Şimdi Ara

sözel2'de 12binlik yere 10bin sıralama ile girmek hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorum olucaktı. 12 500 le geçen sene alan biyere bu sene 10 000 sıralamam ile girmeye çalışırsam, şu anki durum değerlendirmelerine göre ne olur. girebilirmiyim? kontejan falan filan hepsinin yorumunu yapıpta illaki bu durumu araştırmış bir insan vardır. nolur bişeyler deyin elim ayağım tutmuyo artık yorgunluktan sabahtan beri bi buna bi ona koşturuyom her kafan bi ses çıkyıo lütfen . .. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phooom -- 25 Temmuz 2009; 15:30:27 >

• yok mu ya bilen bildiğini esirgemesin lütfen :(
  • ben pek oynama olcağını düşünmüyorum 10 binlerde helede sözelde ilk 10 binin zaten nereye girceği bellidir zor işin ama imkansız değil dene
  • şimdi senin sıralaman 10,000 küsürse 12.500 küsür olan yere çok çok rahat girersin inş. Eğer sen 12,500 isen 10,000 lik yere girer misin ona kimse garanti veremez.Ama sözelde alt bölümlerde 3 puan falan düşecek diyor uzmanlar...
  • ya sıralamam 10.000, ama istediğim yer 12.500. yani geçen seneye göre rahat giriyorum ama bu sene bi düşme mi olur yükselme mi olur milleti dinlemek istiyorum açıkçası :( çok istiyorum 12.500lük yeri ama bakıcaz artık :(

ya arkadaş yukarıda yanlış anlamış galiba. benim sırlamam 10bin. istediğim yer geçen sene en son 12bini almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phooom -- 24 Temmuz 2009; 22:48:57 >
  • sen girdin say çok rahat gireceksin inş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya orası olsun varya hepinize benden çay .. .. . (: çok istiyorum ya artık nıkkınlık geldi şu tercih meselelerinden. her kafadan bi ses çıkıyo herkes bişeyler diyo of ya
  • bikaç kişi daha yorum yapsaya, içimin rahatlaması lazım eğer girebilcek gibiysem. değilse de kendimi hazırlamam lazım :(
  • Bence rahat girersin çünkü sıralamalarda gerileme olacağını sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLue1xiR

Bence rahat girersin çünkü sıralamalarda gerileme olacağını sanmıyorum..

içime su serpiyosunuz resmen ya inşallah girerim istediğm şu yere :(
  • ya arkadaşım boşver yap tercihi koy kafanı yat. gelirse gelir gelmezse gelmez ne yapalım kısmet deriz. iyi sıralama yapmışsın işte olur inşallah. merak etme
  • Bence de girersin..
  • sözelde sıralama en fazla 1000 kişi oynar. sen rahat girersin.
  • 4100üm 10binlik yerle başlıyorum..
    ORtak alanda daha dar..
  • gece uyku girmedi gözüme resmen ya. bu benim son şansım :(
  • bikaç kişi daha bişey desin bildiklerinizi esirgemeyin nolur içim içimi yiyo :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: phooom

bikaç kişi daha bişey desin bildiklerinizi esirgemeyin nolur içim içimi yiyo :(

geçen sene 11 bin küsür ile kapatan bir bölüme, 12 bin küsür sıralamam ile girdim. umarım tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phooom

bikaç kişi daha bişey desin bildiklerinizi esirgemeyin nolur içim içimi yiyo :(

Tamam geç girdin hadi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.