Şimdi Ara

''Söz'' dizisinin oyunculukta sınıfta kalması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gördüğüm hatalara değinmeyeceğim ama bundan 3 sene önceki aynı kanalda yayınlanan Reaksiyon'un gerek seçilen oyuncuları gerekse oynayan kişilerin karakterlerini iyi canlandırması Söz ü havada karada tokatlar bu konuda.

Sizin de fikrinizi alayım.

• İsimsizler varken söz bana çizgi film gibi geliyor. Hele şu savaşçı dizisi yok mu çok yapmacık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

İsimsizler varken söz bana çizgi film gibi geliyor. Hele şu savaşçı dizisi yok mu çok yapmacık.

Zaten bozmayan yapım olarak bir tek isimsizler kaldı.
  • Söz çok sağlam başladı da bozdu ben ilk başta TV den izliyordum sonra artık günü gününe takip etmeyi bıraktım sonra YouTube dan iki bölüm izledim artık sarmıyor , karı kıza bağladılar , her bölüm sonu birine birşey oluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaşçı varken söz ancak kötü çoçuk olur

Savaşçıda saçmalıyor baya ama yinede söz daha saçma
  • 15 Temmuzda yaptıklarını hatayı temizlemeye çalışıyorlar.
    DAĞ 2'nin inanılmaz gişe yapması da etkisi.
  • Böyle dizilerin olması çok güzel bir şey. Değinmek istediğim gibi konu şöyle dizi yapımları her zaman reyting odaklı oldukları için doğallığını, gerçekliğini yitiriyor. Abartılı oyunculuklar, saçma kurgular bir süre sonra bayıyor.

Son 10 yılda görsel açıdan diziler çok gelişti. Daha yüksek kalitede çekim yapan kameralar, daha iyi çekim teknikleri, sinematik olarak daha içaçıcı sahneler falan var ama nedense hiç biri eskiden çekilmiş güzel diziler kadar tat vermiyor. Önemli olan senaryo ve oyunculuktur bence. Para ön planda olmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte bunlar hep DAĞ 2 'nin oyunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söz ekipmanları çok saçma, tiyatro oyunlarındaki daha gerçeğe akındır. İncecik oyuncak tüfekler var, giydikleri operasyon kostümü özel kuvvetlere ait değil vs, çok saçma şeyler var. Bu konuda savaşçı çok iyi bakın. Kostüm ve silah konusunda efsaneler.

• Söz ilk bölüm inanılmaz hoşuma gitmişti, her bölümde biraz daha kalitesi düştü.
    Geçtiğimiz bölüm neydi öyle ya küçücük bir dünyada inanılmaz tesadüfler ve klasik türk filmi/dizisi salaklığına adım atmış oldu.
    Bu bölümden sonra belki zorlar 1-2 bölüm daha izlerim bırakırım.

Bir dizi böyle göz göre göre boka sürüklendi.

Tesadüfler, gerçekten çok uzaklaşmış insan psikolojisi, kendi hayatını gereğinden fazla değersiz kılıp yeteneklerine bakmadan savaş ortasına atlayan güzel doktor kız falan...

Bırakın ya, güzel bir dizi başladı dedik 1-2 bölüm sonra klasik saçma Türk dizisi ve idealist aşıkların saçma hareketlerine çevirdiler yine.
  • Senaristler ya çok salak ya da çok beceriksizler.
    Gerçeklik ön planda olacağında tutabilecek yapımları, saçmalıklarla doldurup insanları soğutuyorlar.
  • İnsanların milli duygularını sömüren dizileri izlemem.
  • Ay Yapım'sız dizi dizi degildir .

• Hepsini topla bi dağ 2 etmez.
  • Reaksiyon suanki bütün dizileri tokatlardı

Edit :imla

• Türk dizilerinin genel özelliği ilk bölümü güzel yap, diğer bölümler boktan olsun zira izleyici toplanır.O yüzden yıllardır dizi izlemiyorum.Hele şu sözde aksiyon sahnelerini yavaşlatma yokmu beni sinir ediyor.

• Gerçekçi olsun istiyorsanız İsimsizler

Ergen dizisi haline gelmiş olsun türkçülüğümü okşasın diyorsanız Söz

Savaşçıda 1-2 bölüm izledim çok kötü geldi daha da izlemedim yorum yapamayacağım

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Bu tarz dizilerin çekiliyor olması hiçbir anlam ifade etmez.

Bu dizi yapımcıları rüzgar nereye eserse oraya doğru döner

Bugün bu hükümet var yarın pkk destekçisi biri gelir ( Allah korusun ) doğuda halk eziliyor diye propaganda yapan dizi çıkarırlar

Eğer bazı şeyleri görmek istiyorsan kitap okumalısın

• Favorim isimsizler ancak söz dizisini de takip ediyorum saçmalamaya başladi birakma zamani geldi gibi

• Bölüm süreleri kısaltılmalı max 1 saat olmalı. Uzun olunca kalite 0.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.