Şimdi Ara

Sözel sıralama hangi sene gibi olur 2014,2015,2016?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2010

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 ne yahu gelmez öyle.
  • Benim YGS geçen seneden iyi ama kolaylık zorluk nasıldı bilmiyorum benim geçen seneye göre baya iyi ama çok katkısı olmayacak diye düşünüyorum.Lysde ise bana edebiyat geçen seneye göre baya kolay gözüktü netlerime de yansıdı bu kolaylık çevremde ikinci kez girenler de aynı şeyi söylüyor sözel sıralaması için edebiyat çok önemli .Coğrafya edebiyatla gelen çok kolaydı diğeri ise biraz daha zordu önceki senelerin tam tersi bu durum .Sonuç olarak Coğrafya da kolaydı .Benim geçen sene en iyi netlerime tarihteydi bu sene 7net civarı düştü .Felsefe bana çözerken iyi gelmişti ama kontrol ederken tam bir hayal kırıklığı yaşadım geçen sene de öyle olmuştu ama geçen sene çok iyi yapmışım diye düşündüm bu sene 5 net kadar düştü .Ben bu sene geçen seneden biraz daha iyi ya da kötü geleceğini dusunuyorum cok oynamaz diye düşünüyorum yani .Bizim en büyük düşmanımız her dersi iyi olup sözel sınavına öylesine giren sayisalcilar ve KYK bursu için kasan arkadaşlar onlar olmasa ilk sıralar gerçek sözelcilere kalicak ama yapicak bir şey yok umarım hepimiz hedeflediğimiz yerlere gideriz .Benim obp 68di bir de okuduğum için kesilicek ama gene de belki tercih yapabilirim bu yıl yıldız iletişim tasarımı düşünüyorum ama iki yıl geçti hala kararsızım size önerim ilk yılınız ise şimdiden araştırmaya başlayın 1 hafta filan tercih için çok az özellikle İstanbul dışında yaşayıp İstanbul hedefliyenler gitsin görsün . Ben sırf İstanbul'u beğenmediğini için başka tercih yaptım ama şimdi pişmanım

• Edebiyatınız kaç net

• quote:

Orijinalden alıntı: delidolumalat

Edebiyatınız kaç net

Bana sormak istedin galiba 47.75 hesapladim geçen sene 41 di geçen sene bu sene çalıştığımin iki katı çalıştım ama benle ilgili de çok etken var yani tek örneği ben olmayım diğer arkadaşlar da yazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.