merhaba arkadaşlar... sonuclar acıklandıgından beri kafam karışık.. iki bölümdende yani ts1 ve ts2'den ilk9 bine girdim.. aslında iyi bir sıralama..ögretmen olabilirim fakat ben bu kadar sakin bir işi yapamam galiba daha hareketli renkli ortamlara girebilen bir iş arıyorum..ama sözeldede böyle bir işi kafamda yaratamadım sizlerin yardımını istiyorum sözelden nasıl bölümler seçilebilir ne yapabilirim.. herkese teşekkürler iyi günler
başarın için tebrikler bence reklamcılık düşün hareketli bir meslek sinema televizyon da olabilir.Bu sektörler hareketli ve yaratıcı kişiler ister gazetecilik de olabilir.
o bölümleri düşünüyorum aslında aklımda var ama kime sorsam yazma diyor
sözelde zaten doğru düzgün meslek yok ki bi bunlar var bir de öğretmenlik en eazından bunları iyi bir ünide okuyup biraz girişken olursan şansın var .Nereleri düşünüyorsun.
aslında marmara halkla ilişkiler ve tanıtım olabilir sıralamam yetiyor..siz ne önerirsiniz.
şuan öğretmenliğe sıcak bakmıyo olabilirsin ama ilerde fikrin değişicek emin ol.özellikle özel sektörde iş bulamadğında.bence öğretmenlik seçmelisin.bende istiyorum ama puanım yakınlarda bi yere yetmiyo=(
quote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
aslında marmara halkla ilişkiler ve tanıtım olabilir sıralamam yetiyor..siz ne önerirsiniz.
arkadaşım başarı sıran iyi bana sorarsan yeditepe halkla ilişkiler ve tanıtım burslu var geçen sene 5k le kapatmış ama 5 kontenjan bu sene 15 kontenjanı var onu utlaka yaz özel üninin olankalarndan yararlanabilirsin .
dediğinizi inceleyeceğim sagolun..bende aslında özel bir üniversitede burslu olarak okumaya sıcak bakıyorum beni kendine çekiyor olanakları vs.. öğretmenlik sade bir meslek gibi geliyor..ama şuda var halkla ilişkilerede bayan mesleği gözüyle bakılır oldu