Şimdi Ara

sözcü gazetesi, erdoğan'nın selamının iletilmesinden ve yardımlardan rahatsız olmuşmuş (akit içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sözcü gazetesi, erdoğan'nın selamının iletilmesinden ve yardımlardan rahatsız olmuşmuş (akit içerir)

akit sitesinden alıntı:
    www.yeniakit.com.tr
    Sözcü 'Erdoğan'ın selamından' bile rahatsız oldu! Nereden saldıracaklarını şaşırdılar - Yeni Akit
    https://www.yeniakit.com.tr/haber/sozcu-erdoganin-selamindan-bile-rahatsiz-oldu-nereden-saldiracaklarini-sasirdilar-1194863.html

quote:

Sözcü bugün manşetten verdiği "AKP kapı kapı dolaşıp yardım dağıtıyor" başlıklı haberinde başta CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu diğer CHP’li belediyelerin Cumhurbaşkanlığı ve İçişleri Bakanlığı gibi devletin işleyen kurumlarını yok sayarak kendi başına yardım ve zekat toplama girişiminin haksız yere engellendiğini iddia ederek AK Parti teşkilatlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla vatandaşlara yardım ulaştırmasını hedef aldı.

Erdoğan'ın 'selamı'ndan rahatsız oldular!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşlara selam göndermesini de hazmedmeyen Sözcü, skandal haberinde ekiplerin kolilerin 'Erdoğan'ın selamıyla' verdiğine dikkat çekti.

Belediyelerin yardım toplaması ile devleti vatandaşın yardımına koşmasını kıyaslayan yandaş paçavra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘sözcü’lüğünü yaptığını bir kez daha gösterdi.

video:
    odatv
    Hükümet belediyeleri engelliyor AKP ne yapıyor
    https://odatv4.com/hukumet-belediyeleri-engelliyor-akp-ne-yapiyor-20042040.html

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 22 Nisan 2020; 0:14:9 >

• Kardeşim, bunları muhattap alıp cevap verdikçe tozutuyorlar. He de geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.