Şimdi Ara

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msnbc de ermeni tasarısı için oylama var; 'yes' şıkkında 1,5 milyon ermeniyi Türklerin yokettigi iddia ediliyor. Bu durumu degistirmek için 'no' şıkkına basmanız gerekiyor.

Ülkemize destek olmak için asagidaki linke tıklayıp 'no' ile baslayan sıkkı isaretleyiniz. Ankete sizde katılın. Dünyanın en çok tıklanan sitelerinden olan msnbc de yapılan bu karalama kampayasında ülkemize destek olunuz..
    http://www.msnbc.msn.com/id/21253084

bu herturk için kutsal bir vazifedir arkadaslar. Lütfen bu konuya duyarli olalım.

• kendim ermeni olarak ben bu soykırımın olduğunu düşùnmüyorum. Cepten baglandığım için yazması zahmetli sonra bilmeyenler için konu açıcam. ERMENİ SOYKIRIMI YOKTUR. No seçeneği değil mi arkadaşım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LordiFan

kendim ermeni olarak ben bu soykırımın olduğunu düşùnmüyorum. Cepten baglandığım için yazması zahmetli sonra bilmeyenler için konu açıcam. ERMENİ SOYKIRIMI YOKTUR. No seçeneği değil mi arkadaşım?

Teşekkürler arkadaşım,böyle düşünen Ermeni arkadaşların olması çok mutlu etti beni. :)
  • EVET NO SEÇENEĞİNİ İŞAREYLIYORUZ BEN YOLLUYORUM HERKEZE
  • ermenistan benim asıl vatanım seviyorum da fakat bu kadar refah içinde dışlanmadan rahatça yaşayabildiğim güzel Türkiye ye kötülük yapıp sözde soykırımı desteklersem büyük ayıp yapmış olurum. Ki olmayan bir katliamıda desteklemek kerizlik olur herhalde
  • hahaha 78 e 21 öndeyiz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommiks

quote:

kendim ermeni olarak ben bu soykırımın olduğunu düşùnmüyorum. Cepten baglandığım için yazması zahmetli sonra bilmeyenler için konu açıcam. ERMENİ SOYKIRIMI YOKTUR. No seçeneği değil mi arkadaşım?

Teşekkürler arkadaşım,böyle düşünen Ermeni arkadaşların olması çok mutlu etti beni. :)

zaten oyle düşünen ermeni dostunuz olur arkanızdan bıçağı saplarken hayatınızı kurtaran ermeni bi ermeni parçası olarak kalır
    sözüm sana değil genel olarak konuşuyorum aranızda tam anlamıyla sağlam bi yer edinebilmemiz için malesef sizin gibi düşünmemizi istiyosunuz size gore yaşıcaksak tek yaşarız daha iyi yanlış anlaşılmasın siz soylesiniz boylesiniz demiyorum fikre düşünceye gore adam ayırmaya kayırmayadır sözüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sözde özgürlükler ülkesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ermenistan benim asıl vatanım seviyorum da fakat bu kadar refah içinde dışlanmadan rahatça yaşayabildiğim güzel Türkiye ye kötülük yapıp sözde soykırımı desteklersem büyük ayıp yapmış olurum. Ki olmayan bir katliamıda desteklemek kerizlik olur herhalde

Sizler hiçbir zaman Türk vatanından Dışlanmadınız devletlerin malesef oyununa geldiniz kardeşim Böle düşünmene sevindim

