Şimdi Ara

SÖZCÜ GAZETESİNDEYİZ (EKŞİ SÖZLÜKTEYİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün sizden habersiz Sözcü gazetesiyle görüştüm onlar da yayınladılar teşekkür ediyorum forumdaşlarıma , Vural Hocaya ve Sözcü gazetesine

http://www.sozcu.com.tr/2017/egitim/basari-hikayesinin-ardindan-skandal-cikti-2003751/

Ekşi :https://eksisozluk.com/meslek-lisesinden-hacettepe-tip-kazanan-kiz-yalani--5450171

Olayın ortaya çıkış ve gelişim süreci

Şüphe :https://forum.donanimhaber.com/meslek-lisesinden-tip-kazanan-kiz-yalan-olabilir-mi-ssli-kanitli-yalanmis-meb-hakkindaki-haberleri-sildi--128764363
    Kanıt :https://forum.donanimhaber.com/meslek-liseli-olayi-yalanmis--128796077-3#128815334

gerisi bu konu ve açıklamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katusha_ -- 9 Eylül 2017; 16:42:56 >

• Radyo Televizyon Grafik Animasyon bölümü gerçekten grafikermiş
  • Wow

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele şükür sonunda ortaya çıktı ama beyler sosyal medya hesaplarından yazın buna yaptıkları için çıkıp özür dilesin sonuçta BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN bir bakanını trollüyor ne hadle yapıyor anlamıyorum bir an önce özür dilemesi lazım herkesden Facebook instagram neyi varsa yazın ordan
  • Kız için berbat bir durum lakin yaparken düşünmeliydi. Tek kelimeyle Rezalet.. Hadi bizleri kandırdın, bakanı da kandırdın kendini nasıl inandırdın o okulda okuduğuna. Pes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TarkÖzkn -- 8 Eylül 2017; 15:38:10 >
  • Hemen olayı kendi üzerlerine almışlar bizim forum olmasa sittin sene anlaşılmazdı bu olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız Ankara'da öğrenci evi dahi tutmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karaman Haber Sitesi
    3 ay önce açıldı
    ekşi sözlük
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Gerçekten ya

Hırsızlık yaptılar

Hiçbir haber sitesi adam değil.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Dofuber D kullanıcısına yanıt
    her şeyi ben gönderdim onlar da teyit etti ben dün bir sürü gazeteye ona buna gönderdim hiçbiri sallamadı bile olsun teşekkür edelim yoksa kapanacaktı olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: katusha_

her şeyi ben gönderdim onlar da teyit etti ben dün bir sürü gazeteye ona buna gönderdim hiçbiri sallamadı bile olsun teşekkür edelim yoksa kapanacaktı olay

hocam instagramı olanlarda instagramdan yazsa bu terbiyesize haddini bildirseler bi baskı yapsalar özür idler en azından
  • Şaka gibi olay shshd bacımızı tebrik etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katusha_ kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commuovere -- 18 Eylül 2017; 22:13:51 >
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    ekşide konu açılıp tutulursa kar topu etkisiyle çığa dönüşür
  • Sene ben de yapayım bari

Ben bir admın daha geliştirip kendi mexun olduğum liseyi de değiştireyim

Hangi liseden hangi üniyi kazanmamı istersiniz

Ardahan dağbaşı meslek lisesinden koç tıp kazansam iyi mi?

• 2 soot çoloştom
    dodomon doktoroyom
    boyoz onlok goyocom

bari 15 bin filen yaptım deseydi birşey olmazdı bu kadar
  • Ailesi nasıl tepki vermiştir yazık...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde herkes öğrenir yakında kız şimdiden öğrendi üzerinde çok büyük bir psikolojik baskı var ailesi öğrenirse nolacak hiç düşünmedi galiba rezillik dur bakalım sonu ne olacak
  • benim hesabım olsa tereddürsüz açarım insanlarla dalga geçilmez günde 2 saat uyku 1000 soru falan
  • Bu fotoğrafı yapanı ıslak odunla dövmek lazım

• olayın bu kadar büyüyeceğini akıl edemedi ki büyümedi de forumda konusu açılmasa herkes yutmuştu kızın facebook instagramında tebrik mesajları yağmış bakanlar tebrik edip reklam yapıp olay kapanmıştı sonra başka ailelerin çocukları bak meslek lisesinden tıp var baskısına girecekti hiç pişman değilim bir kişi için binlerce kişiyi kurtardım :P
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.