Şimdi Ara

Space Cowboy Online (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende yeni bir online oyun arıyordum bakalım birde bunu deniyeceğim inş. 1 gb ta değer %13te şuan
  • ben indirdim filefronttan kurdum bilgisayara oyunu açıyom bişey çıkıyo sonra doluyo kalıyo öyle napcam
  • benimki de %36da takıldı yüklenmedi mecbur kapadım
  • offf oyunu açınca hep bişey çıkıyor ve hep o dolduktan sonra hiç bişey olmuyorrrrrrrrrr

• hadi biraz yardım edin lütfennnn
  • hadi ya biri yardım etsin boşuna ı 13sa. açık kaldı bilgisayar!!!!!!!!!!!

• lütfen oyuna giren biri yardım etsin

• ilk onceftp://69.90.214.105/MainServer/spacecowboy/ bu adreste resimde gözüken patchleri sırasıyla indir
     Space Cowboy Online

C:\Program Files\GPotato\SpaceCowboy klasorünün içine rar lı dosyaları aç
    sonraftp://69.90.214.105/MainServer/launcher/ bu ftp adresine gir ve ordaki iki dosyayı
    C:\Program Files\GPotato\SpaceCowboy yapıştır
    bu işlemler bitince
    başlat/çalıştır/regedit/ HKEY_CURRENT_USER\Software\Masang Soft\SpaceCowboy(Eng)\Configuration
    buraya kadar gelince bütün değerleri aşağıdaki resimde kare içine alınmış değerlerle değiştir oyuna gir
     Space Cowboy Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt53 -- 15 Temmuz 2006; 23:54:38 >

• umarım işe yarar şuan patchları indiriyom
  • Ya oyunu indirdim setup masa üstünde ama setup'a tıklıyorum hiç bişi açılmıyo Napcam ?
  • ben indirdim oyuna başladım 33 level oldum ama ben bu item upgradesinden ve savaşa gitmekten felan anlamıyorum yardım edebilirseniz sevinirim
  • hadı beyler bıraz yardım edın oyun hakında acıklama yapın
    nasıl ınıs yapıyoruz upg nasıl yapılıyor hadı beyler yardım
  • yaw arkadaşlarburadaki_tıklaadresten acc amlaya çalışıyorum ama billing adres yani credi card numarası istiyor bu oyunun paralı oldugu anlamına gelmiyormu eger ingilizce ve ücretsiz oynanıyorsa acc alımından client download ve kurulum aşamasına kadar olan herşeyi bir bir anlatıcak delikanklı ortaya çıksın
  • bende ara verdim bayadır oynamıyorum bu linkden yararlanabilirsiniz.
    Bazı görevlerde var.

http://forum.donanimhaber.com/m_8942064/mpage_1/key_hovernmus//tm.htm#8942064
  • Sağolasın arkadaşım ben sadece acc alımında afalladımama onuda aldım ve oynamaya başladım biledüşünmen yeterserver _trimus_nick:AnGeLIuS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 16 Kasım 2006; 1:47:37 >
  • up
  • bende trimus ta oynuyorum lvl: 33 / B-Gear / nick: DoCToR ( A.N.I )
  • çok başarılı bir performansa sahip olan SpaceCowboy Online oyunu türleri arasında bence 1 numara hatta k.o daan daha iyi..

joymus server ında lvl 72 TopGun...
    B.C.U

I-Gear..

http://www.webportalim.tr.cx adresinden detaylı bilgi bulabilir ve SpaceCowboy oyunu hakkında yardım alabilirsiniz....
  • arkadaslar bı kac sorum olacak ılk olarak en yenı server hangısı orda baslayayım ıstıyorum
    bırde a - b - ı - m bu gearların ozellıklerı nedır acıklarsanız ona gore baslamak daha uygun olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.