Şimdi Ara

Sözleşmeli Subay Olma. (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben Isparta Eğirdir'de komando olarak yedek subay statüsüyle askerlik yapcam. Nasipse ayın 13 ünde teslim oluyorum. Kafama takılan bir soruyu size sormak istiyorum. Ben geçen yıl trafik kazası geçirdim. Bacağımdan bazı sıkıntılar var. Özetlemek gerekirse koşamıyorum. Eğer hastane evraklarımı götürürsem refüze olacağımı söylüyorlar. Ben askerliğim sonunda sözleşmeli subaylık sınavlarına girip askerde kalmak istiyorum. Eğer refüze olursam bu benim sicilime işlenir mi ve sözleşmeli subay olmak için sınava girdiğim zaman kötü bir sicil olarak karşıma çıkıp subay olmamı engeller mi? (Askere gidince fikrin değişir, askerlik kolay değil, bence olma gibi yorumlar yazmazsanız sevinirim. Şuanki kararım bu ve refüze olursam kötü bir sicil olarak karşıma çıkar mı gerçekten çok merak ediyorum. Çünkü ona göre raporlarımı göstermeyip kendimi zorlayarak zorla 3 ay komandoluk yapacam. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatroniker54 -- 5 Kasım 2013; 23:37:46 >

• mekatroniker54 M kullanıcısına yanıt
    Ameliyat oldugunu eylülde başvurduğunda yazmadın sanırım. Bu bilgiyi neden sakladın ki dostum inşallah sadece refüze olmakla yırtarsın.

Sözleşmeli subaylıktada diyelim askerligin bitti yedek subay olarak. Sözleşmeli subay olarak devam etmek istiyorsun tüm eğitimler sıfırdan tekrar alınıyor diye biliyorum.

Hiçbirşey sağlıgından daha önemli değil. Tertibiz bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Ameliyat oldugunu eylülde başvurduğunda yazmadın sanırım. Bu bilgiyi neden sakladın ki dostum inşallah sadece refüze olmakla yırtarsın.

Sözleşmeli subaylıktada diyelim askerligin bitti yedek subay olarak. Sözleşmeli subay olarak devam etmek istiyorsun tüm eğitimler sıfırdan tekrar alınıyor diye biliyorum.

Hiçbirşey sağlıgından daha önemli değil. Tertibiz bu arada

ameliyat olmadım tertip. kazada kalça kemiğim kırıldı ve 3 ay kadar yattım. kaza raporlarımı ve hastanedeki belgeleri gösterirsem refüze olacağımı söylüyorlar. ben de eğer refüze olursam bu kötü bir sicil olarak ileride karşıma çıkar mı diye düşünüyorum haklı olarak. Ama sözleşmeli subay olmak için başvurup sınava girdiğimde tekrardan bir sağlık raporu almam gerekecek. Orada olumlu sağlık raporu alırsam gerisinin önemli olmayacağını düşünüyorum. Yine de forumda bir danışayım dedim. Sizce refüze olmak sıkıntı olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatroniker54 -- 6 Kasım 2013; 14:31:44 >

• mekatroniker54 M kullanıcısına yanıt
    Dostum refüze olmak sıkıntı yaratmayabilir belki ama sen koşamıyorum diyorsun. Bende diyorum ki neden belirtmedin yedek subaylıga başvurdugunda. Bunu sakladığın için başın ağrıyabilir şuan en son düşünecegin olay sözleşmeli subaylık olayı.

Komutanların gözüne girersen kolaylık sağlıyorlar diye biliyorum ben sözleşmeli subaylıkta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik (YEDEK SUBAY mı Oldum??)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.