Şimdi Ara

Sözel sıralamaları yükselecek gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela geçen sene turkce 95 binle kapattı ama bir hoca var 4 kişinin tercihini kendim yaptım geçen sene 60 binle alan türkçeyi 30-40 binde ki öğrencilerim yazdı diyor mesela bu sene düşecek diye düsünmeyin sıralamaları iyi diyor ve gerçekten böyle Instagramda yorumlara bakıyorum turkce isteyenler en kötü 60 binde çoğu 30-40 binde arası ve herkesin sıralaması çok iyi gelmiş siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kabul etmek istemesem de doğru.geçen yıl 364 küsür puanla 68k iken bu yıl 340 puanla 78k oldum.ama şöyle bir şey de var.tek kitapçıktan dolayı tm lerin çoğu sözel çözdü.umarım yanılırım.78k ile türkçe öğretmenliği yazmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gujunpyo

kabul etmek istemesem de doğru.geçen yıl 364 küsür puanla 68k iken bu yıl 340 puanla 78k oldum.ama şöyle bir şey de var.tek kitapçıktan dolayı tm lerin çoğu sözel çözdü.umarım yanılırım.78k ile türkçe öğretmenliği yazmayı düşünüyorum.
    Ben resmen ne yazacagimi bilmiyorum hala seçeneğim yok resmen turkce yazacağım ama tutmayacağına eminim 86 bindeyim sosyal bilgiler yazayım diyorum herkes potansiyel işsizlik diyor gastronomi yazayım diyorum erkekler için daha uygun gece geç saatlere kadar çalışılır diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    yök atlas ta ki burak hoca da 78k için kötümser tablonun 55 k olacağını göstermiş tablosunda.bilemiyorum gastronominin şöyle bir avantajı var dile öğrenirsen yurtdışı kapıları açılır.zaten ülke bitik herkes kıçını kurtarma derdinde.
  • Gerilerde durum ne olur bilemıyorum ama üst sıralarda bir mıktar esneyecek gibi görünüyor. Tm ve belirli miktarda sayısal bile var,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp sıralamaları düşer mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.