Bildirim
Sözelde 415 puan için?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Okuldan bi 50 puan gelse diye dusunursek 365 ygs den yapman lazim. Bunun icin matematik ve turkceyi 30 ustu veya 30 a yakin yapman lazim. En az birisi 30 ustu olmali.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mat. yapmasan da alırsın o puanı. ts1 den 415 için öncelikle ygsden bu sene için 340 civarı alman gerekiyordu. lysden felsefe grubunu 20+ tarihi 35+ edebiyatı 37+ coğrafyaları 30+ yapman lazımdı okuldan iyi bir puan gelirse rahat girerdin. senin için açıdan hesapladım ygs netleri şu şekilde:
tr:35
sos:30
mat:5
lys:
edeb.37
coğr.30
tar:35
felsefe:20
122 net ediyor. okuldan da 60 üzerinden 40 gelse diyelim. 385 ham + 40 okul puanı : 425 -
Mat yapmayı düşünmüyorum geçen sene türkçede 30 net yaptım.
Ve bunu inanın çalışmadan kendi kafamdan yaptım.Paragraflarda çok iyiyim sanırım.
Matematikten hiç anlamam ona ayıracağım zamanı kendi bölüm derslerime ayırmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary_2550 -- 27 Eylül 2012; 12:33:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gary_2550
Mat yapmayı düşünmüyorum geçen sene türkçede 30 net yaptım.
Ve bunu inanın çalışmadan kendi kafamdan yaptım.Paragraflarda çok iyiyim sanırım.
Matematikten hiç anlamam ona ayıracağım zamanı kendi bölüm derslerime ayırmayı düşünüyorum.
Kendin için en doğrusunu yaparsın. Paragraflarda iyiysen Türkçede sıkıntı yaşamazsın. Matematiğin getirisi var ama yapmasanda olur. Lys ye daha çok çalış tavsiyem. Özellikle Felsefe grubu RTS ts1 den alıyor çok getirisi var . Edebiyatı boşlama Lys güvender kitabı işini görür. Başarılar -
Çok teşekkür ederim. Şuan ygs güvender setim var. Ve ufak delta yayın evinin ygs-lys kartları var.
En yakın zamanda lys güvender de alacağım. Daha yeni yeni başlıyorum aslında ama yetiştiririm sanıyorum.
Geçen sene çalışmadan aldığım sonuçlar.Rica etsem okul puanımı söyleyebilir misiniz?
Bu ygs
http://imageshack.us/a/img35/487/adszxep.jpg
bu lys
http://imageshack.us/a/img11/3347/62118394.png
-
2013 yılı için okul puanın
OBP : 61,88 * 0,6 =37,128 -
Teşekkür ederim o kadar tembellik yaptık yine de beklediğimden iyiymiş. -
Matematik yapmayı düşünmüyorum demişsin kesinlikle yanlış düşünüyosun öncelikle bunu bil. Ben de sözeldim, bu yıl girdim sınava, türkçe öğretmenliği istiyordum ve kazandım. matematik benimde düşmanımdı ama üstüne gitmeye çalıştım. matematik yapmayım diğerlerinden daha iyi yaparım o açığı kapatırım,diye düşünüysn büyük ihtimal. ama sınavda öyle bi an geliyoki kalıyosun öyle. diğer derslerden çok iyi yapacağının garantisi varmı,yok belki tarihin iyidir çok güveniyosundur ama yapamıcaksn ya da bi an unutacaksn bi savasın tarihini -umarım öyle olmaz -ama bilemezsinki bunu anlatmaya çalışıyorum. ve belkide zor diye hiç bakmadığın mat soruları gerçekten çok kolay olucak belki tek bir formül 3-5 soru getirecek sana yani en az 5bin kişi öne geçiceksin. o yüzden mat yapmayı düşünmüyorum deme,düşün ve hemen başla çalışmaya.
onun dışında ygsden naparsam yap memnun olmıcaksın puann geldiğinde çünkü sıralaman düşük olucak büyük ihtimal 200 binlerde olabilir mesela.seni tanımıyorm belki daha iyi gelir ama mesela 200binde olduğunu düşünelim. bu sonucu gören sözelciler artık bşey olmaz kazanamam deyip bırakıcak her zamanki gibi. ha sen bırakmayıp lysde çalışırsan lys sonucunda ilk binde olduğunu da görebilirsin :)
elinden gelenn en iyisini yap ve net hesaplama bence buna gerek yok inanki. ilk denemede 15 yaptıysan diğerinde 16 yaptıysan iyidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: edebiyatHİOK
Matematik yapmayı düşünmüyorum demişsin kesinlikle yanlış düşünüyosun öncelikle bunu bil. Ben de sözeldim, bu yıl girdim sınava, türkçe öğretmenliği istiyordum ve kazandım. matematik benimde düşmanımdı ama üstüne gitmeye çalıştım. matematik yapmayım diğerlerinden daha iyi yaparım o açığı kapatırım,diye düşünüysn büyük ihtimal. ama sınavda öyle bi an geliyoki kalıyosun öyle. diğer derslerden çok iyi yapacağının garantisi varmı,yok belki tarihin iyidir çok güveniyosundur ama yapamıcaksn ya da bi an unutacaksn bi savasın tarihini -umarım öyle olmaz -ama bilemezsinki bunu anlatmaya çalışıyorum. ve belkide zor diye hiç bakmadığın mat soruları gerçekten çok kolay olucak belki tek bir formül 3-5 soru getirecek sana yani en az 5bin kişi öne geçiceksin. o yüzden mat yapmayı düşünmüyorum deme,düşün ve hemen başla çalışmaya.
onun dışında ygsden naparsam yap memnun olmıcaksın puann geldiğinde çünkü sıralaman düşük olucak büyük ihtimal 200 binlerde olabilir mesela.seni tanımıyorm belki daha iyi gelir ama mesela 200binde olduğunu düşünelim. bu sonucu gören sözelciler artık bşey olmaz kazanamam deyip bırakıcak her zamanki gibi. ha sen bırakmayıp lysde çalışırsan lys sonucunda ilk binde olduğunu da görebilirsin :)
elinden gelenn en iyisini yap ve net hesaplama bence buna gerek yok inanki. ilk denemede 15 yaptıysan diğerinde 16 yaptıysan iyidir.
Teşekkür ederim yazdığın için. Matematiğe zaman kalırsa bakmayı düşünüyorum çünkü canımı sıkacak gibi geliyor. Bilmiyorum dediğim gibi diğerlerinden vakit kalırsa anlamaya çabalarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X