Şimdi Ara

SP2 yi kurduktan sonra bilgisayar hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SP2 yi kurduktan sonra bilgisayar hiç açılmıyor 3 defa kurdum yeniden sp 2 yi kurduktan sonra kendi kendine reset atıyor hiç açılmadan ne yapmalıyım. Bu sorun hep asus anakartı olan makinelerimde yapıyor 4 tane makinamda böle service pack 1 ile tıkır tıkır çalışıyor hiç bir problem yok ilginize teşekkürler.

• sen windowsunu güncelleştir açıklar var muhtemelen.
  • hata 7=sürücü güncelemesi gerekiyor.formatlayip baska sp2 yükleme deneyebilirsiniz...
  • üstteki mesaji yanlislikla buraya gönderdim..özür....
  • Anakartının biosunu güncelle sorun düzelecektir. Benim başımada geldi bios güncellemesi sorunu çözdü !
  • quote:

Orjinalden alıntı: gad2003

Anakartının biosunu güncelle sorun düzelecektir. Benim başımada geldi bios güncellemesi sorunu çözdü !

+1
    sp2'li winxp kurmayı dene
  • Anakartının markasini belirtmemişsin fakat muhtemelen markası Asus P4p800-vm ve işlemcin P4 2.4'tür.Bunlar ara versiyon olarak sp2 uyumlu değil bios update yapar isen sorun düzelicektir.Yada önceden sp1 ile kurulum yaptıktan sonrahttp://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9b99c199-5d75-454f-ae07-b620727be8d8&displaylang=tr bu linkteki yamayı kurup ardından sp2 geçmen gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sp2li winxp kurarsan hallolur. birde sp2'yi internetten güncelledi isen hacklenmis win cd-keylerle kurulan winxp'ler boyle yapiyor.
  • sp2 olan cd ile kurmaya calıstıgında ilk etapı gectıkten sonra windows kitlenicek acılmıycaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.