Yaklaşık 1 haftadır hiç bir sozlukspot uzantılı adrese giremiyorum. Bir çok superonline kullanıcısınında giremedigini gördüm, sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor.
Denedigim başarısız yöntemler -Google dns kullanıyorum zatende bir çok dns denedim ulaşabilmek için, olmadı -Çerezleri sildim, olmadı -Müşteri hizmetlerini aradım çeşitli dnsler girdirip denediler, çalıştır>cmd den ping kontrolü falan yaptılar en son adam ben giriyorum sende açılmıyosa trojan yemişsindir diyip geçiştirince kapattım telefonu.
Tek erişim seçeneğim ktunnel vs. gibi proxy siteleri, proxy programları falan.Onlarda çok agır malum.
Bildiginiz çözüm varsa bekliyorum.
aynı sorun bende de vardı. telefonun ucundaki bilgisiz teknik ekibe sorunu kabul ettirmem bayağı uzun sürdü. proxy siteleri üzerinden harici hiçbir şekilde (dns otomatik alma, modemi kapatıp açma! vs saçma çözümler) giremediğinizi ve bunu da kabul edemeyeceğinizi söylerseniz genel merkezden 48 saat içinde çözülmesini talep ettiğinizde sorunu çözüyorlar.
Bende de bu gün farkettim açılmadığını. hizmet@superonline.net e mail attım. MH anlamıyor bu işlerden.
bende niye açılmıyor diyordum nedeni bumuymuş?
2 dakika önce çözümü buldum. 192.168.1.1 e giriyorsunuz. kullanıcı adınız : admin şifreniz : superonline dır (Varsayılan). Wan ayarlarının altındaki bağlantıya tıklıyorsunuz. Hangi bağlantı sizin bağlantınızsa üstüne tıklıyorsunuz. proxy arp yi kapatıyorsunuz. uygulaya tıklıyorsunuz ve modem reset atıyor. aa sozlukspota giriliyor artık
4 gündür pc den uzaktım şimdi hiç bi ayar yapmadan denedim düzelmiş