Şimdi Ara

Sözel Derslere nasıl çalışıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok mu kastırmak gerekiyor.Geçen sene dc ile geçtiğim dersi tekrar aldım.Ba bb ile falan geçmek istiyorum.Noktası noktasına kadar aklıma tutamıyorum bilgileri.Bir süre sonra uçup gidiyor.Çok aşırı mı tekrar etmek gerekiyor ne yaapacam bilemiyorum.Konu kapanmazsa aldığım notuda yazacam buraya.Canıma tak etti uleen

• çok tekrar işin özüdür. bi de internetle çok uğraşmayacaksın. bol bol kitap okuyacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1001 -- 7 Kasım 2016; 17:16:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabı özet çıkararak not almayı deniyorum fakat bu iş bana göre değil. Bu sebeple kitabı okuyarak ve kitap üzerine küçük notlar yazarak çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 7 Kasım 2016; 17:22:09 >
  • 1-2 ezber dersim var genelde onları bir sürü a4 e tekrar tekrar yazıp ezberlemeye çalışıyorum.Gecede son bi tekrarı unutmamak kaydıyla tabi.
  • Sayısal derslerde not tutuyorum. Sözelde ise sürekli okumak.

• Okuyarak

• Sınavdan 100 alacam galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitabı okuyorum önemli gördüğüm yerlerin altını çiziyorum.Derstte tuttuğum notlar ile kombine bir şekilde özet çıkartıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1001

çok tekrar işin özüdür. bi de internetle çok uğraşmayacaksın. bol bol kitap okuyacaksın

hocam internet ne alaka sorması ayıp
  • Dersi dinleyip tekrar ederken katagorilere ayırıp kısaltmak iyidir

• [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 27 Mart 2021; 15:16:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor

quote:

çok tekrar işin özüdür. bi de internetle çok uğraşmayacaksın. bol bol kitap okuyacaksın

internetle çok haşır neşir olmak dikkati ve ezber kapasitesini belirgin azaltıyor benim deneyimlerime göre.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor

quote:

internetle çok haşır neşir olmak dikkati ve ezber kapasitesini belirgin azaltıyor benim deneyimlerime göre.

eski imçicilerdensin, hatta eski değil.
    2016 gönderilerini gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.