Şimdi Ara

Sözlükçüler Şahan'a Saldırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hepsi birden üye olup celal ile cereni gelmiş geçmiş en kötü film seçmişler imdb'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 31 Ocak 2013; 18:59:09 >

• reklamin iyisi kötüsü olmaz
  • adamlar diğer filmlere de 10 vermişler diğer kötü filmlerin puanı 1.7'den 1.8'e yükselmş
  • Artık kimse sözlük ve forum gibi oluşumları hafife alamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

adamlar diğer filmlere de 10 vermişler diğer kötü filmlerin puanı 1.7'den 1.8'e yükselmş

• hak etmedi mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mevzu nedir gerçekten merak ettim neden böyle bir şey yapılma gereği duyulmuş acaba. Sonuçta en kötü filmin bizden çıkması hoş değil, kendimi o filme emek verenlerin yerine koyuyorum, o hiç hoş değil gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Mevzu nedir gerçekten merak ettim neden böyle bir şey yapılma gereği duyulmuş acaba. Sonuçta en kötü filmin bizden çıkması hoş değil, kendimi o filme emek verenlerin yerine koyuyorum, o hiç hoş değil gerçekten.

Gerçekten böyle saçma sapan bir filme emek harcandığını sanıyor musun? Şahan maymununun film yapması yasaklanmalı.
  • listedeki 100 filmin 4u türk. bu konuda iyiyiz sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strahd von Zarovich

quote:

Mevzu nedir gerçekten merak ettim neden böyle bir şey yapılma gereği duyulmuş acaba. Sonuçta en kötü filmin bizden çıkması hoş değil, kendimi o filme emek verenlerin yerine koyuyorum, o hiç hoş değil gerçekten.

Gerçekten böyle saçma sapan bir filme emek harcandığını sanıyor musun? Şahan maymununun film yapması yasaklanmalı.

Sen bu yorumuna inanıyormusun ? Kimseyi savunduğum yok filmide izlemedim tahminlerimden ötürü zaten, ama ne olursa olsun maddi kaygı içinde olsa emek vermiş yazmışlar yorumlamış oynamışlar. Emek vermemiş demek yanlış olur. Verdiği emek bize yeterli gelmez o ayrı.

• Film güzel değildi, sadece idare eder durumunun biraz iyisi.
  • quote:

quote:

quote:

Sen bu yorumuna inanıyormusun ? Kimseyi savunduğum yok filmide izlemedim tahminlerimden ötürü zaten, ama ne olursa olsun maddi kaygı içinde olsa emek vermiş yazmışlar yorumlamış oynamışlar. Emek vermemiş demek yanlış olur. Verdiği emek bize yeterli gelmez o ayrı.

1999'da Matrix
    1977'de Star Wars
    1971'de The Clockwork Orange
    1942'de Casablanca
    ve en bombası, 1968'de 2001: A Space Odyssey

çekildi.

Ve günümüzde, 2012-2013'de; maymunların bile gülmeyeceği esprilere, saçma sapan oyunculuğa ve 20 satırdan oluşan (İlkokul kurgusu) kurguyla çekilmiş filmden bahsediyoruz. Ve emek diyoruz, bu filmden bahsederken; aynı cümle içinde emek diyoruz.
    Yapmayın etmeyin. Bu filmleri çekenlerin içi acır, şu saçma sapan filme emek diyince...

• Kıyasladığın filmlerle bir olmayabilir ama emek verilmemiş dersek de o adamlara haksızlık etmiş olabiliriz. Çık sen çek dese kim çekebilir yada kim iyi bir kurgu oluşturabilir ?
    Dediğim gibi 30 sene önce çekilen filmin konusu kurgusu çekim tekniği vb. birçok özelliği bizimkilerden iyi olabilir.

Mesela 17 milyon $ harcandığı söylenilen Fetih 1453 filmi ile bunu kıyaslayabilirmiyiz ? Tabiki hayır. :)
    40 Sene önce borçla çekilen Türk filmlerinin birçoğu ile de kıyaslayamayız o halde emek ve kalite olarak.
  • İyi oldu çokta iyi oldu. Bu adam para kazanmayı hak etmiyor.
  • sözlüklerden bir tek ben nefret ediyorum galiba
  • http://www.youtube.com/watch?v=BkGVcdBN6wQ
    Şahan'ın nasıl biri olduğunu üstteki video anlatıyor. az bile yapmışlar helal olsun.
  • quote:

Kıyasladığın filmlerle bir olmayabilir ama emek verilmemiş dersek de o adamlara haksızlık etmiş olabiliriz. Çık sen çek dese kim çekebilir yada kim iyi bir kurgu oluşturabilir ?
    Dediğim gibi 30 sene önce çekilen filmin konusu kurgusu çekim tekniği vb. birçok özelliği bizimkilerden iyi olabilir.

Mesela 17 milyon $ harcandığı söylenilen Fetih 1453 filmi ile bunu kıyaslayabilirmiyiz ? Tabiki hayır. :)
    40 Sene önce borçla çekilen Türk filmlerinin birçoğu ile de kıyaslayamayız o halde emek ve kalite olarak.

Gel o zaman, 40 sene önce onca borçla çekilen Türk filmleriyle, günümüz filmini karşılaştıralım.

1973 - Köyden indim şehire
    1974 - Salako
    1975 - Hababam Sınıfı, Tosun Paşa, Süt Kardeşler
    .
    .
    .

İstiyorsan devam edeyim? Sence Kemal Sunal üstadın çektiği bu filmlerle, emek var dediğin; gülmek için 100 Iq'dan daha düşük zekaya sahip olmamız gereken filmler bir mi? Dediğin gibi ona borca, onca sıkıntıya rağmen...

Kaldı ki, iddia ediyorum ki... Şahan mıdır nedir, onun yaptığı tüm filmlerden on kat daha sağlam kurgu yazabilirim. Ha çekimine falan karışmıyorum, ama kurguyu çıkarırım. Kurgu desen Akasya Durağı seviyesinde, espriler desen ilkokul, oyunculuk desen lise tiyatro ekibi... Emeğe gel emeğe!

• quote:

quote:

Kıyasladığın filmlerle bir olmayabilir ama emek verilmemiş dersek de o adamlara haksızlık etmiş olabiliriz. Çık sen çek dese kim çekebilir yada kim iyi bir kurgu oluşturabilir ?

Gel o zaman, 40 sene önce onca borçla çekilen Türk filmleriyle, günümüz filmini karşılaştıralım.

1973 - Köyden indim şehire
    1974 - Salako
    1975 - Hababam Sınıfı, Tosun Paşa, Süt Kardeşler
    .
    .
    .

İstiyorsan devam edeyim? Sence Kemal Sunal üstadın çektiği bu filmlerle, emek var dediğin; gülmek için 100 Iq'dan daha düşük zekaya sahip olmamız gereken filmler bir mi? Dediğin gibi ona borca, onca sıkıntıya rağmen...

Kaldı ki, iddia ediyorum ki... Şahan mıdır nedir, onun yaptığı tüm filmlerden on kat daha sağlam kurgu yazabilirim. Ha çekimine falan karışmıyorum, ama kurguyu çıkarırım. Kurgu desen Akasya Durağı seviyesinde, espriler desen ilkokul, oyunculuk desen lise tiyatro ekibi... Emeğe gel emeğe!

Sen verlidiğin 10 liraya üzülmüşsün anlıyorum ama o filmin amacıda zaten izleyici çekip para kazanmak. Bunun için filme emek yok demek yanlış olur yoksa diğer filmlerle emek olarak kıyaslanmaz zaten. Anladın sanırım.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.