Şimdi Ara

sözel2 tercih listesi yorumlarsanız sevınırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar yarın tercihleri vericam puanım 306 sıralamam 35789 ilk girmek istedigim yer istanbul gazetecilik marmara da zorunlu hazırlık varmış kampüste göztepedeymiş oturdum yere orası çok uzak gelıyo o yüzden istanbulu başa aldım.sizce 1.tercihe gırebılırmıyım ve acıkta kalma durumum var mı? daha ekleme yapmalımıyım listeye?.

1-istanbul gazetecilik = 34163
    2.marmara gazetecilik =31603
    3.marmara gazetecilik (2.ö) =42763
    4.Marmara RTS (2.ö) =31850
    5.istanbul üniversitesi Tarih = 30264
    6.istanbul üniversitesi Tarih (2.ö) (yeni acilmis)

• Sadece İstanbul mu olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Sadece İstanbul mu olacak ?

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susqunkral -- 29 Temmuz 2009; 15:51:38 >
  • Çok büyük ihtimal sorun çıkmaz gibi görünüyor ancak İstanbul dışı yazmak istersen Ankara Üniversitesi Gazetecilik'i de düşünmelisin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Çok büyük ihtimal sorun çıkmaz gibi görünüyor ancak İstanbul dışı yazmak istersen Ankara Üniversitesi Gazetecilik'i de düşünmelisin bence.

sagol kardeş onuda eklerım lısteye
  • yokmu başka yorum :)
  • kocaelide yaz açıkta kalabilirsin,sözelde ilk50.000de sıralamar aşağı çekilecek,fdd'de yapmışlar sistemi insersen git bak ben 17,123.yüm 53.000e kadar yazdım,giremezsen yanarsın seneye benden söylemesi bu arada büyük ihtima gelirse 42.000 olan yer gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortalama sıralamam nasıl olur?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yanlışın olmasın benim arkadaşım marmara gazetecilikte okuyor . Hazırlık okumadı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: .DragonFly.

Hocam yanlışın olmasın benim arkadaşım marmara gazetecilikte okuyor . Hazırlık okumadı .

valla bende ösym klavuzundan baktım özel koşullarda 15 ve 16 madde dıyo bunun karşılıgındada hazırlık la ılgılı maddeler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: canera1907

kocaelide yaz açıkta kalabilirsin,sözelde ilk50.000de sıralamar aşağı çekilecek,fdd'de yapmışlar sistemi insersen git bak ben 17,123.yüm 53.000e kadar yazdım,giremezsen yanarsın seneye benden söylemesi bu arada büyük ihtima gelirse 42.000 olan yer gelir

öh hocam naptınya bende kültür dersanesı rehberlıgıne gıttım 2009 klavuzu ve artan konteyjan a göre hesaplanmış bi belge verdi bana tutan yerlerı mesela en son o 42 bin le alan yer bu sene tahmini 46 binle alması beklenıyo lısteye göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkral

quote:

kocaelide yaz açıkta kalabilirsin,sözelde ilk50.000de sıralamar aşağı çekilecek,fdd'de yapmışlar sistemi insersen git bak ben 17,123.yüm 53.000e kadar yazdım,giremezsen yanarsın seneye benden söylemesi bu arada büyük ihtima gelirse 42.000 olan yer gelir

öh hocam naptınya bende kültür dersanesı rehberlıgıne gıttım 2009 klavuzu ve artan konteyjan a göre hesaplanmış bi belge verdi bana tutan yerlerı mesela en son o 42 bin le alan yer bu sene tahmini 46 binle alması beklenıyo lısteye göre

dostum tam tersi,ben fdd öğrencisiyim genelde tutturuyorlar,mesela istanbul üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım benim ilk tercihim(alt konularda var tercihlerim),geçen sene 15.100 ile almış bu sene 13.000li bir rakam bekleniyor yukarı doğru bazı bölümlerde fark azalıyor ama tavsiyem geleceiğini garantiye al kocaeli ankara falanda yaz gazetecilik istiyorsan.bu arada yanlış anlama okumak istiyorsan tabiki gazetecilik oku ama ben senin yerinde olsam ilk olarak halkla iklişkiler ve tanıtım ve rst düşünürum ki zaten öyle yaptım tercihleri ama senbilirsin yinede tabiki

• quote:

quote:

quote:

dostum tam tersi,ben fdd öğrencisiyim genelde tutturuyorlar,mesela istanbul üniversitesi halkla ilişkiler ve tanıtım benim ilk tercihim(alt konularda var tercihlerim),geçen sene 15.100 ile almış bu sene 13.000li bir rakam bekleniyor yukarı doğru bazı bölümlerde fark azalıyor ama tavsiyem geleceiğini garantiye al kocaeli ankara falanda yaz gazetecilik istiyorsan.bu arada yanlış anlama okumak istiyorsan tabiki gazetecilik oku ama ben senin yerinde olsam ilk olarak halkla iklişkiler ve tanıtım ve rst düşünürum ki zaten öyle yaptım tercihleri ama senbilirsin yinede tabiki

valla halkla ılıskıler mezunlarını daha çok bayanları tercıh edıyolar. bu sıralamaya gelırsek öh yandık o zaman inş 42.bin olanı gelir diger şehirleri yazmıyor ailem malesef istanbul dışına yollamıyor bari diger tercihlere ea2 den %50 burslu tutan yerlerı yazayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susqunkral -- 29 Temmuz 2009; 20:56:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla halkla ılıskıler mezunlarını daha çok bayanları tercıh edıyolar. bu sıralamaya gelırsek öh yandık o zaman inş 42.bin olanı gelir diger şehirleri yazmıyor ailem malesef istanbul dışına yollamıyor bari diger tercihlere ea2 den %50 burslu tutan yerlerı yazayım.

halkla ilişkilerle ilgili o olay sallama bir şey,bu arada bence %99.99 42binlik yer gelecek ben sadece kendini garantiye alman için söyledim kocaeli zaten şehir dışı gibi olmazsın maddi olarakta aşağı yukarı istanbuldaki yol parasını verirsin servisle falan gidersen.tabi sen bilirsin ben aileni ikna edip altlara kocaeli yaz derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canera1907 -- 29 Temmuz 2009; 21:07:04 >

• Listeyi genişletmen senin zararına olmayacaktır. Seneye sistemde değişiyor, ne olur ne olmaz bence birkaç il daha yaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.