Şimdi Ara

Sözleşme???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözleşmesi 6 ay kalan oyuncularıma başka klüpler sözleşme öneriyor fakat ben baska kulüplerden sözleşmesi dolmak üzere olan oyunculara sözleşme öneremiyorum neden bi fikri olan var?

• oyun hatası
  • İngiltere liginde oynuyorsan, kendi liginde ki sözleşmesi bitecek olan oyuncalara sözleşme teklif edemezsin. Başka liglerden bu oyunculara teklif yapılabilir. ,
    Sen sadece kendi liginin dışında ki sözleşmesi bitecek olan oyunculara teklif yapabilirsin.

Nedenini araştırmadım ama İngiltere liginde böyle bir durum var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartor

İngiltere liginde oynuyorsan, kendi liginde ki sözleşmesi bitecek olan oyuncalara sözleşme teklif edemezsin. Başka liglerden bu oyunculara teklif yapılabilir. ,
    Sen sadece kendi liginin dışında ki sözleşmesi bitecek olan oyunculara teklif yapabilirsin.

İlginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere ligindeki olayı yeni duydum ilginçmış cidden.
  • İngiltere liginde Fair Play kuralları var. Mali Fair Play kuralları ile ilgili sezon içerisinde bir çok mesaj almışssınızdır zaten bu kuralda buna benzer birşey olsa gerek. Ayrıca deyimlediğim kadarıyla emin değilim ama İngiltere liginde bir oyuncunun sözleşmesinin bitimine 6 ay kaldıysa önce takımının sözleşme önermesi gerekiyor oyuncu reddettiği sürece başka bir İngiliz takımı sözleşme önerebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 38Karaca38

quote:

Orijinalden alıntı: scartor

İngiltere liginde oynuyorsan, kendi liginde ki sözleşmesi bitecek olan oyuncalara sözleşme teklif edemezsin. Başka liglerden bu oyunculara teklif yapılabilir. ,

İlginç

gerçekten ilginç. evet ben ingiltere liginde oynuyorum oyuncumun sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalmış ben yeni sözleşme daha önermemiştim. barca birkaç kere bana transfer teklif etti bu oyuncu için ben reddettim sonra bi baktım oyuncuma sözleşme teklifi yapmış? bende madem bu iş bole ben neden boşa transfr parası ödiyeyim oyuncuları takip edeyim sözleşmeleri 6 ay kalanlara sözleşme teklifi yapayım :D ama olmadı. bende anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.