Şimdi Ara

SP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce ortalama veya normal sp kaç olmalı benim lvl 13% 83 elven mystic im var sp si 6163 sizce nasıl????

• Cok sacma bir topic acmissın 13 lvl sen nerde oynuyosun pvp serverinda oynamiyosundur işallah
  • yok la pvp değil
    irazdan lvl 14 olcam sp 6500 lere çıktı sizce nasıl diorum
  • nasilmi?bilmem kisen tum skilleri fulledindemi okadar kaldi yoksa daha almadiin skil warmi?

bide sole bisi soliim o sp 15 te biticek alinde avcunda 300 sp kalicak ondan iimi kotumu die sormana gerek yok
  • hee aga benim 3-5 tane gidip spellbook lu skilim kaldı onları da üşenip almıyorum lvl 15 yeni skillermi gelcek?
    kaltaq2 sen hangi serverda oynuyorusn tempest elven adamın varmı varsa bana bi yardım edermisin??/
  • abi ben ael2 de oynuyorum 5000X rate war yani ne sp ne adena nede herhangi bi sorunum war sadece yeni char açtimmi elin salak pk lari gelio kesio bnde asil charla gidip bulup kesiom onlaritek sorunum bu yani oyundaki=)
    ama sana sole bisi diim spellbooklu skiller daha fazla sp istio soradan yani bence yetmezayni serverda oynamadiimizdan kusra bakma yardim edemicem sana anca forumlardan edebildiim kadar edicem

bu arada soulshot weya blessed spirit shotu taskbara yerleştir sora üstüne gel sağckil yapkendi otomatik kullanicak onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 8 Ocak 2006 6:47:58 >

• ya aga doğru diyon ha şimdi 1300 küsür kaldı yeni skilleri aldım örneğin wind strike lvl 5 oldu ice bolt lvl 4 oldu yeni büyü aldım wind (bilmem ne) die bi büyü hiç bişi yapmıyo sadece adamı yanına çekiyo onun yüzünden 650 adena(spellbook)ve 2100 SP gitti kahretsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o skil cok bi işine yario abi ole hiçbişeye ayramio deme
    o skil karsindaki adamin wind atc lara karsi defansini azaltiyo yani bi elemana wind atak yapmadan once o skili atinca wind atc la koyduun dmg deisiohaliyle gayet ii bi skil
  • oo saol aga manyak bi skill o zmn önce wind shackler ı sonra wind strike ı atcam o zmn saol bunu öğrendiğim ii oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.