden geldikçe anlatıcam.
    oyunda ilk önce charlardan başlayım tanklar yere inerek ateş edebilir ve bu özellikleri ile kolay level atlıyorlar.
    mor uçaklar ve beyaz uçaklar neredeyse aynıdırlar.
    oyunda görevler açık ve net.yaratıklardan kolaylıkla silah çıkıyor ve iyi exp veriyor.lvl 11 olunca takım seçiyorsun ve heyecan artıyor çünkü party yapabiliyor friende adam ekliyor ve lvl kasma arenalarında karşı takımla savaşabiliyorsunuz.oyunda dinlenmek için pistler var.pistlerde defans ve hp doluyor.ayrıca space ile turboda gidiyorsunuz turboda zamanla bitebiliyor ve turbo çok yakıt harcıyor.silahlarınızın mermisi ve yakıtınız bitince piste inin bir ekran çıkar.ekrandan ihtiyaçlarınızı gidereilirsiniz.paranız oldukça şehire gidip insan olarak shop lardan gerekli parçaları alabilirsiniz.
    umarım yardımcı olmuşumdur .iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orumcekadam -- 19 Aralık 2006; 12:59:25 >

• teşekkürler. Biraz daha açabilirmisin? (anlatımları)

GEARS lar ne yapar ne eder. Hangisinin hangi özellikleri var.

Level atladığımızda, gelen POİNT leri ne şekilde vermemiz gerekiyor vs.
  • ilk başta ı-gearı seç bence,
    ı-gear atak yönünden iyidir.
    lvl atlayınca aldığın pointleri çoğunlukla agility ve atağa ver çünkü ilerde kullanacağın motolar bunu gerektirirler.
  • teşekkürler silver_clapenteus. I_GEAR seçmiştim zaten.
    Aslında bu patch de yeni skiller gelmiş. B_GEAR a invisible felan :P (http://www.youtube.com/watch?v=ANBJQJpcmrg )

Bilgin iyi ise, bana tam olarak STATları nasıl verebileceğimi söylermisin?
    Birde sen oynuyormusun?, oynuyorsan server ve nick söyleyebilirmisin?

Birde aldığım görevde. 2 şer tane GEAR lardan öldürmem gerekiyordu ama B-GEAR a damage veremiyorum ?
    Edit: Tamamdır hallettim görevi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamuk -- 20 Aralık 2006; 6:25:36 >

• pek tavsiye etmyeceğim bir oyun.özellikle KO,Hero Online,LineAge,Silk Road felan oynadıysan fazla oynamazsın,sıkılırsın.
  • Ko yu baya oynadım. (noob olarak değil.. )
    linage i arkadaşım oynuyordu. Koşmalar vs. çok komik geldi. Oynamadım
    Silk rodu u indirip silmem 1 gün sürdü. Karakterleri yönetmesi vs. PVP ye uygun gelmedi. Hoşuma gitmedi kısaca.
    Yine uzun bir süre WoW oynadım.

Bu bilgi yeterlimi bilmiyorum ama.. Sıkıldım aynı mantık oyunlardan. Videolar felan hoşuma gitti. Bakalım... Zaman ilerledikçe görecez.
  • ben trimus ta oynuyorum A.N.I tarafındayım
    yaklaşık 2 haftadır girmiyordum gene yüklü bi patch gelmiş bakalım nasıl değişiklikler olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_o_C_T_o_R -- 20 Aralık 2006; 15:26:59 >
  • ben mavi taraftayım level 19

I-GEAR seçtim. Stat pointleri felan nasıl vermem gerekiyor hiç bir fikrim yok.
    Attack / agi vermeliymişim sanırım. Ama tam olarak neye ne kadar verecem. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

Birde, Statları yanlış verirsem. Düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?
  • bende daha yeni sayılırım lvl 30 oldum ı-gearım var.

B.C.U. yum. server howernmus türkler hovermusta çoğunluk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yamuk

ben mavi taraftayım level 19

I-GEAR seçtim. Stat pointleri felan nasıl vermem gerekiyor hiç bir fikrim yok.
    Attack / agi vermeliymişim sanırım. Ama tam olarak neye ne kadar verecem. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

Birde, Statları yanlış verirsem. Düzeltmek için ne yapmam gerekiyor?

sanırım statların düzeltilmesi için reel para ile satılan bi kaç item vardı ama tam olarak hatırlamıyorum çünkü hiç ihtiyacım olmadı olsa bile umrumda değil zevk için oynuyorum nede olsa bide attack ve agility i kullanıcağın motorunun gerektirdiği ölçüde verebilirsin orası senin düşüncelerine kalmış ben b-gear ım benim 3 ayrı yere dağıtmam lazım ama bazen başka bişeye ihtiyaç oluyor ona kullanıyorum

@silver hovernmusta başlıyayım diye düşündüm ama baştan kasmak biraz zoruma gitti ( aslında üşeniyorum desem daha iyi :) ) gerçi kasmasına kasarım çünkü bitanede i-gear kastım joymusta oda 25 lvl de trimustaki 36

ayrıca şu yeni gelen skillerin nasıl olduğu konusunda tam bir bilgi arıyorum sanırım b-gear için air-bomb olayı varmış eğer öyle olursa b-gear çok daha güçlü olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_o_C_T_o_R -- 20 Aralık 2006; 18:00:57 >

• bilmiyorum ama b-gear için olan 2 skill için özel card istiyorlar sanırım bunlarıda para ile satıcaklar sanırım bu tip skilller her gear için mevcut ( ama sağlam skillere benziyor :) ) bilmiyorum ama benim daha hevesim kalmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.