• Bana iftira eden adama niye ''arkadaş'' diyeyim ki?
  • ben sana ifitira atan demiyorum düşünceleri savunmak ifitra oluyosa üzgünümki sende yanlış yolda gidiyosun a kişisi diyor ki soykırım var sen diyosunki yok ama o a kişisi var dediği için o iftira mı atmış oluyo hayır kendi fikrini savunuyo demekki biyerlerde bişeyler duymuş oyle bi fikir edinmiş onu dile getiriyo adam herzaman olduğu gibi yine mantıktan yoksun tekdüze dayatılmış cümleler bunlar

bu arada o cümlene bi yanıt daha
    çok basit bi ornek
    mahallemizde ali diye bi serseri vardı ermeniyiz diye hep bıçak çekerdi arkadaşlarıyla yarım aklıyla koseye sıkışytırırdı ascaz kescez pislik ermeniler derdi biz takmazdık neden çünkü cahil herneyse bigün bi olay oldu (anlatması uzun sallama değil sadece konuyu saptırır) ve ben belkide onun hayatını kurtardım peki ne değişti ben hala ermeniyim(ermeni asıllı olduğum için türkte sayılmıyorum haliyle(!)) o hala türk koseye sıkıştırılan benim bıçak çekilen hala benim neden çünkü ben ermeniyim şimdi anlatabildimi derdimi bide işin komik tarafı arkadaşlarıda dalga geçerdi aliyle "hee aliye bak lan ermeni kurtardı g.tünü " diye .......

• Düşünceni savunurken kocaman bir milleti de karalıyorsun ama; soykırım yaptı diye.Kaldı ki bu iş sence,bence olayına bakmaz kanıt,belge ister.Ayrıca Ermeni olduğun için dışlanmış olabilirsin bu bizim hatamızdır eğer sen katliamcı Türkler falan diye bağırmıyorsan...Ben ırkçı bir insan değilim,ama karşımdaki adam gelip soykırım derse de onu hoş karşılamam.
  • Nasıl dışlanmıyoruz.Geçen sene Hrant Dink olayları sırasında adam otobüste Bize sövüyodu.Ben de bunu yediremeyip adam gibi cevap verdim teriiyemi taknarak.Sonuç adam bana 2-3 tokat attı sen kimsin lan diyip ve herkes tip tip baktı.Adama vurmaya kalksam adam ufacık birşey ama vurursam orada beni linç ederlerdi.
  • herkesin cahilliği kendine her ermeniyi düşman bilen tarih kitaplarının kapağını kaldırıp okumamış birine de tepki vermek doğru olmaz. Benim çok fazla Türk arkadaşım var ve yeri gelıyor çok da iyi anlaşıyoruz. Bizim Atalarımız malesefki dış kuvvetlerin vaatlerine kanarak asırlarca refah içinde yasadıkları devleti parçalamaya çalışmışlar. Şimdide benim güzel hemşerilerim fransızların vaatlerine kendilerini kaptırmış durumdalar. Biz ermeniler, fransızların çok mu umrundayız? Hayır. Kendi menfaatleri için sürekli çorba gibi ortalığı karıştırıyor.. Amacı ne? Türkiyenin doğusunu sözde soykırımla ermenistana verip biz ermenileri doğuda piyon gibi oynatıp Türklere hükmetmek. Ermeni dostlarım bende ermeniyim adım rober, hristiyanım fakat neyin ne olduğunu, kendilerini dost gibi gösteren fransanın bizi kukla gibi oynatacagının farkındayım. Düşman bildiğimiz Türkler masumdur keşke benim gibi sizinde gözleriniz açılsada herşeyin, ne dolaplar döndüğünün farkına varsanız ve kardeş gibi eskisi gibi yaşasak... Eskiden Türk düşmanıydım neyin ne olduğunu bilmiyordum ama herşeyin farkına vardım artık ve dost bildiğimiz rusyanın fransanın kendi çıkarları doğrultusunda bizi kullandıklarının farkına vardım. Lütfen lütfen

• Yani,her şeyi yazmışsın.Bizi birbirimize kırdıran büyük devletler, ne kazanıyorsa onlar kazanıyor biz birbirimizi kırdığımızla kalıyoruz elimize hiç bir şey geçmiyor.Çok şey yazacaktım da laf kalabılığı olmasın herkes biliyor zate.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.