Şimdi Ara

Sözel arkadaşlar bir konuda yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben alan dışı tercih yapacağım..Onun nedenide Gazetecilik yada Radyo tv okumak istemem..Yani tv dünyasında bir mesleğim olsun istiyorum
    Şimdi bu meslekler için yapılan genel yorum üniversitesini bitirmeye gerek yok..Bitirenle bitirmeyenin iş bulma şansı aynı..(Üst düzey 1-2 üni hariç)

Benim puanım gazetecilik ve radyo tv için Konya-Kayseri 2 şehirden biri olacak gibi duruyor..

Sanat tarihi seçersem Mimar Sinan Üniversitesi oluyor..

Bi an aklıma şey geldi..Mimar Sinanda sanat tarihi okusam ama okurken bir yandan İstanbulda kanallarda yada haber ajanslarında iş arasam..Sonuçta İstanbul medyanın beyni iş bulma olanağım daha fazla..Hemde Mimar Sinan gibi bir ünide okumuş olurum

Çok mu mantıksız yahu ?

Edit : Sözel dedim ama diğer arkadaşlarda yardımcı olabilirse sevinirim tabi ki alanlar sözel alanı olduğu için öyle yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitte. -- 22 Temmuz 2010; 0:27:43 >

• sıralamanı versene arkadaşım bi
  • 58.000 sıralamam
  • şimdi dostum radyo tv de iş olanakları için söylenenler doğru. Yani iş bulma zor bulsanda yükselmek mesele kariyet anlamında. Sanat tarihi okuycanda ne olacak o da muamma. Sanat tarihini seçmekte amaç o üniversitede okumaksa saçma ve mantıksız bence :)Bu işlerde bir arkadaş daha sormuştu gazate radyo tv de çevre ve kendini geliştirmen önemli. En önemlisi de çevre derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: likable06

şimdi dostum radyo tv de iş olanakları için söylenenler doğru. Yani iş bulma zor bulsanda yükselmek mesele kariyet anlamında. Sanat tarihi okuycanda ne olacak o da muamma. Sanat tarihini seçmekte amaç o üniversitede okumaksa saçma ve mantıksız bence :)Bu işlerde bir arkadaş daha sormuştu gazate radyo tv de çevre ve kendini geliştirmen önemli. En önemlisi de çevre derim ben.

Hocam orada okuma nedenim İstanbulda olmak işte..Sonuçta basının beyni İstanbul ve oradaki olanaklar çok fazla..Orada basında/ajanslarda iş bulabilirim aynı zamanda okurum Mimar Sinan gibi fıstık gibi bir üniversitede

Sonuçta Kayseriden yada Konyadan mezun olsamda çevrem olmamış olacak..Bakarsın İstanbulda 4 yıl Sanat tarihi okuduğum süre boyunca kendimi birilerine sevdiririm ve basında iş bulma yolunda adımlar atarım diyorum

Hiç olmadı mı Mimar Sinan sanat tarihi mezunu olurum öğretmen falan olurum işte öyle bir imkanım var sanırım

• gelmez yanlış bakmışsın sen dostum tercih tablosunda 0.12 li yere bakacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

gelmez yanlış bakmışsın sen dostum tercih tablosunda 0.12 li yere bakacaksın

Oraya baktım zaten..
    Mimar Sinan Sanat Tarihi 0,12de 68.400 neden gelmesin ?

Ayrıca Arkeoloji de tutuyor 200.000 yazıyor ben 182.000yim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben radyo sinema için baktım ayrıca sadece bu seneye bakarak yapma tercihlerini benden söylemeci
  • gidip 2 yıllık okuyun sanat tarihi yazmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.