Şimdi Ara

Sozel dersler icin dersaneye gidilir mi ? (Fiyat 4 bin civari ) tm ciyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayisal mezunu tmyim. Sosyalim hic yok neredeyse. Hedefim hukuk. Bulundugum ilde 4000 4500 arasi geziyor galiba fiyat.

Bi tanidigim.matematik hocası sagolsun
    matematik konusunda yardimci oluyor. Bana ders calisma ortamida sagliyor.

Fakat sozel.derslere gelecek olursak lisede sayisal oldugum icin sosyali falan onemsemedim hic. Hedefim sosyali fule yakin yapmak. Kendim halledebilir miyim bilmiyorum ? Sizce 4 milyar civari para verip dersaneye yazilmali miyim ?

Ha bir de dersaneye yazilirsam denemeye girerim herelde duzenli sekilde. Oyle de bi artisi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OksiToksi -- 7 Eylül 2015; 19:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 bindir o milyar olsa duramazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OksiToksi -- 7 Eylül 2015; 19:37:10 >
  • Gerek yok yorum ztn 4000 lira az para değil biraz emek sarfet olur rahatlıkla

• will-graham W kullanıcısına yanıt
    en büyük korkum coğrafya. diğerlerini çok rahat halledebilecegimi düşünüyorum. coğrafya baya sıkıntı yalnız

• banada öyle geliyor. ama rekabet ortamı , deneme ortamı acısından iyi olabilir belki. mezunum bu sene son şansım. Ne yapıcam bilmiyorum

• bu matematik için gittigim yer ders çalışma ortamı sağlıyor zaten. ama tabi sadece 1-2 kişi var. bide coğrafyayı nasıl halletcem çok tırsıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    Dershaneye kursa 10k verilir mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olum lan saçmalamayın sözel ders için niye gidecen otur evde çalış ezberle çöz testini kitap desen adam gibi bi kitap vermiyor çoğu dershane...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.