Şimdi Ara

sözel tercih listem SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar önceliğim türkçe öğretmenliği ama hacettepede okumak cazip gelmiyor değil ama ordada edebiyat var bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum ikincisi benim için şehirde önemli bu şehirde okunmaz dedikleriniz varmı ve sizce bunların gelme olasılığı ne
     sözel tercih listem SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulapben -- 8 Temmuz 2014; 18:07:06 >

• edebiyat seçtiğinde hem edebiyat hem de türkçe öğretmeni olarak atanabiliyorsun ama formasyon almak zorundasın.türkçe öğretmenliğinde alanın daha dar sadece türkçeci olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • formasyon olayı net mi peki ? alamassak olayları
  • formasyon geldi en son.zaten formasyon kalkarsa fen edebiyat fakülteleri işlevini yitirir puanlar ve üniversite kalitesi düşer.

• en başamı yazayım hacettepeyi o zaman kararsız kaldım sıralamam 16045 o en son 16800 lerde almış nedir gelme durumu
  • hacettepeyi kesinlikle başa yaz eğitim kalitesi oldukça yüksek bir okul.kuzenim hacettepe iktisat okuyor hukuk tercih etmedi orayı tercih etti sonra edebiyat öğretmenim hacettepe edebiyat mezunu hem hacettepede formasyon almanda kolay olur.büyük ihtimalle gelir.

• tavsiyeni düşünücem teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih listem nasıl ssli
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartinEden1996

edebiyat seçtiğinde hem edebiyat hem de türkçe öğretmeni olarak atanabiliyorsun ama formasyon almak zorundasın.türkçe öğretmenliğinde alanın daha dar sadece türkçeci olabilirsin.

Edebiyat seçersen hem Türkçe hem Edebiyatçı olarak atanırsın diye bir şey yok. Edebiyat seçersen sadece liselerde Türk dili ve Edebiyatı derslerine girersin. İlkokullarda derse giremezsin. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
  • bizim dil anlatım öğretmenimiz ortaokulda türkçe öğretmenliğide yaptı kim yanlış bilgilendirme yapıyor acaba.yoksa rakipmi elemeye çalışıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MartinEden1996

bizim dil anlatım öğretmenimiz ortaokulda türkçe öğretmenliğide yaptı kim yanlış bilgilendirme yapıyor acaba.yoksa rakipmi elemeye çalışıyorsun.

Sen rahat ol rakip elemeye falan çalışmıyorum ünide okuyorum ben. Senin dediğin olay eskilerde oluyordu çünkü eskiden öğretmen açığı vardı ve sadece Türk Dili ve Edebiyatı bölümü vardı. O yüzden her iki yerde de girebiliyordu hocalar. Şimdi değişti iş. Türkçe okursan ortaokulda görev yaparsın , Edebiyat okursan lisede görev yaparsın.
  • benim için lise ortaokul farketmez türkçe daha çok ihtiyaçta sanırım meb açıklamıştı gelecek 10 yılın en çok ihtiyaç duyulacak branşları türkçe 4. edebiyat 8.di

şöyle birşeyde var türkçeyi çok seviyorum dili çok seviyorum en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum bunun yüzünden edebiyat bölümüne git diyenlerde var ama bin türlü yorum benim aklımı karıştırıyor sonuçta işsizde kalmayalım
  • @ JamesKirkRobertLars öyle desene dostum ben de gerildim bir an için.

• gulapben G kullanıcısına yanıt
    Türkçe'nin Edebiyat'a göre daha kolay atandığı aşikar zaten son atamalara bakan bunu anlar. Edebiyat okuması zevkli bence ama baya zor bölüm. Edebiyat yazacaksan Hacettepe güzel yer . Akademik yönden de ilerleyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.